Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 BonePART said: soguk deniz sevmiyorum ben favorim ılıca çeşme valla esiyor çeşme öyleymiş,hiç gitmedim ^^ lan...
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 abi çeşmede koylar farklı farklı ya yane ama cok ruzgar yokda ıste bodruma gore biraz daha hareketli diyim hava alacatıda cılgın ruzgar var
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bodrumda 3G nasıl yazın deneyimlerinizi pliz
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 gümüşlük en doğru seçim olur. ağzını yerim gümüşlüğün
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 BonePART said: sadece pasaportla gidildiğine emin misin ben çesmeden sakıza gidemedim vize istedişler Yok. Kos adasına her sene gidiyorum, kaptana veriyoruz pasaportları hallediyor o gümrükten ordan geçiyoruz karşıya fakat vizen güncel olmasa bile zamanında Schengen almış olman yetiyor diyordu bazıları, öyle de olabilir durum çünkü hepimizin durumu oydu. Otelde filan kalmadık orda fakat marinasında kaldık, tüm gece adadaydık vs. Çeşme'den Sakız, Ayvalık'tan Midilli de istemez hatta vize, annemin falan hiç olmadı Schengen'i filan beraber gittik Sakız'a,ilginç olmuş senin durum?
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Rasmon said: merkezde çok iyiymiş hangi operatör?
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 entresan bana çeşmeden sakıza illa vize istediler schengen yeşil pasaport olayınız felan yok di mi http://www.chiossunrisetours.com.tr/sss.php Sakız Adası’na gidebilmek için Yunanistan vize istiyor mu eğer istiyorsa vizeyi nereden alabiliriz? Yunanistan’a (Sakız Adası) gidebilmek için Schengen vizesi almanız gerekmektedir. Yalnızca yeşil pasaportlulara vize uygulaması kaldırılmıştır. Yunanistan Schengen vizesini ikamet ettiğiniz İl’in bağlı bulunduğu Yunanistan Konsolosluklarından alabilirsiniz. ama sanırsam parasızlıktan kaldırmışlar vizeyi
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yunan adalarına gunubirlik vizesiz geciliyor diye biliyorum.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bende öle biliyodum toggie işte de geçen yaz gidemedim
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Finklorpeyniri said: gümüşlük en doğru seçim olur. ağzını yerim gümüşlüğün aynen, gümüşlük - özak olarak karar verdik. bakalım güzel olacak diye umuyorum. zaten arabayla gidicem, gideriz canımız istedimi merkeze.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 mis gibi. iyi tatiller o zaman şimdiden. şeyi kesin yapın yat turu olayını. heleki biraz fazla verip direk başbaşa bi jest yap hatuna. muhteşem yerlere götürüyor ordakiler gerçekten 2 günümü falan öyle harcıyorum her gittiğimde
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 olabilir neden olmasın, bildiğin memnun kaldığın bir tur ismi vs si varsa söylersen sevinirim.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 hacı arabayla gitmenin boktanlıgı su arabayla merkezde icmeye gidemessin cok fazla ekip var minubus gumusluge kacta bitiyo onu bi sorusturun 2 olması lazım
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 gümüşük gece 2de biter, sabah 5te ilk dolmuş.
http Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 arcane said: bodrumda 3G nasıl yazın deneyimlerinizi pliz trcell 4çeker, gündoğan tarafını bilmiyorum sadece nasıldır, kotu oldugunu sanmam bütün yarımadayı kaplamışlardır BonePART said: entresan bana çeşmeden sakıza illa vize istediler schengen yeşil pasaport olayınız felan yok di mi http://www.chiossunrisetours.com.tr/sss.php Sakız Adası’na gidebilmek için Yunanistan vize istiyor mu eğer istiyorsa vizeyi nereden alabiliriz? Yunanistan’a (Sakız Adası) gidebilmek için Schengen vizesi almanız gerekmektedir. Yalnızca yeşil pasaportlulara vize uygulaması kaldırılmıştır. Yunanistan Schengen vizesini ikamet ettiğiniz İl’in bağlı bulunduğu Yunanistan Konsolosluklarından alabilirsiniz. ama sanırsam parasızlıktan kaldırmışlar vizeyi bodrum da ticaret odasında işlem yapılıyor sezonda olur muhtemel kapıda vize uygulaması başlayacaktı adalar için
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Yarın Suark'la Bodrum'a gidiyoruz. Yazarız buraya döndüğümüzde.. şort, terlik, deniz, güneş.. mis..
http Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 hafta başından buyana hava pek iyi değil ama düzelir umarım
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 girince alışır insan ya ben geçen sene nisanda giriyodum
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 çeşme'de giriliyor çatır çatır ki daha soğuk suyu
http Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 denize giriyolarya hertürlüde. kapalıydı hava yağmur çamur filan hafta sonu düzeliyor diyorlar ama
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Özellikle yarım adanın üst tarafında bir yere gidiyorsanız deniz için (Türkbükü,Turgutreis,Karaincir vs) rüzgardan yüzemezsiniz bu havada
Öne çıkan mesajlar