Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Xaenin said: Sayesinde aradan 3 ay geçtikten sonra gördüm başlığı. (Of kızlar..dan geldim.)Gecenin 4ünde öldüm gülmekten. Annen'e kucak dolusu sevgiler. Hakkatten çooook başarılı bir çalışma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 anneni unutmadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 anneni görünce heyecanlandım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bir an aha gerimi dönücez acaba diye umutlandım ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Olm son mesaj 1 ay önce neyine umutlandın sdkjhfsd. Başka oyun buluruz merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 duelist gelmiş sanırsam http://www.youtube.com/watch?v=Hn4iYxhqqaI&feature=youtu.be gerisinde hiçbir şey yok hala. primalist falan hak getire, herhalde 2 ay falan oldu deadline geçileli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 liseli veletler gibi frp mi oynuyonuz lan pihpihpih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bızıbızıbızbızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bıngo hangi oyuna giderse ben gelirim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi anneni ancak bir daha wildstarda görürüz gibime geliyor, başka yakında gelen oynanabilecek nitelikte oyun yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Ben de Archeage ve Wildstar dışında çok bir şey beklemiyorum zaten, problem yok. Kariyer kasarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Xaenin said: Bıngo hangi oyuna giderse ben gelirim ya. aynen ya. şöyle güzel bi oyun patlasa da annen inc. tekrar yükselse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 wildstar gelsin akarız yea baska oyun göremiyorum ben bu ara toplanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 wildstara ben de boş değilim. archeage de olabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar