pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 sezon finali gelirken halk tedirgin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 axedice said: Çok efsane bi sahne tasviri vardı kitapda. Umarım onu gelecek bölüme koyarlar. Tepkilerden korkup koymamış da olabilirler ama bu kadar vurucu bir ifadenin kesinlikle görsel olarak yer alması gerekiyor. Millet artik intihar felan etmesin diye koymamis olabilirler. Gelecek bolum koymazlarsa cidden isyan ederim ben, kitabi yakarim evde(silerim kindledan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Reaction vidyolarına baktım da, bahsettiğimiz sahne çıkarsa insanlar sıcak suyun içine yatıp bileklerini falan keser. Gerçi bi sonraki sezonda da dünya barışını sağlayacak bi sahne olacak. Illüminati silah tacirleri sırf bu yüzden müdahele edebilir senaryoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 axedice said: Çok efsane bi sahne tasviri vardı kitapda. Umarım onu gelecek bölüme koyarlar. Tepkilerden korkup koymamış da olabilirler ama bu kadar vurucu bir ifadenin kesinlikle görsel olarak yer alması gerekiyor. eğer düşündüğüm şeyi düyorsan böyle sezon direk onu gösteripde bitse baya efsane olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Olayları kitaptaki sıraya göre yapsalar bence daha etkili olabilirdi, gaz yiyecek halimiz kalmazdı bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 progamer said: axedice said: Çok efsane bi sahne tasviri vardı kitapda. Umarım onu gelecek bölüme koyarlar. Tepkilerden korkup koymamış da olabilirler ama bu kadar vurucu bir ifadenin kesinlikle görsel olarak yer alması gerekiyor. eğer düşündüğüm şeyi düyorsan böyle sezon direk onu gösteripde bitse baya efsane olurdu neymiş la düşündüğünüz öm pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bingildak said: cinsellik mi vahşet mi? http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/197/177/JR1Gz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 o kadar ateşli gay sevişmelerinden sonra ben cidden görmek isterim o sahneyi ki tahminim bir sonraki bölümün başlarında olacak sonra diğer olaylara kayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 http://teamcoco.com/video/council-of-nerds of lol bu da george martin'in konuk olduğu bölümden. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 çok merak ettim neymiş o sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 axedice said: Çok efsane bi sahne tasviri vardı kitapda. Umarım onu gelecek bölüme koyarlar. Tepkilerden korkup koymamış da olabilirler ama bu kadar vurucu bir ifadenin kesinlikle görsel olarak yer alması gerekiyor. spoiler versiyonu yok muydu onun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Ne ki o sahne milleti mi kandırıyorsunuz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 koymazlar heralde o sahneyi yoksa tepkileri tahmin bile edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Neyse o bahsettiğiniz sahne koysunlar la, soğuk duş etkisine ihtiyacımız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 O sahneyi izlemektense biber gazında uyuyacak insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 o sahneyi koyarlarsa izleyen halk 2 ye ayrılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 o sahne ne öm please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 o sahnesiz borsa düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bana da öm =) anlamadım hangi sahneden bahsettiğinizi. kitapları okudum açık açık yazabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 neymiş o sahne bide bize atın öm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 benim daha evvel yediğim spoilerlardan nerdeyse hepsi çıktı 2 si çıkmadı...onlardan biri sanırım.=) söylemye korkuyorum banlencem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 sanırım anladım nolduğunu ve söylememek için zor tutuyorum kendimi. bir kere yörüngenin havasını bende solusam mı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 merak edenlere spoiler, yazı ile değil esprili bir yaklaşımla. tıklamak bedave http://imgim.com/robb-stark-robb-stark-34106840-1200-1180.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 kırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar