Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Mortis said: axedice said: Oyunun özeti. Grid based landscape çok yoruyor ya, oynamaktan çok sağa sola koşuyorsun. Craft, claim vs. oyunun temeli güzel, bunları open world havası olan oyunlarda da görmek isteriz. Kesinlikle, map tasarımı mı denir level design mıdenir ne denir bu işe ama hiç keyifli değil. İlk oyuna girip haritayı açtığımda o şehirler arası vs. yolları da görünce dedim oo süper koskoca harita open world. Sonra zone zone olması keyfimi kaçırdı ilk. 2.si de nereye gitmen gerektiğini hiç hint etmeyen zone tasarımı. Bir şehiri görüyorsun hemen önünde bi alt seviyede. Taa alakasızyerlerden dolaniosun oraya inmek için vs. Çok sıkıntı bu inanılmaz kısıtlıyor haritayı, koridorlarda koşturuyormuş gibisin. Sanmıyorum bunu düzelteceklerini ama oyunda beni yoran tek şey bu. dün en sonunda destiny board olayını çözdüm, o questleri yapa yapa raya oturdu her şey ve keyfim yerine geldi. şu 4. lüğe düşüp, mid week update de mention edilmememiz beni üzdü bu arada ya. ne güzel 2.ydik ANNEN olarak. Alpha versiyon için bu kadar ileriye dönük eleştiri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bingildak said: ABİ İZLEYİN ŞU TWITCH I İŞEDİM ALTIMA YERRAK ÇIKTI ORMANDAN DSAJDSUIAHDSUIAHDSUIAHDSUIAHUIHSADDSA abi sen home office ayağına hiç çalışmıypsun ha. şikayet edicem müdürüne. paso oyun paso geyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 kovulcam zaten albion yüzünden başıma sardınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 uuhahauhuahauhauhauaaaaa eat shit eat shit!! abi ne hirs varmis kesmeye calisanda da kacanda da. ahahahahhaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 mithat'a gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bingildak said: http://www.twitch.tv/beerodactyl5/c/3383758 izleyin beyler OHAHAHAHAH (tu) bi ara elimde kürekle kovalamışım ama cık ayakta bok yokken yakalanmıyor. Bu arada ne kadar kötüyüz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 kötü olabiliriz ama kalabalığız zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi video çok iyi yaa bu arada size madır fakırs dedi adam :P ayrıca brezilyalı da dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bi adamı 30 kişi kovaladığımız daha iyidi, albiondu galiba kovalanan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 brezilya muhabbeti ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 turkuz demek istenmiyor herhalde. chattede greekiz brezilyaliyiz diyor annendekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 biri brezilyalı dedi guilde, bizde devam ettirdik. (öldürdüklerimizden biri dedi, brazillians are zerging diye) herkes brezilyalı sanıyor asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ruslar geldiginde bi video gormek isterim meydan muharebesi seklinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Sanguin said: Alpha versiyon için bu kadar ileriye dönük eleştiri.. sence bu harita olayı releasede değişebilir mi? bence bu kadar oyunun temeli olan bir şeyi kolay kolay değişmez. alpha ile alakası yok bunun. tooltipleri çalışmıo, oyunda bug var demiyorum dikkat edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://www.twitch.tv/beerodactyl5/c/3383630 yarragı kesiyor burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 cok adice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ahhahahaha ormanda yarrag kesme keyfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 catze'ye teşekkür ediyorum t3 odun ve taş donation'ındanda dolayı. acilen 250 silver guild'e yatırılması gerekiyor, yoksa plotlardan birini kaybediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 sağa mı yatıralım sola mı ahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bunlara mı gülüyorsun şimdi mal adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi çok ii videolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bingildak said: şu atlanmasın bingildak said: CALL TO ARMS ÇEKİYORUM ANNEN SEVENLER: T4 BINALARI AÇTIM, TEMELLERİNİ ATABİLİYORUM ARTIK. T4 BINALAR İÇİN T1 VE T3-T4 MALZEMELERE İHTİYACIMIZ VAR (T2 MATERYAL BULUNMADIGI İÇİN HEP ZORLANIYORDUK, T3 VE T4 GAYET BOL VE ULAŞMASI KOLAY) T4 LERİ BELLOW HALLEDER, TUTUN UCUNDAN T3 WOOD VE STONELARI TOPLAYALIM. kaldırdım arkadaşlar smelter'ı ilk olarak inşa ederken en çok ihtiyacımız olacak carpenter ve mason atmamız gerekiyor. metaller inşa ederken gerekmiyor. taş ve odun işlemek önceliğimiz olmalı. sorun şu ki, bu binalar çok büyük ve var olanları yıkmadan yerine t4 leri koyamıyorum. durum böyle olunca binayı inşa etmeden önce materyallerin hepsini toplamış olmamız gerekiyor (ki insanlar o sırada t2 refine etmeye devam edebilsinler) gereksinimler aşağıdaki görselde - malzemeleri bana getirirseniz craft şehrine attığım çadırda toplayacağım, sonra çadırı sileceğim, hehehe şaka şaka kızma grim yanlışlıkla oldu... materyalleri topladıktan sonra herkese bölüştüreceğim beraber t2'i yıkıp t4'u inşa edeceğiz. bütün gün oyundayım - çalışıyorum ama 10-15 dk'lık aralıklarla bakıyorum. lütfen guildden veya whisperdan yazın. eğer büyükler ligine çıkacaksak EN AZINDAN T3 giyebiliyor olmamız gerek. death'i geçemesek bile en azından 2. olmalıyız almanlara has türk ANNEN ini göstermeliyiz. buradan başlığı uplıycam şu geldi bu geldi diye: şu kadar kaldı gibisinden. t3 toplamak için t2 tool yapmanız gerekiyor. t2 toollar t2 wood ve gem/iron/stone ile yapılıyor. son derece basit yapması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://www.twitch.tv/beerodactyl5/c/3383630 http://www.twitch.tv/beerodactyl5/c/3383758 izlemeyenler izlesin İNNİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Öeh abi bu keyler satılıyo mu ya :D allahtan bana bedavaya verdiniz millet deli paralara okutuyomuş doğru mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 kimse para vermez şu oyunun keyine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar