Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BODRUM ÖNERİLERİ


Kemarlos

Öne çıkan mesajlar

nasıl bi insansın?
nasıl bi tatil hayal ediyosun?
bütçen ne?

asıl sorular bunlar
yane kız arkadaşınla mı gitcen?
balta takımınla mı?
yanlız mı gitcen?

sessiz sakin bütün gün sahilde yatıyım denize mi giriyim modundasın?
alemden aleme mi akıcan?

öğrenci mod on mu?
yoksa 2 haftaya en az adam başı 2k gömerim mi diyosun?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

maki ya da casita'ya git türkbükü'nde. torba'da casa dell'arte var. beach club olmasın parmaklarımı kumlara gomeyim dersen camel beach.

pansiyon olarak yahşi'de yakamoz var, denize sıfır uygun fiyatlı guzel bir yer. onun dısında merkezde zilyon tane var zaten.

gece eglencesi de cafe del mar, kule, korfez, vittoria, fink.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

abi bodrumda merkez sorunu yok
çok uzak ilçelere gitmediğin sürece sabah kadar dolmuş var çünkü


geçen sene merkez diye barlara 20-25dk uzakta bi yerde kaldım. Gidiş sıkıntı değil ama dönüş alkol varken sıkıntı, bir de kızlar kaçırıldıklarını düşünüyolar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sakin bişey arıyorum. yıldızı bol otellere gidip, tatil diye yorulmayı sevmiyorum. kız arkadaşımla gidicem. gece klüp vs coşalım kopalımdan çok, chillout bi mekanda içkimi yudumlayıp muhabbet etmeyi tercih eden bi insanım. otelin/pansiyon barı sakinse, veya kaldığım yer denize yakınsa içkimi alıp sahilde uzanmak isterim. benim için tatil böyle bişey.

geçen sene yahşi'de açelya'da kalmıştım güzeldi bu sefer farklı bir yer tercih etmeyi düşünüyorum. Özak Pansiyon burayı önerenler oldu arkadaşlarımdan giden kalan bilen var mıdır? sakinmiş vs vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Özak'ı tarif etmişsin sen, gümüşlükte deniz kenarında çok sakin bir pansiyon.

2000'lerde daha kalabalıktı sonra kapandı, tekrar açılınca eski kalabalığı yakalayamadı. Belki sıkılırsınız dicem, ama gümüşlük plaj üzerinde 4-5 tane daha sakin müzik dinleyip alkol alabildiğin bar var.

sahildeki balıkçılar da çok başarılı.


edit: denizi o kadar iyi değildir, ama istersen dolmuş veya arabayla gidilebilcek güzel denizi olan plaj söyleyebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

motor kiralamacı tanıdığım yok
bodrumda guzel denize girilcek yerler

torba bitez turgut reis akyarlara bakabilirsin
beach clublar ozellikle turkbuku felan taraflarım komik derecede pahalı
akyarlarda mesela guzel sakin yerler var girilebilecek uygun fiyatlı felan
bitezde komple sahil bedava mesela ama yane genelde oturunca yemeğini içmeni ordan yapıyosun öle ödeşiyosunuz
pek güzel değil ama deniz

gümbetin sahilide pek güzel değil bence

ben pek denizci değilim ama yane
pek girmediğimden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aha senelik geleneksel Bodrum konusu

şimdi tatil bütçe ile alakalı daha çok, Bodrum diğer yazlık muhitlere pek benzemez, İstanbul gibi düşün, birçok semt birçok değişik ortam.

Bana kalırsa Bodrum merkezde kalma, geceleri sürekli zaten burada olacaksın kaldığın yer daha sakin olsun, Bodrum yarım adası ufak gözükse de kıyı şeridine konuşlandığı için atıyorum Türkbükü, Akyarlar vs. bir yerde kalırsan ve akşam trafiğine yakalanırsan merkeze 45 dakikadan aşağı gidemezsin. Önerim hem merkeze yakınlık, hem denizinin güzelliği hem de fiyat olarak Bitez veya Gümbet. Gümbet'te Paloma Resort'u öneririm herkese, giden pişman olmadı, sezonda 150 TL'yi geçmez çift kişilik oda fiyatı kampanya kovalarsan. Dolmuş direk otelin önünden geçiyor, 10 dakikada merkezdesin.

Eğlence olarak; Fink, Ship A'hoy(Türkbükü), Küba. Club istemiyorsan Adamik, Körfez. Tekilacılar sokağında demlenip mekana gidebilirsin. Yemek için meyhane sokak iyidir. Balığı balıkçıdan alıyorsun. Yiyebileceğin en güzel ızgara kalamar ve kabak çiçeği dolmalarını yersin burda. Bar çıkışı sebzeli döner ye. Katamaran, Hadigari, Halikarnas filan 1980'lerin mekanları artık, boşuna para bayılma

Taksi kullanma, dolmuşun gitmediği muhit yok. Araba kiralamanı öneririm gündüzleri için, koy koy gezersin, Türkbükü'nde mutlaka denize gir, gece sakın kullanma alkol kontrolü gece 12'den sabaha kadar her yerde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Otelin yeri güzel Tolga. Bizimkilerin ev Turgutreis'de, sevmiyorum o tarafı o yüzden kız arkadaş vs tatillerimde ya Bitez ya Gümbet'teyim, Gümbet'in çarşısı leş fakat Bodrum merkeze en yakın muhit+otellerin fiyat/performansı gayet iyi. Deniz için de Bitez'e yakın. Gümbet yanılgısı baya kötü mesela şu an senin dediğin, son 5-6 yılda Londra'dan franchise birçok mekan açıldı yabancı işletme. Esmer arkadaşlar piyasasına giremiyor zaten. 50 yaşındaki yağlı İngiliz piggylerin küskü aranmaya geldiği yer aşağı Gümbet oluyor bir nevi sjdfjsdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...