Gallant Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Oh be pazartesi aksamim renklendi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 geçen sezon ilk bölüm böyle 1 saat miydi?yoksa bu sezon her bölüm 1 saat mi olcak?öyleyse çogzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 daha basındayımda tam bir anadolu delikanlısı dahil olmus mevzuya. yan sanayi kara murat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Sondaki arya sahnesi 6. kitaptan ve farklı bi karakterle aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 yani dizi 1 sezon sonra biticek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 nerden izlediniz beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 evden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 nerde okudun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 herkesin libido dusmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 link attım,tantunimi isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 çzetteki muzik ne kötüydü yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 o değilde arya iyice çirkin olmuş daha tatlıydı önceki sezonlar gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 valla her bölüm 1 saat olsunda,müzik yerine halay sound koysalar bile dinlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 o muzik baska yerden geliyo sanip durdurdum diger tablara baktim nerde reklam acildi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Ulan hiç hayal ettiğim bi tip koymamışlar Oberyn'e. Şunun esmer tenli olanını bekilyodum sdf http://media.sinematurk.com/person/8/51/8d9dccfb1a70/5777_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 bu at hırsızı kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 kursat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Marty said: o muzik baska yerden geliyo sanip durdurdum diger tablara baktim nerde reklam acildi diye aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 yine 16 yaşındaki teenagelere hitap etmişler bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Jaegerjaquez said: o değilde arya iyice çirkin olmuş daha tatlıydı önceki sezonlar gene :D ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Kojiroh said: Ulan hiç hayal ettiğim bi tip koymamışlar Oberyn'e. Şunun esmer tenli olanını bekilyodum sdf http://media.sinematurk.com/person/8/51/8d9dccfb1a70/5777_1.jpg yılaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 GONDARCENGIZ said: link attım,tantunimi isterim, eyv gondarlardan cengiz, sana tantuni veremesem de tantuni+açık ayrana eşdeğer sevgilerimi yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 oha wedding geliyor ikinci bölüme http://www.youtube.com/watch?v=KWI2VMAOkAY Valar morghulis ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 güzel başladı ya yine. http://i.imgur.com/fntVrAG.gif hound ile arya birlikte çok iyiler. Oberyn Martel'de olmuş gibin. yeni daario olmamış gibi ama ya. eskisi ile çok alakasız olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 spo aynen bence de çok güzel olmuş bir de ben de diyorum bu Dario kim??? ne yakışıklıkydı adam ne olmuşş...keşke değişmeseydi. Arya bir numara killer ya! yazık ama ne tatlı kızdı,ne hale getirdiler :( Bu arada koskoca starklar leydisi ve kingi ölmüş, snow,sansa,arya...ne bileyim daha fazla tepkili olmalıydılar...NEd öldüğünde Snow yeminin bozup gitcem falan diyordu, biraz daha sinir öfke bekliyordum hepsinden....ayrı bir psikopata bağladılar... progamer said: güzel başladı ya yine. http://i.imgur.com/fntVrAG.gif hound ile arya birlikte çok iyiler. Oberyn Martel'de olmuş gibin. yeni daario olmamış gibi ama ya. eskisi ile çok alakasız olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar