bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 yeni keyler burada arkadaşlar. dreagloth said: Yeni Keyler Geldi İlk gelen kapıyor http://www.zaytung.com/fotos/nah_olga.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ben bir key daha aldim burdan, tesekkurler dreagloth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://media.tumblr.com/7018b75b64f0ae21168d059e3ddad59b/tumblr_inline_moljf66XOQ1qmg2it.jpg tişikkirlir dreagloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 cadirini yakar, kullerine iserim cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 böyle 1 paragrafta oyunu özetliyebilecek bir babayiğit var mı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 sandbox pvp mmo leveling yok class yok f2p var, p2w yok saglam craft var full loot var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 p2w var mı yok mu daha bilmiyoruz alpha oyun, salı günü kapanacak - ne zaman açılacak belli değil bir daha, bütün progress gidecek. key bulamazsanız çok kasmayın şu noktadan sonra. bu arada oynayan arkadaşlar lütfen diğerleri ile hesap bilgilerini paylaşsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 oyun sandbox değil puzzlebox emenike. ne çayırda ne de destiny boardda yönünü bulamıyorsun. bulsan da önünü göremiyorsun ağaçtan falan sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 aynen ben verdim direkt giremicem salıya kadar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 arcane said: oyun sandbox değil puzzlebox emenike. ne çayırda ne de destiny boardda yönünü bulamıyorsun. bulsan da önünü göremiyorsun ağaçtan falan sdfsdf. kesinlikle bi ayar gerekli navigasyon işine şu anki hali rezil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Bir bana key yollamadınız, bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 minimap konusunda confirm geldi, placeholder şu an ki sistem sadece. fakat layer olayı değişir mi hiç bilmiyorum. sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bütün haritayı gitmek gerekiyor 2 tile aşağıya geçmek için bazı yerlerde çok saçma. bi de ağaçlar bari transparent falan olsun arkasına geçinde sene 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 keyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bizede mi key yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi ne keyi hala manyak mısınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi chat ekranı yüzünden 2 üyemiz kalıcı kör oldu, map'e gelene kadar :p alpha'nın ilk phase'i daha bunlar değişmeyecek şeyler değil, dert yanmayın 2013 bee diye. gördüğünüz şeylerin çoğu sadece placeholder ve dengesi yapılmamış. map yapısı gibi şeyler değişir mi ama bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ben key istemiyorum arkadaşlar bana atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 navigasyon işi tam bir erkek işi, ormanda ağaçlara bakarak, suyun akış yönünden falan yönümü buluyorum sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 çadırkentteyim nereye kurayım çadırı B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 esh'in yakınlarına kurmayın abi elinde kuranla dolaşıyor, robe falan giymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 obaa kenara bi yere kurdum amale gibi çalışıyom ibrahim tatlıses arka fonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Nerde sicak keyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 t2 odun ve taş t3 odun ve taş toplayın toplayabildiğiniz kadar, işleyemediklerinizi kasada tutun ven gider işler gelirim. direkt guild'in oraya gideceğim diye de hırs yapmayın. yeni başlayanların riverdale'e gitmesini tavsiye ediyorum. map'ın yapısı doğrultusunda oyuncu sayısı orada çok az ve nodelar daha dolu. pvp-free bölge. pvp istediğinizde bizim bölgeye gidersiniz. EN ÖNEMLİSİ GUILDE PARA YATIRMAYI UNUTMAYIN ARKADAŞLAR - SILVER SADECE GUILDE YARIYOR VE KIRALARI ODEMEMIZ GEREK AVATAR'IN 2 ALTINDA KILIC/KALKAN LOGOSU - ACCOUNT - DEPOSIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar