imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi işsiz gibi kanırtmayın ilk günden ya. oyun zaten beta tüm content 3 güne bitmesin. bize de yapacak bi şeyler bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 content çok abi öyle bitecek türden değil, daha pvp yapcaz akşama asdasdsad çok fazla angarya var DFO'daki gibi, her bina bu kadar materyal istiyor. ciddi emek / zaman istiyor. herkes bir ucundan tutar. öyle yaptık bitti durumu yok. 30-40 tane bina var gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ilk defa uo oynuyor gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Note 3'e indiriyorum şimdi, haber veririm nedir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bingildak bizi çadıra götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 said: Start: Monday, December 9th End: Wednesday, December 18th, 11.59PM UTC Thank you for having signed up to volunteer your time to help make Albion Online the game we all want it to be! IMPORTANT NOTE: This is an ALPHA TEST. You are about to enter a world which is unfinished, whose features aren’t quite polished, and whose mechanics – which may sound awesome on paper – might seem unbalanced on first play, or might not work in practice. Things are going to go wrong. Bugs will occur. Servers will crash. It might not look perfect. But what we can notice, reproduce and fix in these tests can then be avoided in the final version, and each unbalanced mechanic we scrap now will mean a better experience for Albion Online players in the future. The game is in an early alpha stage, and needs a lot more work before it’s ready for the wider gaming community. In this alpha test, we’re testing just a small part of the game in terms of features, on an area which the size of the finished world map will dwarf in comparison. What do you aim to achieve with this test? This is the largest test we’ve ever run. We’ve built in a wealth of new features for you all, and these have to be tested. Another important goal for us is to determine how much fun the game is already in its alpha phase. So, a note to players: have fun with Albion Online, and let us know how it was! We’ll be sending round some feedback questionnaires at the end of the test, and we’d very much appreciate it if you’d fill these in for us. Until then, and indeed alongside these questionnaires, you can leave feedback at any time in our Feedback Forum. It's all about guilds! Albion Online is a game for guilds, and you'll experience the game at its best when you're part of a guild. In this forum, you can find yourself a place in a guild, or look for new recruits for your own guild. You'll find out how to create a new guild, or get yourself a place in an existing one, below... Be strong, and you'll be rewarded In this build are two castles. The guild who holds either of the two castles by Wednesday the 18th of December will have an item named after them built into the final version of the game. We'll also name an item after the guild which has accumulated the most fame by the end of the test. yeni gördüm lan progress flan kesin gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yatmadan önce biraz baktım, odun daş topladım.gittim gittim gittim yaratık felan bulamadım sonra çıktım.şimdi girecem guilde felan alın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 guide : http://forum.albiononline.com/index.php/Thread/359-A-Guide-to-Albion-Online/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bütün yapılanlar silincek dimi oyun çıkınca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 oyun çıkınca değil sanırım 8 güne silincek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 giriyorum bende şimdi banada invite. ts, vent vs. varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 arkadaşlar forumdan bilgi geldi 18 aralıkta alpha'nın bu phase'i bitiyor. 7 gün sonra yani. phase'in bitmesiyle tam wipe geliyor. guild/holding/claim vs. devler yazmış bu sürede ne yapabiliyorsunuz diye görmek istiyoruz diye. bence masaya koyalım ve "madem türksün, göster ürksün" yapalım. ayrıca server kapanırken 2 kaleden birini claim edersen clan ismin bir kaleye veriliyormuş. BENCE BU OYUN "ANNEN" KALESİNİ HAK EDIYOR. ONDAN 7 GUN ICINDE T3 GEARLARIMIZI CEKIP KALEYI ALMALIYIZ. HERKES ANNEN I ALMAYA CALISMALI, HERKES ANNEN İÇİN SAVAŞMALI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 for the ANNEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Hepimiz ANNEN için; ANNEN hepimiz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ANNNEEEEEEEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknet4 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bana bir adet key verenin kırk yıl kölesi olurum. hadi tamam kırk yıl olmasada bi orta yol buluruz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Note 3'de şukela gibi çalışıyor Gangren'i ANNEN'e alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 iphone'da var mıdır adı nedir uygulamanın, birileri ön ayak olabiler mi ? kaç gündür canımızı çektirdiğiniz yetmedi bi yerlerimiz şişyo burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ben de istiyorum lan :/ keyi kimden alyoruz. 6. key warden online mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Gangren said: Note 3'de şukela gibi çalışıyor Gangren'i ANNEN'e alın not online /gquit yazmayı unutma bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 arkadaşlar akşama kadar herkesin annene girmesini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Akşam online olup 2 kişi gireriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 dün oyuna ilk girdiğimle saerosla karşılaşıp fellik feelik birbirimize dalmaya çalışmamız çok güzeldi. bir ara DAŞ YOK MU DAŞ! diye kafasına atacak bi şeyler arıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 seni aldatıyor grimle serüvendeler adsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 2 tane veteran cıktı karsımıza saeroz ile adam beni bıraktı ölüme ya imam al senin olsun saeroz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar