Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

huun said:

axedice said:

Bunlar hep mısırlıların suçu. Hiyerogliflerden önce dizi film çekmeyi bulsalarmış bunca sıkıcı kitapla uğraşmamız gerekmeyecekti.

o kadar çok zırladın ki ağzının ortasına tekme atasım geliyor artık. güzel dizi işte birader.

Hah okuma yazma bilmeyenlerin başkanı da geldi

http://www.internationalhero.co.uk/c/caveman.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

huun said:

axedice said:

Bunlar hep mısırlıların suçu. Hiyerogliflerden önce dizi film çekmeyi bulsalarmış bunca sıkıcı kitapla uğraşmamız gerekmeyecekti.

o kadar çok zırladın ki ağzının ortasına tekme atasım geliyor artık. güzel dizi işte birader.

Hah okuma yazma bilmeyenlerin başkanı da geldi

http://www.internationalhero.co.uk/c/caveman.jpg

asdasf 2013'ün en iyi ayarına aday bu direk
Sosyal ağlarda paylaş

dizinin kusuru 10 bölümün yetmemesi. niye inatla 10 bölüm üzerinden gidiyorlar çözemedim. ama 12 bile olsa biraz rahatlardı yani. hepsini gösterelim herkesi gösterelim olayı hikayeden koparıyor. kitaptan farklıymış degiştirmişler işlerine girmiyorum okumadım çünkü.

50 dakkalık bölümleri eğer çok fazla karaktere bölmeyip 20 dakka stannis 20 dakka kalisi gibi bölseler en azından karakterlere adapte olması kolaylaşır. ben hala stannis'ten bi bok anlamadım. adam 2 sezonda toplam kaç dakka gözükmüştür acaba.

ne bilim mesela birini 5 dakka gönsteriyor. o kişi yola çıkıyor. hop başka karaktere. oysa o yolan çıkan kişinin öteki 5 dakkasını diğer bölümde gösterceğine o bölümden devam et lan işte.

bu nedenle tek aile veya tek karakter üzerine yoğunlaşan bölümleri sırf bi odada dialog şeklinde geçse bile daha beğendim. red wedding yapıyorsun 5 dakkada. o bölümü sırf ona ayırsana. baştan sona o olsun yani moda girelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...