Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

kapıyı kapattı aha dedim atıcaklar gaz bombasını ıceri.
rains of castamer baslıyınca zaten hersey netleşti. güzel kızı verince bu adamın bu işe niyeti var dediydim halbuki.

kuzeyde house kaldımı ya. bi bizimcocukla gezen kız ve oglan kardeşlerin lordu var sanırım, bide mormont'un ablasımı yetzesimi ne baska sağ olan mekan kalmadı herhal

umber, tully filan onlar devam ediyor herhalde. bolton saf değiştirdi, frey karşıya geçti filan. danaryos denizleri aşıp yetişmezse yokederler herhalde yakında ama. zaten gayjoy'lar sıkıştırıyordu.

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Cuce said:

rains of castamer baslıyınca zaten hersey netleşti. güzel kızı verince bu adamın bu işe niyeti var dediydim halbuki.

kuzeyde house kaldımı ya. bi bizimcocukla gezen kız ve oglan kardeşlerin lordu var sanırım, bide mormont'un ablasımı yetzesimi ne baska sağ olan mekan kalmadı herhal

umber, tully filan onlar devam ediyor herhalde. bolton saf değiştirdi, frey karşıya geçti filan. danaryos denizleri aşıp yetişmezse yokederler herhalde yakında ama. zaten gayjoy'lar sıkıştırıyordu.

tully kuzeyde degil, riverlands, frey de, riverlands zaten tullye bagli.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Cuce said:

kitaba göre kuzeydeki lordlar çıkarımı

kitapta orası öyle değil aslında. muhtemelen dizide de öyle olacak. o salonda freyler herkesi öldürdüler bolton dışında. umber lordu, mormont teyze falan robbu korumaya çalışırken öldüler hep. greatjon hatta baya bi zor ölüyor falan epik sahneler.
dizide de öyle olacak sanırım. kuzeyde 2-3 ev var işte çok yardırmayan savaşa. birisi white harbor işte öbürü de bu kurbağa yiyen branin yanında dolaşan 2linin babasının mekan.

Sosyal ağlarda paylaş

iyi oldu ya

sıpoyler

abi artık baymıştı onların dramı. con sınov reis alsın direnişi ele. gerçekten kılıçdaroğlu gibi bir adamdı. con sınov geçerse başa işler değişebilir adam kırov falan beyler. gitti büsürü lvl atladı kastı geri dönse artık main hikayeye güzel olur.

rob'un annesinin adı neydi hatırlamıyorum candan erçetin olarak sesleneceğim onunda siktirip gitmesi iyi oldu. gerçek bir candan erçetin. nord falan değil yani. 'ana yüreği' diye ezikleniyodu falan. keşke vurdursaydı kelleyi rob daha önceden.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...