fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 gs maçında iyi oynayıp pozisyon vermeden mağlup duruma düşmek ne saçma şeymiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 SeaGle said: Abi bu arada bu derbi ile ilgili zerre heyecan yaşamayan bi ben miyim? vallahi ben beşiktaşlı olmama ragmen her mac yasarım, az önce biten göztepe-tavsanlı macında bile heyecan yasadım spor sever olarak.. ama su mac zerre heyecan yaratmiyor, cunku birbini dövmeye cıkmıs 20 tane adam var sahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Drogba göğsü ile önüne indirip altıpastan çakacaktı kiii yere inen topu eliyle tutup önüne çekti resmen gökhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 fizban said: gs maçında iyi oynayıp pozisyon vermeden mağlup duruma düşmek ne saçma şeymiş lan. Sen bundan sonra seyret pozisyonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 fizban said: gs maçında iyi oynayıp pozisyon vermeden mağlup duruma düşmek ne saçma şeymiş lan. butun fener maclarinda hep bize olan sey. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Ayip lan ayip bu kadar da hirsizlik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 riera'nın kendini yere atışı ve faul alışı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 fizban said: gs maçında iyi oynayıp pozisyon vermeden mağlup duruma düşmek ne saçma şeymiş lan. Abi şunu troll ya da provakasyon için söylemiyorum ama özellikle son dönemde bikaç maç ne yaşadığımızı hissetmişsinizdir umarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Optum Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Şunların tiplere bak abi. Kendilerini yere atıp olay çıkarttıracaklar. Hakem de çok güzel uyuyo oyunlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Webo yere atlamadi cunku burak degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 BlackRose said: Oha şişe atmış adamlar sahaya... İlaç şişesi gibi bişe hatta :( http://wolkanca.com/wp-content/uploads/i/2008/09/viski-bilgisayar-1.jpg ben buna benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Gökhan kafayla vuramazdı. Resmen bilerek kafayı uzattı ki hakemi kandırayım diye. Yani dürüst düyoruz bir de bu adama. Habi de utanmadan itiraz ediyor komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 BlackRose said: Oha şişe atmış adamlar sahaya... İlaç şişesi gibi bişe hatta :( Valentine's sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Gol bile feneri kendine ketirmediyse.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Topal da bugün en saçma vuruşları nasıl yaparım diye yemin etmiş herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 applev0dka said: SeaGle said: Abi bu arada bu derbi ile ilgili zerre heyecan yaşamayan bi ben miyim? vallahi ben beşiktaşlı olmama ragmen her mac yasarım, az önce biten göztepe-tavsanlı macında bile heyecan yasadım spor sever olarak.. ama su mac zerre heyecan yaratmiyor, cunku birbini dövmeye cıkmıs 20 tane adam var sahada Maç izlemeye inmeye üşendim. Yakacağım mazota yazık lan dedim. Şampiyon olduk zaten. Maçın bi iddiası yok bizim açımızdan. Fener için de iidalıymış gibi gözükse de aslında onlar da çok fazla umursamıyorlardır. Böyle bi sönük atmosfer var yani benim açımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 zaaaaaaaaaaaaa burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 S-H said: BlackRose said: Oha şişe atmış adamlar sahaya... İlaç şişesi gibi bişe hatta :( http://wolkanca.com/wp-content/uploads/i/2008/09/viski-bilgisayar-1.jpg ben buna benzettim Haklısın şişe aynen buydu :p valla bu pek içmedim bundan tanıyamadım bi anda :) Aha da gol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Webooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Sow ataydı lan, webo ne =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Fener yenilirse bjk ikinci sıraya cikiyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 organize atak yapınca geliyor gol işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 son yılların en bayık derbisi falan herhalde maçı bıraktım bilgisayara geçtim yan gözle bakıyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Yok mu la hiç fenerli bi kişi webo yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar