pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 evet patiler, böyle bi sorunum var, sanki ram yetmiyo gibi bişeye konsantre olamıyorum, plan yapamıyorum vs vs. dışarı çıkıyorum, içiyorum, bazen hep uyuyorum falan. ne yapmalıyım?
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 pontipati919 said: evet patiler, böyle bi sorunum var, sanki ram yetmiyo gibi bişeye konsantre olamıyorum, plan yapamıyorum vs vs. dışarı çıkıyorum, içiyorum, bazen hep uyuyorum falan. ne yapmalıyım? rock your body rock your world vucud kimyanı komple değiştir kendine gelirsin. her zaman yaptıklarının dışına çık ve kendini şaşırt. sonrasında hayatı daha önce görmediğin açılardan hissederken keşfedecek çok fazla ayrıntı ve ilgineceğin bir sürü hayalin olabilir.
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Düzeltme : Ne saçmalamışım ya.
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 kardeş bunun tedavisi basit , bu tarz çok insan var onları bul ve onlarla bir araya gel bir araya gelince birbirinize destek olun ve boşaltın kafayı o zaman rahatlarsın.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 eksik para vermek bankaya para çekmeye giderken kartı unutmak bir problemi düşünürken ctrl alt del ihtiyacı hissetmek böyle min
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ram yetmiyor ise kaza geçir hafıza kaybına uğra kesin çözüm.
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 BALANARHUSEYIN said: kardeş bunun tedavisi basit , bu tarz çok insan var onları bul ve onlarla bir araya gel bir araya gelince birbirinize destek olun ve boşaltın kafayı o zaman rahatlarsın.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana yeni üyemiz çok pozitif sdfs
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 KidLazer said: BALANARHUSEYIN said: kardeş bunun tedavisi basit , bu tarz çok insan var onları bul ve onlarla bir araya gel bir araya gelince birbirinize destek olun ve boşaltın kafayı o zaman rahatlarsın.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana yeni üyemiz çok pozitif sdfs sen beni çözmüşsün pasıncır kardeş hehe
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 direk orgy yapsınlar mı demek istemiş anlamadım ben asdf
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Wolas said: direk orgy yapsınlar mı demek istemiş anlamadım ben asdf ehu eheh ehe eh eh eheehe kardeş ya çok güldüm cidden nerden buluyon bunları ehe ehe
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 http://www.kartopukolonya.com.tr/images/tarihcekolonya.gif
Öne çıkan mesajlar