-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bende basladım hosuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 oyun baya buglı ya dün 2 arkadaş aldık oynadık 1-2 saat. sıkıcı buglar mevcut. onun dışında ortalama üstü eğlenceli. kaafalar güzelken çok eğlenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 steam ikidir download'u sifirdan baslatiyor. ilki 73%'te ikincisi 95%'te. cildirmamak elde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 oyun çok güzel baya beğendim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bingildak said: kaafalar güzelken çok eğlenceli oluyor. dikkat et rte istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ancient coin weapon oil var mı bunları bulan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Var, hepsi aynı haritada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 aha excalibur sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 çok kulağınızı çınlattım bugün yine oynayamadık oyunu, multiplayer'ı direkt çöp oyunun. ilk başta girmiyor etmiyordu, 1 akşam oynadık. bugün denedik biri timeout oluyor 5 ping varken. sürekli bir tarafa hareket ederken takılı kalıyor. adamların forumları ağlama duvarına dönmüş. asosyal adamlar sizi hepsi solo oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Matrix Reloaded saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 oyun bayagi eglenceli de, single'da surekli cokme sorunu yasayan baska birileri var mi burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Bu hafta farming yapılabilecek, bosslu mosslu free DLC geliyor. Oyunculara çok kısa sürede pozitif reaksiyon vermeleri iyi. Normal oyunda birbirinden bağımsız 2 ayrı set parçası düşmüştü, bari onları tamamlarım belki :p http://forum.neocoregames.com/index.php?/topic/1075-good-news/ Facebook sayfalarından bugün belirtildi, bu hafta olacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Büyüler inanılmaz mana yiyor, arada bir eğlencesine Lightning atıyorum sadece o kadar. Dövüş skillerinde de beni etkileyen bir özellik çıkmadı ne yazıkki. Düz vuruş yeteneklerini kullanıyorum. Birde bu essence denen meretleri nasıl takıp kullanabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 2.si geliyormuş, ilk oyundaki karakterimizi transfer edebilcekmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Hemen gelmiyor ya :) Zaten oyun daha beta'dayken neocore'dan biri 6 ay sonra demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 baya küfrettim şu oyuna. arkadaşım askerden izine gelince bir heves aldık, parayı da geçtim, kotayı doldurduk çektik. 5-6 saatten fazla oynamadık multiplayer'ının bozuk olmasından dolayı. gittik sonra chivalry aldık anıra anıra oynadık. komşular falan şikayet etti, o kadar eğlendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=6e7GoFprOjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Oyun baya güzelmiş ya, free dlc falanda cilası olmuş. Ben torchlight dan fazla sevdim şahsen. D3 oynamadığım için yorum yapamıcam ikisini kıyaslama açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Bugün yine dlc gelmiş, adamlar iyi bakıyor oyuna aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Yeni class eklemişler. Artık herkes Van Helsing olmak zorunda değil :) Yeni class Thaumaturge. Van Helsing'in de caster skilleri vardı ama bu caster gibi caster... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 700 mb patch mi olur dedim ama meğer adamlar adam çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vrv0-jzbsSo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Şu oyunun tek kötü yanı sistem optimizasyonu. Top-notch bir sisteminiz yoksa grafikler physics berbat ötesi renderlıyor. Ha bir de fiyatı olabilir ben 5 dolara indirimle almıştım fazlasıyla iyi o paraya, ama hakkaten classlar da parayla DLC olarak verilmez ki aqü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 seru ile multi bitirdik bunu. mekanikler biraz sıkıntılı oyunda ama güzel, eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar