Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_qUCAwsoa6w&feature=youtube_gdata_player amcam yarışmaya katılmış yahu bide üstüne 65 bin bırakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bilmeyenler için bunu paylayaşım ben de http://www.youtube.com/watch?v=4BHDXaLQoAo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 adam kralmış diğer tarafın yetoluğu da çok üzücü. dünyanın yüzde 99'u diğer taraf işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ne uyuz bi adamdır şu ya, laç sene geçti düzeleceğine dahada kotuye gitmiş http://www.youtube.com/watch?v=ZoHsmJJDjB8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 aa spidercı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 gökhan'ın annesi mi o? feci yerin dibine soktu kızı. kadın said: -gökhan'dan özür dilemene gerek yok. kendinden özür dile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 kardeşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 adamı çok sevdim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ben de dediydim bu adam nerden tanıdık geliyor yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Karı bed yani bizim gibi içimizden biri hayıflamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Kızın anası öküze benziyor lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 moncici said: adam kralmış diğer tarafın yetoluğu da çok üzücü. dünyanın yüzde 99'u diğer taraf işte. PARA LAZIMDI ulan para herkese lazım. surata bak bide bastım kardeşim ne var diyemiyo hala mırın kırın sonu beklemek isterdim blabla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bu nasıl bi yarışma lan anlamadım olayı, abi baya efendi bi insana benziyo keşke bırakmasaydı parayı öküzlere alabilicekken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 nolmuş anlamadım, kız düğmeye mi basmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 adam jesus reborn bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 kız düğmeciymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yarışmanın konsepti belli yani şimdi... yani ben mesela sosisli sandviç yeme yarışmasına katılıp 1 tane yiyip. ben doydum. bunları yemek israf, o kadar aç var. azla doymayı öğrendim diye wisdom şova girsem olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 abi efsane ama kıza bok atılması da aptalca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bu adamı hep kıbrıs şehitlerinde görüp duruyorum, bir kere olsun gidip konuşmuşlugum olmadı. bir daha gördügümde saygılarımı ileteyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 asıl crit abladan geldi.. gerisi hikaye.. kız 65.000 liranın her kuruşunu harcarken kafasının içinde onun sesi yanıklanacak. ''gökhan'dan değil kendinden özür dile..'' diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ''gökhan'dan değil kendinden özür dile..'' (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Kızın annesi de fiks işte güvenle alakası yok ayakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 gökhan reis'in yaptığını paticik'te bir tek noyzura ve ninja-san yapardı. Ben de dahil olmak üzere diğer patiler daha 50 bini görmeden basardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 imamizer said: yarışmanın konsepti belli yani şimdi... yani ben mesela sosisli sandviç yeme yarışmasına katılıp 1 tane yiyip. ben doydum. bunları yemek israf, o kadar aç var. azla doymayı öğrendim diye wisdom şova girsem olmaz yani. Şu. Yani adamın bu yarışmaya katılım amacı neymiş madem Yunus Emrecilik oynayacak? Bilgi yarışması falan da değil ki şu direkt itlik yarışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Aynen yani o kadar ermiş tadında, dünyanın halı bu, ben gerektiği kadarını alırım kendim için tadında bir abinin o yarışmaya katılması ilginç. Diğer videoda kendime yetecek kadar kazanıyorum sonra kitaba hobiye veriyorum kendime iyi diyorda, o 65 kagıdı alsa kendini daha çok hobiye kitaba verebilecekdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar