Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #3

AthleT

Öne çıkan mesajlar

body sırasında hiçbir ses çıkarmıyorum, çıkarmadım. acaba sorun bende mi ?

zaten üç tip body'ci var gözlemlerime göre,

- adam akıllı cardio'sunu ve body'sini yapanlar,

- 'hıaaah' 'ıııaaaammmhhh' 'huaaaa' 'ananı siiiiiiiiiii' 'sieaaaaah oaaah' efektlerini kullanan ve bununla kız tavlamaya çalışanlar (bir kere iki kere tamam da, her ağır kaldırdığında ana avrat dumbell'lara sövülmez)

- cep telefonundan ayrılamayanlar

neyse ki 5 senedir ilk gruba üyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

bende ilktim simdi degilim.. gururluyum.

agirlikla oynuyormusum.

not: kufur mufur nerden cikti be ya :)

her agirlikta da olmaz zaten. supersetin sonunda ne biliyim agir setin son 1-2 kaldirisinda. oyle devamli bagirana da lafim yok (bilemiyorum sonucta iste tenis var karsimizda ornek cuk kadar topa her vurusunda agliyor aniriyor ciyak ciyak ciglik atiyor millet) demekki var bir olayi :)
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

- 'hıaaah' 'ıııaaaammmhhh' 'huaaaa' 'ananı siiiiiiiiiii' 'sieaaaaah oaaah' efektlerini kullanan ve bununla kız tavlamaya çalışanlar (bir kere iki kere tamam da, her ağır kaldırdığında ana avrat dumbell'lara sövülmez)

abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu tiplerden öyle nefret ediyorum ki... tamam adama saygım var hayvan gibi çalışmış kolu benim 2 katı. 70 kilo ile bench press yapıyor. ama ulan şimdi zorlanmak var zorlanmak var.
4. tekrarda hıııaaaaahhh diyip zorla kaldırdıktan sonra, üstüne 6 tekrar daha çıkmaz. çıkmamalı yani. çıkıyorsa 4.'deki ıkınma ve zorlanma efekti tamamen artistlikten demektir.

ha bu ıkınmanın karı kız ile alakası olmadığını da belirteyim, zira karı kız yokken, salonda sadece 3-5 kişi varken de yapıyorlar böyle...
Sosyal ağlarda paylaş

abi bende hiç bağırmıyodum hatta dana gibi adamlar vardı aynı kiloya giriyoruz herif anırıyo ben sakin sakin kaldırıyorum ne olduysa benchte oldu max girdim 3 tekrar çıkmıcak gibiydi beasti bi saldım sonra bağırarak sanki 2 gün dinlenmişim gibi bi enerji geldi o gün bu gündür gerektiğinde beasti aktive ediyorum 3-4 kere anca bağırırm bi antremanda zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

son günlerde göyüsümde anlam veremediğim bazı hisler başladı çeşitli hareketleri yaparken sanki bişiler yırtılıyormuş gibi hissediyorum. Tam göyüs boşluğumda meydana geliyor ve karın kaslarına doğru ilerliyor resmen bezin iki ucundan çekmişşinde ufak ufak ortadan yırtılmaya başlamış gibi bişi bu ne ?
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

BALANARHUSEYIN said:

senko said:

benimde benzeri bi sorum olcak
1.78 boy / 76 kilo var.
95'ten 76'ya dustum kardio ile ama hala gobek var.

bu gobek simdi kas yapinca mi gitcek yoksa daha kilo vermem mi lazim
bir de kas yapmak icin ideal kilo ney benim boyum icin?

göbeğin tedavisi basit no şugar yes yulaf

pzt'den itibaren siki bir diyete giricem, 78 olmusum zaten, nasil basardiysam.
70'e dusmeye caliscam 1 ayda. o zaman gobek gider sanirim biraz daha.

abi skecem 73 oldum, gobekte gram erime yok. karacigerden bobreklerden fln gidiyor benim kilo sanirim
60a mi dusmem lazim napmam lazim, gobegi indirmek icin
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

body sırasında hiçbir ses çıkarmıyorum, çıkarmadım. acaba sorun bende mi ?

zaten üç tip body'ci var gözlemlerime göre,

- adam akıllı cardio'sunu ve body'sini yapanlar,

- cep telefonundan ayrılamayanlar

neyse ki 5 senedir ilk gruba üyeyim.

bi yarma var salonda. her tekrarda upp tısss!!! diye ses çıkarıyor. adamı kendi kendime eğlencel belleyip taklidi yaparken zamanla alışkanlık haline geldi.

işin ilginci çok motivasyon sağlıyor. otomatik kapı gibiyim artık.
teşekkürler upp tısss!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya bana yuzmeyi destekleyici bir program yazabilir misiniz? hocalar

normalde 3 kere fitness 3 kere yuzmeye gidiyorum haftada

min 4 e iniyor bu sayi bazi haftalar. 3 gunluk programa ihtiyacim var sonuc olarak =)

soyle bir program buldum nasildir sizce?

http://www.bodybuilding.com/fun/jasonlezak1.htm
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...