bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Esh said: abi saçma bişi oldu. neyi kessem 1 silver dusuyo eskiden 10-80 arası düşerdi. veteran kesiyorum 1 silver. 1 ne emenike. kirlettigim robe u kuru temizlemeye yollayamam lan mantığı nodelar ile aynı. bir mob ne kadar ölmeden hayataa kalırsa içindeki silver o kadar artıyor. 300-400'e kadar çıktığını ben gördüm. bunun içiin en mantıklısı dungeonlara gitmek milletin gitmediği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Dun 3 tane elite kestim, 1100 silver geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Bu kadar adam arasinda konuyla ilgisi olmayip, tek mesaj atmadan, yasli teyzemizin yaptigi hareketi uzerine alan mc_lovin i tebrik ediyorum, hediyesi bir onceki sayfada spoiler icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ya alo sürekli şu konunun adını değiştirmeyin key geldi sanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Key mi gelmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Dreath len oylum agrıma gitti lan ya amaliyatlı yerşme gelseydi napcagtın oylum .. aha keyler http://www.zaytung.com/fotos/nah_olga.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 sonunda ultima online gibi oyun dediniz diye girmeye heves ettim.. bi el atın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 noyan ben senin için dreagloth ile görüştüm, bana özel mesaj atsın ben ona bir şeyler ayarlıyacağım dedi. kaldı mı bilmiyorum elinde ama bence bir şansını dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Bıngıldağına elimi sokarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 bitsin su beta mı alfamı neysede bf ye dönün ibreler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 oyun gelişmeye açık bir çok konudan, biraz yatırım ile beklenenler yapılırsa yılın oyunu olur. daha kullanişli bir UI daha anlaşılır craft ve recipe ağacı İtem çeşitliliği falan fişman sayılcak onlarca şey var, betada bile bambaşka bir oyun olma potansiyeli var umarım harcamazlar. oyun cıktıgında tamamı açık olacak ingiltere haritasi falan dusunulurse efsane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 farm yapam dedim yanıma sadece yedek ayakkabı + kılıç almıştım dımdızlak kaldım en son sdfg at lazım at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 KEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 mount var mı bu arada oyunda? stream'lerde goremedim hic. transport durumu nasıl, sitesinde teleport yok diyor ama haritanın bir ucundan digerine gitmenin kolay yolları olmalı, moongate vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 transport guild bölgenden diğerine var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 transport için tek yolunuz kosmak su anda. yada stuck yazip 5dk bekleyerek cadırınıza teleport olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ilerisi icin de bi bilgi yok sanırım. sanbox diye de oyunu yarım yamalak bırakmasalar bari. q2 2014'e yetiseceginden supheliyim. insallah batırmazlar stream'lerde inanılmaz heyecanlandım ya ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 seh,r o kadar zorlu bi yerde ki, yine raw materyali eritmek için kıralın şehrine giderken 200 kilo ağırlıkla kestiler. masonary falan yapacak yer kalmadı, çadırları sökelim bence sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 stuck atsana kenardan ne koşmaya kasıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 abi şehirler cok yanlis yerde secilmiş cidden daha zor olamazdı, sözde yan yana ama acayip dolaşıyorsun sdsfs daha güzel bir yer alınabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ilk başta fazla seçenek yoktu öle aldıydık ikinci seferde bu hatalar olmayacak direk o 4lü yere çökeceğiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 neyse ben yıktım cadırı sdf olmuyo abi 2. ye gitti, yarın mı bitiyo alfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 key gelirse biri bana göndersin çapağınızı yiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 salı bitiyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar