Somon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 t2 setler mallar gitmesin diye kasalarda mı saklanıyo hala sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 beyler, efeler, ustalar: cumartesi ve büyük ihtimal pazar akşamına kadar oyuna giremeyeceğim. guildin 6 saatte bir ödemesi gereken bir vergi var, bu otomatik olarak çekiliyor. 625 silver per land yani 6 saatte bir 1875 silver. rica ediyorum birbirinizi organiz edin insanlar sürekli mob kestiği için az uz silver birikiyor bunları guilde atsınlar. eğer ki kiralar ödenmezse toprak üzerindeki claim'i yitiriyoruz ve reskill e bağlamalarını bırakın başka biri claim eder ve ne kadar ev, istasyon varsa yıkar. çok ciddi bir mevzu, şurada 3 gün daha oynayacağız altı üstü. yokluğumda koordine olun ve toprakları kaptırmayın. materyal bulamıyorum, ben ne yapacağım bilmiyorum diyen arkadaşlar hemen riverdale'e gitsin, bir sürü t2 materyal var. orada basic şeyleri öğrenin, biraz craft yapın sonra grup halinde pvp'e gelirsiniz darkwood'a. bir sürü officer var guildde, GM'liği veremediğim için bende kaldı kurucu olduğum için, officerlar herşeyi yapabiliyor. keyfini çıkartın, bol bol pvp yapın, sistemleri aşağı yukarı öğrenmeye çalışın. bir sonraki phase oynar mıyız, oynamaz mıyız bilinmez ondan keyif almaya bakın. birbirinizi üzmeyin, kırmayın. annen'in gücünü gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 dreagloth said: Yeni Keyler Geldi İlk gelen kapıyor http://www.zaytung.com/fotos/nah_olga.jpg çok ayıp kendini banle pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 çoh güzel yabmış pekde güzel yapmış nihaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Nasıl troll bir topictir bu ya -.- /sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Şu oyunu oynayacağınız zaman dilimi içerisinde kaç kitap bitirebileciğinizi düşünün bir kere.B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 gief me key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bu arada guild sadece patiden 70 oyuncuyu gördü. patinin en büyük hype'ında yer alan herkesi ayrıca tebrik ediyorum asdadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Pati ve şu kovaladığınız adam ( yakalayamayıp madara olduğunuz) dışında oyuncu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 kuru kuru teşekkür, bana ne bi dürüm geldi ne bişe, bi ponpati brazzers şifresi verdi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 yakalamayıp madara olduğumuz adamı bir saat önce yakalayıp madara ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bingildak said: bu arada guild sadece patiden 70 oyuncuyu gördü. patinin en büyük hype'ında yer alan herkesi ayrıca tebrik ediyorum asdadsad yer alamadım T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 hypelarımız her seferinde katlanarak büyüyecek diye umut ediyorum, bunda olmadıysa bir sonrakine katılırsın ;) arzumuz o dur ki insanlar hypeları takip etmek için paticiği duyar, üye olur, takip eder hale gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ya ben çok arzu ediyorum annene girmeyi fakat alpha stage bir sandbox oyuna yatırım yapabilecek zamanı yaratamadım henüz. ne zaman tamam yaptıklarınız artık silinmicek phaseine gelir beta bende ameleliğe başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi nasıl kacırdım ben bu olayı. stream izliyorum simdi key bulayım diye. cok iyiymis lan oyun. twicht'ten 1v1 pvp izledim, izlerken bile heyecanlandım. Q2 2014'ü beklemek cok zor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 key nası alıyoruz güzel gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi annene inv lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bitiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ya ciddi ciddi patiden key istediğim ve gelmeyen 2. gün. ilk defa oldu bu. hs keyi bile 15 dk sonra atmıştı bir arkadaş. yok mu hiçbirinizde key gençler? ged dönecem dedi dönmedi flm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 key var mı? abi vingthorum ben ayıp verin bi key ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 reampage said: ben çok arzu ediyorum annene girmeyi http://www.youtube.com/watch?v=hGnkUuxbUpI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 başlığa bakaraktan bidaha isteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 key var dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 banada key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar