Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgili adayıyla aradaki boy farkı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lunatari said:

Sparkcaster said:

ne kadar uzun olabilirsin sincap

ben 1.87yim.

kız da 1.60 falandır. sdfsd

Ben 1.91'im, kız arkadaşım 1.60

1.5 senedir gayet mutlu bir hayatımız var. Ama işte kız tombiş olmasın, o çok çirkin oluyor; umutsuz vaka değilsen aman diyim sddsf
Mesaj tarihi:
aquila said:

1.70 alti insanlarin ciftlesmesini yasaklasak.

hatunlar iyi oluyor küçük olunca ya. küçük hatun daha iyi abi. seramik gibi çeviriyorsun. hakimiyet var. dominasyon var.

uzun hatunlar iş istiyor fazla atp istiyor. bilekten yukarı öpmeye başlıyosun 20 dakka sürüyor ağız kuruyor artık falan
Mesaj tarihi:
ulen görende paticik nerd forumu değil koç burssuz forumu sanacak ha. millete bak. es kaza bulmuşlar bir de boyu şöyle olacak şuyu böyle olacak falan. HADİ LEEEEEEEEN. aç tavuklar sizi!
Mesaj tarihi:
Finklorpeyniri said:

aquila said:

1.70 alti insanlarin ciftlesmesini yasaklasak.

hatunlar iyi oluyor küçük olunca ya. küçük hatun daha iyi abi. seramik gibi çeviriyorsun. hakimiyet var. dominasyon var.

uzun hatunlar iş istiyor fazla atp istiyor. bilekten yukarı öpmeye başlıyosun 20 dakka sürüyor ağız kuruyor artık falan

bana ne abi, ben sevismiyorum.
Mesaj tarihi:
play dough'nun adult versiyonu oluyor kısa kızlar yatakta.

bende takıntılı adamdım yok evleneceğim kız uzun olmalı, yok şöyle olmalı böyle olmalı 1.65 altıyla takılmam falan. sonra biri çıkıyor karşına ne boya bakıyorsun ne kaş göz rengine. bir de kimya tutarsa nomnomnom. olay kızda bitiyor tabii de eğer aynı skill seviyesinden bahsediyorsak kısa boylusu en makulu.
Mesaj tarihi:
ya bu tavuklu mavuklu piliçli bir deyiş vardı kısa boylularla ilgili, kısa boylusu piliç mi görünürmüş neydi o. iş yerinde bir hatun vardı o söylerdi, tam milf ötesiydi busty + slim + 1.55.
Mesaj tarihi:
çocuğu 1 yaşına bastı birkaç ay önce. en yakınım falandı şirkette ama fena tahrik eder bile bile. çok fantastik bir hatundu, amerikada satış kanallarında falan çalışmış yıllarca. ilk "lan kısanın da farklı bir gideri var" dedirten kişiydi asdasd.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

ya bu tavuklu mavuklu piliçli bir deyiş vardı kısa boylularla ilgili, kısa boylusu piliç mi görünürmüş neydi o. iş yerinde bir hatun vardı o söylerdi, tam milf ötesiydi busty + slim + 1.55.

bodur tavuk her zaman piliç.
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

bingildak said:

bodur tavuk her zaman piliç.

züğürt tesellisi
  • Yeni Oluştur...