kath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Şeydendir muhtemelen telefon sync 15-20 dakkada bir ediyodur. Onu ayarlarsan düzelir diye tahmin ediyorum. Vakit ayırıp yanıt yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim bu arada. Yarın alıyorum telefonu bi aksilik olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 sync değil ki push ediyor direk whatsapp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 app killer falan kullanıyorsan belki servisini falan öldürüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 yok stock ya alet, güncel. App bile yok doğru drüst. Bildirim ayarlarına falan baktımda pek bi şeçenek yok, bi açılır pencere bildirimi var onu da açınca çok tırt oluyor, beğenmedim ama onla da alakası yoktur muhtemelen. Neyse kendi kendine düzelir heralde hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 power altında inactivityde sleep ol diye bişi var onla alakası olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 aa hakkaten olabilir bu. Eyvallah ShadowFax, kapadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 vay püüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 3.17.401.2 base sızmış. LlabTooFeR Maximus ROM'uyla da flashable yapmış. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2189373 bu da beta sanırım. Pil emer diye flashlamayacağım galiba. 3.17.401.2 Android 4.3 + Sense 5.0 LlabTooFeR'in dediğine göre 2 dalga update olacak. 2. dalgada sense 5.5 'i alacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 htc one mini gelirse eğer note 2'yi verip bunu alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-one-sarjli-kilif-m7-batarya-3000-mah-yeni-93469260 almayı planlıyorum da alıp kullanan var mı, sarj olayı nasıl oluyor, ne kadar sarj ediyor, bir de görüntü olarak leş işlevsiz bir şeyse almayalım. ayrıca telefon zaten ısınıyor, bir de batarya sırtına takıyorsun sorun olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bende one x için var bu power bank'lerden. günlük kullanmıyorum ama işte şehir dışına çıkacağım zaman fln alıyorum yanıma. de iddaa ettikleri gibi öyle ahım şahım şarj edemedim bunun üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ortalama bir şey söylesen denediysen, mesela bankın full hali orjinal bataryanın yarısı kadar falan mı? gündelik kullanım için saçma mı olur, kılıf alacam dedim bari bataryalı alayım malum smart phone pilfakiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 dediğin kadar filan işte anca - en azından bende ki öyle. gündelik kullanım için benim hoşuma gitmiyor, telefonu çok kabalaştırıyor fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ben o zaman daha estetik bir şeyler alayım ya, yurtdışına gittiğimde alırım bankli menkli. var mı ben şunu kullanıyorum güzel ürün diyen? http://www.htcaccessorystore.com/uk/p_htc_item.aspx?i=249078 çok hoşuma gitti, sizde alsam gönderirler mi türkiyeye? sorun çıkar mı gümrük vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 şunun güzel kameralı modeli çıksın insta-buy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 telefonun kamerası güzel. Bu arada 4.3 Update'i TW'ye geldi. Changelog belli oldu. 3.17.401 ve 3.17.502.2 build numaralı sızıntılarından farklı olarak 3.18.709.2 numarasıyla TW'ye geldi. bize de 3.18.401.1 veya .2 olarak düşer. Changelog: -Android 4.3 update -Battery charging animation in power-off state Gallery/Camera -Improvments to color contrasts in low light situations -Video Highlights: Add favorite soundtracks to your highlights. HTC bu sefer güncellemeyi çok hızlı yapmaya başladı. S4 4.2.2 sanırım halen. Bu gün yarın XDA'de custom rom'ları güncellerler. Bu ay içinde de cihazlara OTA ile dağıtılır. Arada bir kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 4.3de bi numara yok ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 4.3 değişiklikleri var. Oyun oynayanlar için OpenGL 3.0 desteği geliyor. Lokasyon tayinini daha da arttırmak için tümden wifiyı açmak yerine wifi to detect diye bir şey geliyor mesela. Son dediğimi HTC ROM'una koydu mu bilmiyorum. Yine de base değişiyor. Stabilite artıyor. Daha bi smooth diyorlardı leak base'leri kullananlar. Bu daha bi olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Dev edition'a da 4.3 gelmiş. Fakat 3.22.1540.1 numarası ile. bizimki de böyle olacak galiba. 3.18'e göre changelog daha detaysız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 4.3 de bluetooth 4.0 stack support geliyor daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 o nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 3.22 base'li Custom ROM'lar da çıktı. InsertCoin ile ARHD ilk releaselerini yayınladı. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2279766 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2183023&page=5067 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ShadowFax said: http://us.htc.com/googleplay/thankyou.php 25 dolar kredi almak için şuradan signup yapın. tabi sadece us only de olabilir. Denemekte yarar var ama. şunun için kod gönderdiler ama play store wallet bizim bölgede yokmuş. redeem e tıklayınca region hatası veriyor. vpn yemedi. google hesabını mı us yapmak gerekir acaba yoksa kod yalan mı olcak. sevinmiştim mail gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bana da geldi o kod. Kullanamadım tabi. Burada US'de olan varsa vereyim hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 vpn ile 2. hesabı açmış millet bi telde 2 hesaba ait uygulamalar aynı anda kullanılabiliyormuş. uğraşmak istersen tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar