razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 YASAK SPOILER YASAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 GRRR ananı skm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Nasıl yaaa nasıllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 vay lan dünkü uyarılara bakaraktan temkinli ve bekleyiş içinde izledim sonra ilk %80 lik bölümde bi bk olmayınca alla alla niye coştu bunlar dedim meger bomba sonlardaymış tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Bu gidişle Jon Snow pic de olsa, winterfellin başına geçecek gözüküyor. Stark sülalesi diye bişey kalmadı. Üşüyoruz Ned reis. :( #direnwinterfell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Ulan nasıl bir bölümdü bu böyle? kanım dondu resmen... öeah! el ayak titriyo bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Cuce said: kapıyı kapattı aha dedim atıcaklar gaz bombasını ıceri. rains of castamer baslıyınca zaten hersey netleşti. güzel kızı verince bu adamın bu işe niyeti var dediydim halbuki. kuzeyde house kaldımı ya. bi bizimcocukla gezen kız ve oglan kardeşlerin lordu var sanırım, bide mormont'un ablasımı yetzesimi ne baska sağ olan mekan kalmadı herhal umber, tully filan onlar devam ediyor herhalde. bolton saf değiştirdi, frey karşıya geçti filan. danaryos denizleri aşıp yetişmezse yokederler herhalde yakında ama. zaten gayjoy'lar sıkıştırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 kaç bölümdür jenerikde winterfell ide gösteriyorlar ama ne orayı gördük nede ora hakkında bişeyi neden gösteriyorlar hala orayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Sam said: Cuce said: kapıyı kapattı aha dedim atıcaklar gaz bombasını ıceri. rains of castamer baslıyınca zaten hersey netleşti. güzel kızı verince bu adamın bu işe niyeti var dediydim halbuki. kuzeyde house kaldımı ya. bi bizimcocukla gezen kız ve oglan kardeşlerin lordu var sanırım, bide mormont'un ablasımı yetzesimi ne baska sağ olan mekan kalmadı herhal umber, tully filan onlar devam ediyor herhalde. bolton saf değiştirdi, frey karşıya geçti filan. danaryos denizleri aşıp yetişmezse yokederler herhalde yakında ama. zaten gayjoy'lar sıkıştırıyordu. tully kuzeyde degil, riverlands, frey de, riverlands zaten tullye bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayatfilm Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 hayatfilm said: good gazı fazla mı yedim bilmiyorum,şu posta bakıp anlamsız anlamsız gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayatfilm Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 süd gazı alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 süd gaz yapmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Sam said: Cuce said: kapıyı kapattı aha dedim atıcaklar gaz bombasını ıceri. rains of castamer baslıyınca zaten hersey netleşti. güzel kızı verince bu adamın bu işe niyeti var dediydim halbuki. kuzeyde house kaldımı ya. bi bizimcocukla gezen kız ve oglan kardeşlerin lordu var sanırım, bide mormont'un ablasımı yetzesimi ne baska sağ olan mekan kalmadı herhal umber, tully filan onlar devam ediyor herhalde. bolton saf değiştirdi, frey karşıya geçti filan. danaryos denizleri aşıp yetişmezse yokederler herhalde yakında ama. zaten gayjoy'lar sıkıştırıyordu. kitaba göre kuzeydeki lordlar çıkarımı kitapta orası öyle değil aslında. muhtemelen dizide de öyle olacak. o salonda freyler herkesi öldürdüler bolton dışında. umber lordu, mormont teyze falan robbu korumaya çalışırken öldüler hep. greatjon hatta baya bi zor ölüyor falan epik sahneler. dizide de öyle olacak sanırım. kuzeyde 2-3 ev var işte çok yardırmayan savaşa. birisi white harbor işte öbürü de bu kurbağa yiyen branin yanında dolaşan 2linin babasının mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 üstte kitaptan spoiler var banlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Allah belani versin kim yazdiysa bu hikayeyi kafasina inek davar okuz dussun, araba carpsin 3. kata firlatsin, beynini yerim canli canli itoluit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 "beynini yerim canlı canlı" çoğ hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Fuck George Martin. Fuck game of thrones. Fuck the books. Fuck the.show. Fuck HBO. Fuck technology. Fuck my TV. Fuck everything. Fuck. Fuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 lan zaten kaç gündür beyin yandı. rahatlayayım diye açtım. lan neyse ben birşey demiyorum. ibneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 aaaa bi dakka lan amca stark su dökmeye gitmişti fitil fitil işeyecek yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Robb Stark "Game of Thrones"u kaybettikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 iyi oldu ya sıpoyler abi artık baymıştı onların dramı. con sınov reis alsın direnişi ele. gerçekten kılıçdaroğlu gibi bir adamdı. con sınov geçerse başa işler değişebilir adam kırov falan beyler. gitti büsürü lvl atladı kastı geri dönse artık main hikayeye güzel olur. rob'un annesinin adı neydi hatırlamıyorum candan erçetin olarak sesleneceğim onunda siktirip gitmesi iyi oldu. gerçek bir candan erçetin. nord falan değil yani. 'ana yüreği' diye ezikleniyodu falan. keşke vurdursaydı kelleyi rob daha önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Kitaptan spo oldu bir kac kere son gunlerde, hatirlatayim tekrar yasak oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 unuttum 10-11 yaşındaki çocuğunu emziren kadın hangi budundandı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar