Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Incredible Adventures of Van Helsing (A-Rpg)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok kulağınızı çınlattım bugün yine oynayamadık oyunu, multiplayer'ı direkt çöp oyunun. ilk başta girmiyor etmiyordu, 1 akşam oynadık. bugün denedik biri timeout oluyor 5 ping varken. sürekli bir tarafa hareket ederken takılı kalıyor. adamların forumları ağlama duvarına dönmüş. asosyal adamlar sizi hepsi solo oynamış.
Mesaj tarihi:
Bu hafta farming yapılabilecek, bosslu mosslu free DLC geliyor. Oyunculara çok kısa sürede pozitif reaksiyon vermeleri iyi. Normal oyunda birbirinden bağımsız 2 ayrı set parçası düşmüştü, bari onları tamamlarım belki :p

http://forum.neocoregames.com/index.php?/topic/1075-good-news/

Facebook sayfalarından bugün belirtildi, bu hafta olacak diye.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Büyüler inanılmaz mana yiyor, arada bir eğlencesine Lightning atıyorum sadece o kadar.

Dövüş skillerinde de beni etkileyen bir özellik çıkmadı ne yazıkki. Düz vuruş yeteneklerini kullanıyorum.

Birde bu essence denen meretleri nasıl takıp kullanabiliyoruz?
Mesaj tarihi:
baya küfrettim şu oyuna. arkadaşım askerden izine gelince bir heves aldık, parayı da geçtim, kotayı doldurduk çektik. 5-6 saatten fazla oynamadık multiplayer'ının bozuk olmasından dolayı. gittik sonra chivalry aldık anıra anıra oynadık. komşular falan şikayet etti, o kadar eğlendik.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Oyun baya güzelmiş ya, free dlc falanda cilası olmuş. Ben torchlight dan fazla sevdim şahsen. D3 oynamadığım için yorum yapamıcam ikisini kıyaslama açısından
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Şu oyunun tek kötü yanı sistem optimizasyonu. Top-notch bir sisteminiz yoksa grafikler physics berbat ötesi renderlıyor.

Ha bir de fiyatı olabilir ben 5 dolara indirimle almıştım fazlasıyla iyi o paraya, ama hakkaten classlar da parayla DLC olarak verilmez ki aqü.
  • Yeni Oluştur...