di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Selamlar, Boyle kullanimi super basit, biraz da islevsel telefon ne var acep ? Annemin telefonu sacmalamaya baslamis, hazir anneler gunu de geldi, abi kardes bir hayrimiz dokunsun kadina istedim. Haliyle onerileriniz olursa sahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 dokunmatik ekran olmayan eski nokia'lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emmioglu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Gözlerinde problem yoksa ben nokia e5i tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Bildiginiz tuslu telefon daha iyi olur sanirim. Nokia 301 diye bi model begendim, bildiginiz tuslu muslu telefonlardan ama 400 lira fiyat cekmisler Bimeks'te falan. Saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 xperia tipo alıcam ben de. 400 liraya bulunabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Dokunmatik kullanamiyor abi annem. Yani yasi 45+ olanlarda default durum gibi bisey sanirim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 default drum mu ? Hay senasdfnaaaaaaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 http://i.imgur.com/ReDv4rc.png Şunu aldım ben anneler günü için. Hem tuş var hem dokunmatik. Tuşları da büyük tavsiye ederim. Beyaz modeli de şık baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 bu iyiymiş modeli ne bunun? ben de babamla anneme alayım istiyorum nokia kullanıyorlar eski. pili falan şişmiş iyice eskimiş telefon. x3 yazıyor tepede x3 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 nokia c5 görmüştüm bir tanıdıkta, iyi gibiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Yil 2013 hala nokya .... En son abimin calistigi yerde, 2-3 sene nokia c5 mi c3 oyle birsey vermislerdi.Allahim bu kadar dandik,kullanissiz,insani deli eden yazilimi olan bir telefon yoktur herhalde.Nokia nin lumia ya kadar olan nerdeyse tum telefonlari rezalet sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Hala nokya diye bik bik etmeyelim, marka model soyleyelim. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ahmedinejad said: bu iyiymiş modeli ne bunun? ben de babamla anneme alayım istiyorum nokia kullanıyorlar eski. pili falan şişmiş iyice eskimiş telefon. x3 yazıyor tepede x3 mü? Nokia X3 02 diye geçiyor. http://www.teknofiyat.com/?search=Nokia+x3+02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 dokunmatik olmayan en iyi telefon nokia gibi hala ya. menü kolaylığı falan. başka ne var ki samsung mu var bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 kullanımı basit diyor adam tabii ki nokia diyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Valla hala nokia çünkü 50+ insanlar ancak nokia kullanabiliyor. Tuşları büyük olacak, ses seviyesi yüksek olacak, ince hafif olacak, e birazda estetik olacak. Diğer şeyler önemli değil. Zira bir kaç defa androidli telefon denedik ve başarısız olduk. Tecrübe edindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 bu benim anane listem Doro 410 Nokia C2-01.5 Samsung Gusto 2 Samsung T159 Jitterbug Plus iBall Aassan Just5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 anneye nokia 105 iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Touchscreene hemen alisiyolar abi. Hatta face e falan girmeler basliyo. Al bi galaxy ace tier alet, rahat etsin , emekliligin tadini yozdil paylasarak cikarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Nokia 105 geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 60 yasina yaklasmis teyzeme verdim simdi Lumia 620'yi kendini ara diye, hayatinda dokunmatik telefon kullanmamis kendisi. 3-4 dakika icinde, acip, once telefon programini oradan da rehberi bulup aramayi becerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 http://4.bp.blogspot.com/-aKRfDc6W1us/Tam_akV-DmI/AAAAAAAABLE/kFn6Sahkg7o/s1600/Mobile+phones+cell+phones+for+seniors+and+elderly.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 just5 guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Anneye alınır bu yaw pempeli çiçekli bir telefon trident ama olsun ya sonuçda kadın alo yapıcak parçalayıp dünyayı yok etmeyecekiellerinden öperim saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 anneniz hello kitty değilse alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar