NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Syrianews said: moriarty said: ascraeus said: şu dünyadaki en yetersiz istihbarat bizde resmen. daha bi kaç ay önce orda bomba patladı, bu sefer ilçenin içinde patlıyor kimsenin haberi yok abv haberleri olmadığını düşünmüyorum. Reyhanlı merkezde suriyeli tr ye iltica etmiş zengin suriyelilerin finanse ettiği ,suriyeli kardeşlerimize ücretsiz yemek dağıtan bir lokantanın önünde gerçekleşmiş ve asıl bomba haber lazliye sınırlarındaki sünni köyleri temizleyip alevi devleti kurmaya odaklanan esadın mihenk taşı hatay... Olayı yapanlarda kesin olarak mihrac ural denen peze,,,, in örgütü dhkp-c ye bağlı acilciler,1 hafta önce yayınlanan videosunu izlerseniz anlarsınız. tr ne lan suriyeyi yazarken üşenmedinde türkiye yazmaya mı erindin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 öhm efendim. şimdi ingiltereyi düşünün. metroda bomba patlasın. heh işte burda diyorum ki olayın suçlusu güvenlikten sorumlu kimselerdir. değil midir? polise istihbarat gelmemiştir, yani mi5 suçludur/işe yaramamıştır. polise istihbarat gelmiştir ama polis yetememiştir, kamyonu kaçırmıştır yerini belirleyememiştir polis/emniyet dolaylı olarak iç işleri bakanı suçludur. polise istihbarat gelmeyince polis şefi şeref beye vahiy mi gelecek de bombalı aracı eliyle koymuş gibi bulacak? benim tek dediğim başbakanın dediğinden bağımsız olarak bu ülke kendini koruyabilmeli. hemen iktidar partisine kızmak yerine olayda diğer zayıflıklar da görülmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syrianews Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 bliksem said: Suriye'deki İslamcıların sancaktarı El Nusra Cephesidir, senin gibilerin de. Amerika terör örgütü listesine alınca sizde hem fikir oldunuz değilmi:) esadın son zıplamaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Syrianews said: moriarty said: ascraeus said: şu dünyadaki en yetersiz istihbarat bizde resmen. daha bi kaç ay önce orda bomba patladı, bu sefer ilçenin içinde patlıyor kimsenin haberi yok abv haberleri olmadığını düşünmüyorum. Reyhanlı merkezde suriyeli tr ye iltica etmiş zengin suriyelilerin finanse ettiği ,suriyeli kardeşlerimize ücretsiz yemek dağıtan bir lokantanın önünde gerçekleşmiş ve asıl bomba haber lazliye sınırlarındaki sünni köyleri temizleyip alevi devleti kurmaya odaklanan esadın mihenk taşı hatay... Olayı yapanlarda kesin olarak mihrac ural denen peze,,,, in örgütü dhkp-c ye bağlı acilciler,1 hafta önce yayınlanan videosunu izlerseniz anlarsınız. Hayır tamam her şeye eyvallahta, suriyeli kardeşim de, başka bir şey de ne bileyim, hani şunu okurken bile rahatsız hissediyorum kendimi. O kardeşimiz bu kardeşimiz, ulan a.. ne çok s.....ş farklı babalar tarafından? Aldık ülkeyede ne oldu? Ev kiralayamayınca ev sahibini vuran bunlar, hala çıkıp devlet bize yardım etmiyor diyen bunlar, banane lan senin şahsi hayatından, almışız otur adabınla. Boşu boşuna it kopuk doldu ülke sanki içeride yeteri kadar yokmuş gib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 amerika nasıl ikiz kuleleri kendi patlattıysa , bu patlamalarıda türkiye kendi yaptı bence , bu patlama savasa dahil olayada yeter tampon bölge olmayada halkı kızdırıp kinle doldurmaya yönelikti ve işe yaradı basbakan yarın amerikaya gidecekti simdi patlama kimyasal silahlamı yapılmıs onunda raporunu alıp öyle gidecek nasıl bi tesadüfse. ordan emirleri alıp gelicek bizde kamil kamil savasa gitcez inş da gideriz bu millete bu zulüm az bile ama bazı insanlarımızda uyanmaya baslamıs uyanmak icin yakınını kaybetmesi gerekmiş yazık http://www.youtube.com/watch?v=STlLKAu9oG4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Papağan gibi tekrarlayıp durma ÖSÖDÜN SÖN GÖNLÖRÜ diye. Sırf sen sesini kes ağlama diye pati team kurup adamı biz indiricez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 of ben bunun nickine dikkat etmemiştim ya allahım allahım. ikinci bir koleftifinsan vakası yaşamak istemiyorum ben, yemeğe gidiyorum, kkthxbb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Hikayeyi biliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 sayın başbakanımıza edilen hakaret hiç yakışık kalmamış. allahın izniyle şeytanın işbirlikçisi esad'a islamın ışığı ile gereken cevabı verecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 looool medyaya gel hic biri teror saldirisi demiyor suclu esad rejimiymis direk edef belli nasil olsa aptal cok bu ulkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 inşallah gireriz ulan suriyeye 2 tarafı da düzer geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 başka kanallardan, başka gazetelerden, başka sitelerden göremeyeceğiniz, duyamayacağınız bazı haberleri paylaşayım sizlerle... -reyhanlı'da halk evleri türk bayrakları ile donatmış. -halk suriyelilere ait arabaları tahrip ediyor, yakaladıkları suriyelilere saldırıyorlar, polis araya giriyor. insanlar adına ÖSO denilen teröristlerden ve ilçelerinde bulunan suriyelilerden artık tiksinmişler, derhal ilçeyi de,ülkemizi de terketmelerini istiyorlar. -insanların infiali üst düzeyde. hükümetin yaptığı açıklamalara inanmıyorlar. sorumlunun suriye gibi gösterilmesine inanmıyorlar. -patlamanın şiddeti 7-8 km uzaklıktan bile binaları sallayacak kadar yüksekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 pontipati919 said: inşallah gireriz ulan suriyeye 2 tarafı da düzer geliriz fazla cod oynama hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Videoda sert görüntüler var...Küfür de var...Ama durumun vehametini gösteriyor... https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8-XIM6iFSck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Bütün haber kaynakları sanki emir gelmişcesine tek bir ağızdan bombalı araç diyor ama görüntüler pekte öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 bir ülkede haberleşme özgürlüğü yoksa o ülkede her şey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 imkanı olan ulusal kanal haberlerini izlesin...canlı yayında reyhanlılı vatandaşlar bağlanıp konuşuyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Yalnız yer çok kritik o kadar kürdistan haritaları dolaşıyor bütün doğu ve güneydoğuyu kapsıyor sadece Hatay o sınırda yok acaba göz korkutma amacı mı var. http://www.kokhavivpublications.com/help/maps/images/special/kurdistan_map.jpg Ölenlerin kim olduğunun çokta önemi yok hepsi insan sonuçta allah rahmet eylesin ancak bizim ülkemize az bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Bu olayin arkasi o kadar karisik ki; 1-Suriyeli isyancilar TRyi gaza getirmek icin yapmis olabilir. 2-Turkiyeyi kendi yerine on cephede kullanmak isteyen ABD veya Israil yaptirmis olabilir. 3-Erdoganin onceki gunku savas isteyen beyanlarina hodri meydan diyen Esad yaptirmis olabilir. 4-TRyi bolgede istemeyen ve bu olayla Turk kamuoyunu Suriye olayindan uzaklastirmak, bolgedeki etkinligini bitirmek isteyen Arabistan vb ulkeler veya ElKaide olabilir. 5-TRyi bir savasa itmek isteyen derin yapilar Ergenekon vb olabilir. Irak ve Afganistanda sikca olan ama bizde gorulmeyen siddette bir patlama ve cidden arkasi karanlik duruyor. Sehitlerimizin mekani cennet olsun, yaralilarimiza acil sifalar, kanlari yerde kalmasin ins, Allah yardimcimiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 hala ergenekon diyonuz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 "Tatar Ramazan" said: Bu olayin arkasi o kadar karisik ki; 1-Suriyeli isyancilar TRyi gaza getirmek icin yapmis olabilir. 2-Turkiyeyi kendi yerine on cephede kullanmak isteyen ABD veya Israil yaptirmis olabilir. 3-Erdoganin onceki gunku savas isteyen beyanlarina hodri meydan diyen Esad yaptirmis olabilir. 4-TRyi bolgede istemeyen ve bu olayla Turk kamuoyunu Suriye olayindan uzaklastirmak, bolgedeki etkinligini bitirmek isteyen Arabistan vb ulkeler veya ElKaide olabilir. 5-TRyi bir savasa itmek isteyen derin yapilar Ergenekon vb olabilir. Irak ve Afganistanda sikca olan ama bizde gorulmeyen siddette bir patlama ve cidden arkasi karanlik duruyor. Sehitlerimizin mekani cennet olsun, yaralilarimiza acil sifalar, kanlari yerde kalmasin ins, Allah yardimcimiz olsun. he canım he ergenekon yaptı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Kesin ergenekondur. Bütün yazarlar falan bayılır çünkü TR'nin Amerika'nın savaşına girmesine sdf. Ünideki profesörlerden istihbaratçına kadar herkes işini yatan memur stili icra ettiğinden ortalık ahıra döndü iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Ah be Çetintaş ah be Çetintaş.. Yok yok seni trolleyecek değilim. Gerçekten düşündüklerimi yazacağım. Basit bir şey var. O da gazeteciliğin ve haberciliğin tarafsız olmadığı. Genel yayın politikası ne istiyorsa o yazılacak işte. Bitmiştir. Aksini yazamazsın. Nokta . Benim anlamadığım diğer insanlara göre daha esnek çalışma saatleri olduğundan, sürekli medyayı takip edebilen, kafası çalışan, iyi bir eğitim almış sen ve senin gibi arkadaşların ak ile karayı nasıl olupta ayırt edemedikleri. KuddusiMavra said: en doğrusu defolup ülkelerine gitmeleri diye düşünüyorum. eğer bizim vatandaşlarımızı rahatsız etmeye, polisimizi şehit etmeye, askerimizi taşlamaya enerjileri,cesaretleri ve güçleri varsa neyin mücadelesini veriyorlarsa gitsin kendi ülkelerinde versinler. bu namussuzlara destek çıkan akepelilere de allah akıl fikir versin. Rica etsem bir dahaki sefere şunu yazmadan önce birazcık kafanı çalıştırır mısın? Türkiye'de yüz binlerce Suriye'deki savaştan kaçan insan var. Bunların bir kısmının RTE tarafından beslenen Çipetpet ve yandaşları olduğunun da herkes farkında. Ancak kalan büyük çoğunluğunun sadece savaştan kaçmaya çalışan siviller olduğunun bilincinde değil misin? Yaşadığın şehri bilmiyorum. Hatta şu anda yurtdışında olma ihtimalin dahi var. O yüzden geçen sene yaklaşık 2 ay kadar Osmaniye-Adana-İskenderun üçgeninde yaşamış ve o mülteci kamplarının halini bizzat görmüş biri olarak yukarda yazdıklarını okumak beni o kadar üzdü ki... Teröristlerin özellikle İskenderun ve Hatay'da yağmacı modda takıldıklarına da gecenin 2sinde restoranda yemek yerken hesabı ödemeden kavga çıkartıp giderken ben şahit oldum... Polisi taşlayan Suriye'lilerin o çadır kentlere alınmadığı için sınır dışı edilmesi gündeme gelen Suriye'liler ve onlara destek olan kamp sakinleri olduğunu bizzat orda duydum. (İçlerinde tabiiiii ki provakatörler olduğunun sen de farkındasındır diye bahsetmiyorum.) Tayyip sempatizanı falan değilim. Tekrarlıyorum. Tayyip'in Çipetpet'in terörist dostlarına alenen verdiği desteğe de karşı çıkıyorum. Türkiye'nin Suriye'deki karışıklığa HİÇ BİR ŞEKİLDE müdahil olmaması gerektiğini de savunuyorum. Bu bombanın da istihbaratın bilgisi dahilinde, kamuoyunda Suriye'ye müdahil olması amacıyla, Tayyip'in onayıyla patladığını da düşünüyorum. Ama bu benim insanlığımı yok etmiyor. Savaştan kaçan mültecileri Suriye'ye geri kovalamak onları açlık ve çapraz ateşin ortasına bırakmak demek. Yüz binlerce masum insana "Defolup gidin, geberirseniz de umrumda değil." diyebilmen seni benim gözümde Tayyip'ten bile alt kategoriye sokuyor. Biraz düşünerek yaz. Sen de benim gibi sinirlenmiş olabilirsin. Ama biraz düşünerek yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Türkiye bunun altında kalmaz gereğini yapar . La bi sgdirin afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Kuddusi ne yetersizsin yahu, onca degerlendirmemden bi Ergenekon mu dikkatini cekti, pek sevdiginden olacak herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar