Soris Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 ben merak ettiğimden 25 kg dambulll ile denedim zevkli bir hareket baya. http://www.youtube.com/watch?v=pM3Qf0sgUN4&list=TLrOpUIE8R-HI ne güzel deadlift yapıyor kadın very nays teknik
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=NsBNk-Ls9MQ cakeonroof bu sana gelsin
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 gelsin abi. form icin videolara bakiyordum bende. canım cikti bugun. tesekkurler yeniden.
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Bugün 40 kg ile farmers walk yaptım acayip güzel oldu gerçi çok yürüyemedim ama olsun.
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Ne olduğu önemli değil zamanla yükselir.
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 evet aynen kilo önemli değil zamanla yükselir. Tek el 40 bu arada.
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 AtlaraFisildayan said: @Tili hack squat ya da V squat gayet uygun oluyor hacı işte. geçen gün Joya ya gittim, ulan ne güzel yer ya. abi joyada şunlardan herhangi biri var mı? neyini beğendin tam olarak? belki joyaya yazılırım tiLi said: ankarada işe girersem saçma sapan bi vücudum olacak kesin her gün spora gitmekten. daha yazılmadım bir yere. var mı ankarada gym tavsiyesi olan? aradığım şeyler(ingilizce yazıvericem): chains prowler veya sled box squat ve box jump için box adam gibi power rack chest supported row trx, ring dumbbellda kilolar 40ı geçsin 30+ kg kettlebell unutmadan, trap bar hepsinin olması pek mümkün değil zaten de bu bizde var şurda var diyen çıkar diye umdum
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Soris said: evet aynen kilo önemli değil zamanla yükselir. Tek el 40 bu arada. 30 zorladı beni :D
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 emekte metro sportsa başladım , polat hocanın yeri, aletler filan gayet yeterli. 2 leg press,, 1 hack squat var sonunda yani. @tili uygun olduğun bir gün joya'ya bir gün gideblirsin, hatta ghidecek olursan haber ver müşteri temsilcisi arkadaşım var onunla birlikte gezersin. mekanda body konusunda herhangi bir eksik yok aslında pek bakamadım sadece bacak aletleriyle ilgilendim. squat için büyük bir yer ayrılmış ( v squat filan haricinde;) sanırım oraya box squat için sehpa da taşınabilir ya da vardır. diğer imkanları havuz, sauna, buhar banyosu, jakuzzi, her yerde sıcak/soğuk su, yemek yiyebileceğin kafe, her türlü havlu, her türlü fitness /body şu bu için ayrılmış alanlar baya hoştu yani.
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 macten bi farkı yoksa mace giderim çünkü daha yakın bana. haklısın bi gidip göreyim
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 samaella said: Soris said: evet aynen kilo önemli değil zamanla yükselir. Tek el 40 bu arada. 30 zorladı beni :D zamanla düzelir abi ben mesela 30 la çalışcam çünkü bileklerime daha iyi vurduğunu anladım. 40 biraz belime fazla yük bindirdi. zamanla arttırırım. tili bu arada sende öyle şeyler istemişsin ki sanki sanırsınız ki westside barbell ın allahı.
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 istanbulda kemerburgazda v3 diye bir yer var. bunların çoğu var. çok şey istemiyorum ya sadece prowler olsun kabul edicem. chest supported row ve trx oluyo genelde zaten.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 günlük 16-20 mg ventolin 4mg sabah 4mg öğlen 12mg antrenman öncesi ventolin. yine antrenman öncesi koyu kahve içiyorum. sabah ve akşam 1 er tane ester c acaba brşeyler daha eklesem mi, clene geçmekte istemiyorum ama ventoline de iyice alıştı vücut. cla geliyor aklıma da hiç kullanmadım şimdiye kadar, para tuzağı gibi geliyor. ne dersiniz
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 olm ventolin şurup değilmi ? Veya şu buhar makinesine konan dalgalar ? Ne işiniz var ventolinle ?
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 veheyy bugun olcum yaptilar 79,5 ciktim yag oranida %16,8 sanirim liseden beri ilk defa 80 nin altina dustum 45,5 kg gitti toplamda
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 tebrikler kardeşim duan kabul olmuş şimdi yağ yakımlarına ağırlık da eklemelisin ve bize de haber vermelisin.
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 AtlaraFisildayan said: günlük 16-20 mg ventolin 4mg sabah 4mg öğlen 12mg antrenman öncesi ventolin. yine antrenman öncesi koyu kahve içiyorum. sabah ve akşam 1 er tane ester c acaba brşeyler daha eklesem mi, clene geçmekte istemiyorum ama ventoline de iyice alıştı vücut. cla geliyor aklıma da hiç kullanmadım şimdiye kadar, para tuzağı gibi geliyor. ne dersiniz cla para tuzağı
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 jacabo said: veheyy bugun olcum yaptilar 79,5 ciktim yag oranida %16,8 sanirim liseden beri ilk defa 80 nin altina dustum 45,5 kg gitti toplamda tebriks
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 jacabo said: veheyy bugun olcum yaptilar 79,5 ciktim yag oranida %16,8 sanirim liseden beri ilk defa 80 nin altina dustum 45,5 kg gitti toplamda helal panps
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 yeni salonda takır tukur kür yapıyor millet. soyunma odasında ventolin kutuları filan.
Öne çıkan mesajlar