Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mekdanıls Le M

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
avustralya'da angus burger'ler vardi.Ayni onlara benziyor(bana 5 kilo aldıran varlık) Karşiyim fastfood'a ama mlsf güzeldi tadi. -.-

http://www.burgerbusiness.com/wp-content/uploads/mcdonalds-angus.jpg
Mesaj tarihi:
Buna benzer bi tane hamburger yemiştim yurtdışında. Taş fırın ekmeği felan ile yapılmıştı çok lezzetliydi. Türkiye'de de mi satılıyor artık, hemen sipariş edeyim.
Mesaj tarihi:
Abi mcdonaldsdan yediğimde ben bir tuhaf s..ıyorum, üzerinize afiyet.

Burger Kingden devamlı yerim hiçbirşey olmaz, her zamanki gibi, herşey smooth.

Arada bi mcdonaldsdan yiyince böyle açık yeşil ya da sıvı, ne biliyim, her seferinde süpriz.

Yeni ürünlerini denemeye korkar oldum.
Mesaj tarihi:
Bence yeni koydukları meksika burgeri daha iyi. Hem böyle peynir tarzı bir şey var içinde. Akışkanı var falan. Hem bayağı acı. Bi lokmada bitiremiyorsun. Hem de tavuk. Ete kıyasla tercih ediyorum.

Benim için bayağı iyi.
Mesaj tarihi:
balkan lokantası'na gidip bi macar kebabı yiyin de kendinize gelin. üstelik sadece 6 tl. beyoğlu ve beşiktaş civar halkı için geçerli tabi bu.
Mesaj tarihi:
yav said:

balkan lokantası'na gidip bi macar kebabı yiyin de kendinize gelin. üstelik sadece 6 tl. beyoğlu ve beşiktaş civar halkı için geçerli tabi bu.

+1 çok başarılı
Mesaj tarihi:
Bir ara mcbeefy çok güzel vs deniyordu heyecanla denedim ve hiç sevmedim. Tadı tuzu olmayan garip bir hamburger.. Mcdonalds'ın yeni çıkan şaşalı hamburgerleri vasat düzeyinde bile olamıyor. Etleri de angus sanırım en ufak bir lezzet belirtisi bile yok etlerinde de..
  • Yeni Oluştur...