Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray 12/05/2013 - 20:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

CthuLhu said:

sleepingdeath said:

1-2 dallama yüzünden biz ırkçı kulüpsek, sizde maganda, katil kulüpsünüz bu mantıkla. valla senin sindirim sistemin bayaa bozuk gibi içine ata ata çürütmüşün kendini dışarı vuruyor iç güzelliğin.

yönetim çıkıp adamın bıçak sallama tiki var, yaparken karşıdaki çocuğun kalbine gelmiş deseydi biz de katil kulüp olurduk.

fener stadda olan bir olay için basın toplantısı yaptı bu arada, gs'nin edirnekapıda ankarada muşta olan bir olay için acıklama yapması yersiz..

stadda bir bıcaklama olsa acıklama yapılırdı ancak, burda gs'nin susması gayet dogal bişey yani,fenerin de kendi stadında olan bir olay için acıklama yapmasını da dogal görüyorum, zincirlikuyuda metrobuse 10 kilo muz yıgsalar fener yönetiminden bir kişi agzını acmaz, ama staddaki 2 muzun hesabi verilir.

o da adamların kombinelerini iptal etmek,en iyi ihtimal 2-3 sene yasak getirmektir bence
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

sabri ve volkanın en az 10 maç alması gerekirdi, özellikle sabrinin daha çok alması gerekirdi. çünkü adamın boğazın parçalıyordu neredeyse.

meireles konusunda bir şey söylemek istemiyorum, kamuoyunun takdirlerine sunuyorum.

en az 10 mu..
o zaman engin baytar hanzosunun lisansını iptal edicen.
Sosyal ağlarda paylaş

Bzıları cidden nasıl izliyor maçı anlamıyorum. Derisini deşiyor diyorsun peki onun öncesine bakıyormusun? İki eliyle adamın boğazını sıkıyor Volkan denen zat. Bunun cezasını aslında TFF değil savcılar vermeli. Bu olaydan sonra Sabri'ye sarılır gibi yapıp "seni s***ceğim" diyor. Hatta olayların başında Sabri koşarken hızını alamayıp Volkan'a doğru giderken Volkan kendisini kenara atıyor kurtarıyor ve Sabri daha duramamışken dirsek gösteriyor. İşte olayların başlangıcı böyleyken hala Sabri daha çok ceza almalı deniyor.

Meireless'in ne denli haysiyet yoksulu bir adam olduğunu mu tartışacağız allah aşkına? Hele ki Nouma örneği ortadayken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...