Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/1016205_10151539494581840_1393240074_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ya gençler taa ilk sezondan bir soru bu dragonların annesini o sör nasıl nerde korumaya başlamıştı geçmişten basit basit sorualr geliyor ama bi türlü soruları bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 düğünden sonra geliyordu diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 cok net hatirlamiyorum da, drogoyla evlendiklerine katiliyodu yanlarina sanirim. nerde evlendilerse artik, pentos civarinda bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 john kar o kadar da kötü değil, ama kar başlı başına kötü bir kelime olduğu için sırıtmış. Kafiyeli bir sözcük değil, belki buz denebilirmiş. 1997 yılında daha ortaokula yeni başlamıştım. Yüzüklerin efendisi'ni okurken Ağaçsakal, çıkın çıkmazı, sıçrayan midilli vs. gibi isimler gözüme hiç batmamıştı. Hatta öyle ki bana treebeard kulak tırmalayıcı gelir. Öte yandan Hobbit'in 97'de basılan Altıkırkbeş çevirisinde yanılmıyorsam iğne değil de Sting aynen korunmuştu(ne yazık ki kitabı kaybettim). Bu da bir tercih meselesi, öyle bir kelime bulunabilirdi ki cuk otururdu ama bu kelimenin iğne olmayacağı kesin. Acaba İthaki çevirirken naaptı. Neyse özetle özel ismi Türkçe'ye çevirmek otomatik olarak onu kötü yapmıyor, ancak güzel çevirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 herseyin turkcelestirilmesi taraftariyim ben. igne kotu olur falan diyorsunda kulagin alisma meselesi o. Bilgisayar diye bir kelime var guzel dilimizde, dusunursen aslinda cok odun bi ceviri ama kulak alistigindan kimse yadirgamiyor. Hep komputer deseydik tdk bugun "bilgisayar" diycez bundan sonra deseydi burda tasak oglani ederdik tdkyi. Ozetle... Turkcelestirmenin iyisi kotusu olmaz. Ceviriyi sizden ogrenecek degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 çeviri kötü olur demedim iğne diye çevirirsen kötü olur dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 2. Ve 3. Sezonu izleyememistim,2 gün 20 bölüm izleyince dağlara vurasim geldi kendimi içimdeki hayvan uyandı arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GqcqapoFy-w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=c96QfWVZzj8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Yeni Cast zımbırtıları gelsin ufak ufak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Daha çoook erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 tüm seriyi okumaya başladım hepsi bitince spoylırın allahını koyucam buraya... nihohahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ben sana hak ettigini versem mi onu dusundum de, vazgectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 http://www.haberturk.com/kultur-sanat/haber/862552-game-of-thronesa-sherlock-destegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 son sezon spoiler su dizisini neden kitaba göre yapmazlar a.k valla anlamıyorum Uzun süredir izlemiyordum çünkü içimden gelmiyordu 1 bölüm izledim yine begenmedim.. 3. sezon 4'te mormont'un ölümünü niye bu kadar boktan ve farkli yaparlar anlamiyorum... ayiya saygı ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Orda farklı olan neydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ölürken jorah hakkında oğlumu affediyorum söleyin ona gelsin af dilesin kara kardeş olsun benim vasiyetim bu tarzı bişe sölüyodu.Olmaması büyük saçmalık. kendini bıçaklayan kalleşinde (nerdese)boynunu kırma sahnesi de yoktu sanki, zaten o çok iidi ona lafımız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Hmm ilgili bölümü açtım da youtubedan Jorah'yı affettim sahnesi yok çünkü Sam korkudan altına kaçırmak yerine koşup gillyi alıp kaçıyor. Onun dışında baya kitaptaki gibi çekmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 axedice said: Orda farklı olan neydi ki? mormont reis son nefesinde oğlunu affettiğini(sevdigini) söylüyordu geri dönmesini vs. obsidian'ın (ya da ejderha camımı ne ise işte)white walkers'ı öldüren şey oldugunu, geri dönüp gece bekçilerine anlatmasını gerektiğini söylüyordu ve kitaba göre bu olanları sam'e anlatırken son nefesini veriyordu. Ya adam köpek gibi öldü be.Bu adama yakışan ölüm bu degil yani. sezonu 10 bölüme sığdıracagız diye sıçtılar sıvadılar. http://www.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2012/06/Cosmo-as-Lord-Mormont.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 repostsa sorry http://hugelolcdn.com/i700/157226.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 adam kral hakkaten. ama tyrion kral olsa starktan bile az yaşardı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 tyrion bu hikayede immortal abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar