aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 axedice said: Kısa boylular da hemen bitiveriyor ama. her yerini yaladim, bitti. bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ben kısa sevgilimi seviyorum ya =/ Hemen bitmiyor ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 lunatari said: Sparkcaster said: ne kadar uzun olabilirsin sincap ben 1.87yim. kız da 1.60 falandır. sdfsd Ben 1.91'im, kız arkadaşım 1.60 1.5 senedir gayet mutlu bir hayatımız var. Ama işte kız tombiş olmasın, o çok çirkin oluyor; umutsuz vaka değilsen aman diyim sddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 1.70 alti insanlarin ciftlesmesini yasaklasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 gerçekten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 sokakta gördüğüm insanlara çok kısasınız keşke ölseniz diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Seni duyuyorlar mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 aquila said: 1.70 alti insanlarin ciftlesmesini yasaklasak. hatunlar iyi oluyor küçük olunca ya. küçük hatun daha iyi abi. seramik gibi çeviriyorsun. hakimiyet var. dominasyon var. uzun hatunlar iş istiyor fazla atp istiyor. bilekten yukarı öpmeye başlıyosun 20 dakka sürüyor ağız kuruyor artık falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 http://i.imgur.com/SZUjseL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Sarhoş olunca taşıması da kolay o dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ulen görende paticik nerd forumu değil koç burssuz forumu sanacak ha. millete bak. es kaza bulmuşlar bir de boyu şöyle olacak şuyu böyle olacak falan. HADİ LEEEEEEEEN. aç tavuklar sizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Finklorpeyniri said: aquila said: 1.70 alti insanlarin ciftlesmesini yasaklasak. hatunlar iyi oluyor küçük olunca ya. küçük hatun daha iyi abi. seramik gibi çeviriyorsun. hakimiyet var. dominasyon var. uzun hatunlar iş istiyor fazla atp istiyor. bilekten yukarı öpmeye başlıyosun 20 dakka sürüyor ağız kuruyor artık falan bana ne abi, ben sevismiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 play dough'nun adult versiyonu oluyor kısa kızlar yatakta. bende takıntılı adamdım yok evleneceğim kız uzun olmalı, yok şöyle olmalı böyle olmalı 1.65 altıyla takılmam falan. sonra biri çıkıyor karşına ne boya bakıyorsun ne kaş göz rengine. bir de kimya tutarsa nomnomnom. olay kızda bitiyor tabii de eğer aynı skill seviyesinden bahsediyorsak kısa boylusu en makulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 paticik 5-6 yıl önce nerd forumuydu, şuan gayet sosyal nerd forumu hani, direk biz icat ettik bu sınıfı statüyü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 essek kadar adam oldu herkes, nerdu mu kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 eskiden mudurnu tavuğa yaslayanlar artık çirkinde olsa kızlara yaslıyor. bir yaslaşma var yani. 25 yaşında bakir olanı zannetmiyorum olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ya bu tavuklu mavuklu piliçli bir deyiş vardı kısa boylularla ilgili, kısa boylusu piliç mi görünürmüş neydi o. iş yerinde bir hatun vardı o söylerdi, tam milf ötesiydi busty + slim + 1.55. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 çevir kazı bide öyle vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yok olmadı sanırım kaz oldu tavuk değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bingildak said: iş yerinde bir hatun vardı o söylerdi, tam milf ötesiydi busty + slim + 1.55. eee sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 çocuğu 1 yaşına bastı birkaç ay önce. en yakınım falandı şirkette ama fena tahrik eder bile bile. çok fantastik bir hatundu, amerikada satış kanallarında falan çalışmış yıllarca. ilk "lan kısanın da farklı bir gideri var" dedirten kişiydi asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bingildak said: ya bu tavuklu mavuklu piliçli bir deyiş vardı kısa boylularla ilgili, kısa boylusu piliç mi görünürmüş neydi o. iş yerinde bir hatun vardı o söylerdi, tam milf ötesiydi busty + slim + 1.55. bodur tavuk her zaman piliç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 çok gittin biraz önceye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 hah ağzına sağlık ahahah boyuyla alay ettiğimde söylerdi hep. bodur tavuk her zaman piliç gösterirmiş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 pascalnouman said: bingildak said: ya bu tavuklu mavuklu piliçli bir deyiş vardı kısa boylularla ilgili, kısa boylusu piliç mi görünürmüş neydi o. iş yerinde bir hatun vardı o söylerdi, tam milf ötesiydi busty + slim + 1.55. bodur tavuk her zaman piliç. züğürt tesellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar