Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

Absolut said:

Khalesiye bende sinir oldum. Eskiden sevişir falan bişiler yapardı artık safi kıl oldu.
Ejder kafatası elma kadardı burda tahtın yanında dururdu falan dedi dedeleri ama aanlamadım ben yani ejder ejder dedikleri eşekten hallice bişi mi olacak ileride?

nıç orda demek istediği başka bişey.
en son ejderin kafatası elma kadardı.
yani en son ejder daha bebekken öldürülmüştü
yani artık ejderha yok
kalisi de mit inanma çocuum bunlara dedi tywin

Kitaptan falan

Kitapta Targaryenlerin son yetişridiği ejderlerin kalelerd eyetiştiği için eskileri kadar büyük olamadıklarından bahsediyordu. Tywin bence orada ejder dediğin artık ufacık birşey rahat ol demeye getirdi.

Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Absolut said:

Khalesiye bende sinir oldum. Eskiden sevişir falan bişiler yapardı artık safi kıl oldu.
Ejder kafatası elma kadardı burda tahtın yanında dururdu falan dedi dedeleri ama aanlamadım ben yani ejder ejder dedikleri eşekten hallice bişi mi olacak ileride?

nıç orda demek istediği başka bişey.
en son ejderin kafatası elma kadardı.
yani en son ejder daha bebekken öldürülmüştü
yani artık ejderha yok
kalisi de mit inanma çocuum bunlara dedi tywin

son ejder bebekken oldurulmustu degil, bu kingslandingde ejderler icin mekan yapiyolar kapali. orda tutsak gibi yetisen ejderler hep daha kucuk daha gucsuz oluyo. dizide de bi yerde soyluyodu saniim jorah daenerise.
o taht odasinda da bi bastan bi basa diziliymis ejder kafalari en eskileri obur ucta dev gibi, gittikce kuculuyo tahta gelene kadar.

Sosyal ağlarda paylaş

03x07 - kıllandım

robb'un karısından baya kıllandım ben "hı hı tabii tabii evet anneme yazıyorum mektubu" derkenki tavrı, özellikle old valyrian yazması (robb anlamayacak ne yazdığını) kıl bir durum. belki de düşmanlardan birine göndericek "robb burada şunu bunu planlıyor" diye... tabii ki tamamen spekülasyon yapıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

03x07 - kıllandım

robb'un karısından baya kıllandım ben "hı hı tabii tabii evet anneme yazıyorum mektubu" derkenki tavrı, özellikle old valyrian yazması (robb anlamayacak ne yazdığını) kıl bir durum. belki de düşmanlardan birine göndericek "robb burada şunu bunu planlıyor" diye...
tabii ki tamamen spekülasyon yapıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

03x07 - kıllandım

robb'un karısından baya kıllandım ben "hı hı tabii tabii evet anneme yazıyorum mektubu" derkenki tavrı, özellikle old valyrian yazması (robb anlamayacak ne yazdığını) kıl bir durum. belki de düşmanlardan birine göndericek "robb burada şunu bunu planlıyor" diye...
tabii ki tamamen spekülasyon yapıyorum.

sipo

öyle bir kalçalı hatun için ben bütün krallığı satarım. bizimkiler yağ tulumu mübarek..

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...