Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 idraya giren cikan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 olm ne diyonuz lan? bu kadar mı farklı dünyaların insanıyız anasını satayım?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 biz hurriyet dışında da internette dolaşıyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Bu durumda sen farklı oluosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 çetin abi gozunu seveyim sc den uzak dur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 parasi neyse vericem allah askina Kuddusi cik git burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 reampage said: abi grubby demüslim ve bu aynı anda stream yaparken en sonuncu oluyordu ama 3-4k sabit seyricisi oluyor hep. 3-4ksı olan adam illa takım bulur. bulamasa bile takımsız takılır sponsor bulur Stephano ile bir ara kafa kafaya gidiyordu ondan önce 10k'yı rahat görüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Adamı dışlamayın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 sonunda kovdular. en dogru seyi yaptılar. baya kımıl zararlısı bı adamdı hem takım hem komunite için. bırakır zaten oyunnu takım bulabiliceğinide sanmıyorum, adamın kendi edepsizliklerine alıstık unutuyoruz gidiyo ama idrayı alıcak takımın yaptığı bu hamle uzun sure kalır ortada. hiç bi takımi, bu kadar gereksiz sorunlu, pahalı ve basarılıda olmıyan bı oyuncu ıcın o kadar tepki almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Olayın etik yönünden herifi kovmak için geç bile kalmışlardı. Öte yandan bu tarz rage ile işin içine show katıyor sadece oyun mekaniklerini takip etmeyen birazda stream izlerken eğleniyim diyen adamları tatmin ediyordu işte. az seyricisi yok adamın bence en temizi sadece streame oynayıp kendine sponsor subscriber felan toparlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QUGNVpzB2t0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Bulur bulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 anlatsanıza bana, bu idra oyun oynayan bir çocuk ve çok meşhur...doğru mu anlamışım? anlatın da?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 KuddusiMavra said: anlatsanıza bana, bu idra oyun oynayan bir çocuk ve çok meşhur...doğru mu anlamışım? anlatın da?! çok ünlü ama sportmen bi şahış değil özeti o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Baya iyi oyuncu ama bm'ın teki sövüyor paso küfür ediyor herkese.Community'e küfür edince takımı tarafından atıldı. The end. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 KuddusiMavra said: anlatsanıza bana, bu idra oyun oynayan bir çocuk ve çok meşhur...doğru mu anlamışım? anlatın da?! hocam ben sana tek kelimeyle anlatayım. adam cristiano ronaldo ama aynı zamanda pepe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 pepe kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Yok emre belozoglu direk o kdr ii oynamio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Therru said: pepe kim? Alalım bu arkadaşı dışarı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 pepe bildiğim pepeyse ne alaka dedim de ondan sordum. peleymiş lan benim bildiğim. tamam haklısın kardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Therru said: pepe kim? çizgi filmi var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Therru said: pepe kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 şu, mükemmeldi; anlamama çok yardımcı oldu... BonePART said: KuddusiMavra said: anlatsanıza bana, bu idra oyun oynayan bir çocuk ve çok meşhur...doğru mu anlamışım? anlatın da?! çok ünlü ama sportmen bi şahış değil özeti o ancak şu Oymanq said: KuddusiMavra said: anlatsanıza bana, bu idra oyun oynayan bir çocuk ve çok meşhur...doğru mu anlamışım? anlatın da?! hocam ben sana tek kelimeyle anlatayım. adam cristiano ronaldo ama aynı zamanda pepe! bana olayı tüm yönleriyle anlattı....teşekkürler arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 adam gerge ama aynı zamanda cons öyle düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar