bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yok işe dönmem gerekiyodu zaten, bahanesi oldu, yeri anladınız ama çok iyi abi bölge her yer resource ANNEN KOS : SENDOG listeyi başlattım asdasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 adam bide büyük ihtimal oyun yapim ekibinde söyliyim, yada öyle bi şey :P baktım o sırada canlı yayın yapmıyomuş bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi oynayanlardan ricam leather set giyip, (hatta mümkünse 1 set de çantada taşıyın, çok hızlı patlıyor) elinize shield/sword alıp (yine 1 er yedek) elite mobları kesin. bu 1500 hp si olanlarda değilde, 2200 olanlar. 200-400 arası silver düşürüyor bir tanesi. 5k silver yapmamız gerek. ben 300 silver attım şu an guild vault'a. başkaları atabiliyor mu bilmiyorum en kötü bana verirsiniz ben atarım yapım ekibi değil ya onlar oyunları kendi followerlarına hypelıyorlar işte o kadar, cuzi bir para alıyor olabilirler sendog baya low tier streamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 imamizer said: klaynt'ı in dirip dropboxa atıp linkini verecek erkek yok di mi aramızda? yollarım skype'tan istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 120 attim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Jet Fadıl geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Saeros said: imamizer said: klaynt'ı in dirip dropboxa atıp linkini verecek erkek yok di mi aramızda? yollarım skype'tan istersen bağa da gönder mesene açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 800 silver var nasi aticaz. adam edit ya kankası gm edit basmis yoksa alirdim hepsini 2v1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 guild den account a gir ordan deposit yap paranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 [img=http://s22.postimg.org/5e2vkm0k1/13123.jpg] az kaldı beyler, guild menusu - account - deposit silverları guilde atmak için, zten şu an sanırım başka bir kullanımı yok, ben göremedim en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ben silver kasarım ama nereye gitmem lazım falan dün onları çözemedim pek sonra da zıbardım uyudum lan çok yorgundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 o bolgeler de kapılacak yakında almışlar çoğunu akşama kadar 5k kasıp almamız lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Gaeliyorum cucuklar korkmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Saeros said: imamizer said: klaynt'ı in dirip dropboxa atıp linkini verecek erkek yok di mi aramızda? yollarım skype'tan istersen canım arkadaşım google drive olur, dropbox olur atar mısın bi yere hemen. hepimiz faydalanırız. teşekkür ederim şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi 3-4 kişi t1 setle elite keserek en fazla 1 saat sürer o para hazirim mben yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 imamizer said: canım arkadaşım google drive olur, dropbox olur atar mısın bi yere hemen. hepimiz faydalanırız. teşekkür ederim şimdiden. farkettim dropbox'a atıyorum şu an, 20dksı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 şşşş olm bana da gönderin ben de oynucam [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 https://www.dropbox.com/s/jyl6ut34qc9qebb/albion-online-setup.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 öğrendim olayı rank dedikleri guild içindeki rankınmış -salak herifler asdasd- 5000 silver yaptık mı toprak claim edebiliyoruz abi, o zaman öldüğünde guild bölgesinde spawn olma olayı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 CHOP CHOP START FARMING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 e hadi ilk izlenimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Oyunu telefona indirdim bugün 2 saattir telefondan oynuyorum. Android versiyonu çok güzel. Oynanışı aşrı rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 avucum kasiniyor key mi gelecek ne :) 2. listede ne kadar eleman oldu yaw, boynumuz bükük okuyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 imamizer said: bi baksana olmuş mu https://www.dropbox.com/s/nops73siday2daf/albion-online-setup.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar