Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray 12/05/2013 - 20:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

BlackRose said:

ünal aysal öyle bişe yapmadı ama şu başlık altında bunu yapanlar oldu istersen biraz geriye gidip okuyabilirsin...

Birkaç salak bunu yaptı diye kulüp ırkçı olmaz, birkaç yaratık rakibini öldürdü diye kulüpler katil olmaz, birkaç kişi katili savundu diye hiçbir kulüp katili savunuyor da olmaz. Bunlarda hemfikiriz diye tahmin ediyorum.

bu başlık altında bunu yapanlar mı takımı yönetiyor black aramızda galatasaray divan kurulu üyeleri var da ben mi bilmiyorum? ayrıca onlar öyle düşünüyor diye bütün galatasaray camiası mı onların fikirlerini paylaşıyor?

üstelik kimsenin fenerbahçe taraftarlarına bir laf ettiği yok, yukarıda da belirtildiği gibi muz göstererek ırkçılık yapanların kombinelerini yırtıp atmak yerine, utanmadan basın toplantısına çıkaran yönetimedir bu tepki. eğer bu tepkiyi üzerine alınan varsa zaten o muzcularla aynı zihniyet ve görüştedir.
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

bu başlık altında bunu yapanlar mı takımı yönetiyor black aramızda galatasaray divan kurulu üyeleri var da ben mi bilmiyorum? ayrıca onlar öyle düşünüyor diye bütün galatasaray camiası mı onların fikirlerini paylaşıyor?

üstelik kimsenin fenerbahçe taraftarlarına bir laf ettiği yok, yukarıda da belirtildiği gibi muz göstererek ırkçılık yapanların kombinelerini yırtıp atmak yerine, utanmadan basın toplantısına çıkaran yönetimedir bu tepki. eğer bu tepkiyi üzerine alınan varsa zaten o muzcularla aynı zihniyet ve görüştedir.

güncelledim mesajımı :) aynı şeyleri savunuyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Czentovic said:

applev0dka said:

şimdi bir beşiktaşlı olarak söyle bir soru sormak istiyorum..

2 tane taraftari muz gösterdi diye fener ırkçı klüp oldu,klüp armasına muz kondu..

gs muhendis oktayin,ingiliz taraftarların ve 3 gün önce de Burak diye bir gencin katili oldu, ama klübe mal edilemez diye geziyor burdakiler, katil gs diyince rage giriyorlar

ben mi bir yeri atliyorum biri acıklasın lütfen

yöneticiler özür dileyip adamı suclaması lazımken
basın toplantısına cıkıp hep beraber yalan dolan seyler soyledıler
galatasaray yonetımı cıkıp katilleri savunmadı
kapiş?

ben o basın toplantısına bakmadım sadece yazılanları okudum, garip geldi, foto muhabiri adam sahada tek muslera vardi diyor, takımın cıkıp savunma yapmasını zaten aklım almıyor,

taraftarın bir aptallık yaptıysa bunu savunman seni kucuk dusurur,ha ama gercekten o adam o niyetle yapmadıysa adamı korumak yanlis degil.

fenerin böyle acık bir konuda sucluyu korumaya calısmasi için aklini peynir ekmekle yemiş yöneticilere sahip olması gerek.(dediğim gibi basin toplantısının tek kelimesini dinlemedim,sadece su foto olayini biliyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım onlar da böyle bir niyet olmadığını inanmışlar ki görüntüler incelenip muhabiri vs de paralel ifade verince çıkıp açıklayalım demişler.

Evet biraz saflar demek ki veya bazı GS'lilerin iddia ettiği gibi art niyetliler bilemiyorum. Ama yine de misal şu son konulan videonun ellerinde olduğunu sanmıyorum. Şunu izleseler o kadar da kendilerinden emin çıkamazlardı oraya bence.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

forgiver said:

https://pbs.twimg.com/media/BKUTv0ACUAExvWQ.jpg

elf gözlerin neler görüyor forgiver?

baya baya ırkçılık yaptık bu görüntüler ile bugun ki toplantıyı birleştirince.
anlamadığım kulüp niye bu adamları yalan dolanla savunma sevdasına düştü? kınıyoruz ve bu kişilerin cezalandırılması için takipçisiyiz dese yeterliydi. şimdi koskoca kulübü de saçma sapan ırkçılık gibi rezalet bir insanlık suçu içine çekti iş bilmez aziz yıldırım.
kimsenin kendini bilmez 3-5 dangalak için fenerbahçeye ırkçı demeye hakkı yokken biz bu adamları savunarak üzerimize sıçrattık suçu. hadi ayıklasın pirincin taşını şimdi yönetim.

utanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

klüp olarak fenerbahçe yanlız cidden bugün utanç verici bir olaya imza attı. Adamlar resmen çıkıp ırkçılığı desteklediler. Şu konulan son fotoğraflar falan tokat niteliğinde. Nasıl utanç verici bir durumdur lan bu. O konuşma yapan yöneticiler, FB tv muhabiri falan sepetlenmeli eğer fenerbahçe bu lekeyi temizlemek istiyorsa. Ve adam akıllı özür açıklaması yapmalı. 2 tane fanatiği savunacam diye koskoca klüp ırkçılığa koltuk çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle muz sallamak vs. herhangi bir takım taraftarı yapabilir. Ama adamın ismi cismi belliyken en azından kombinesini iptal edeceksin. Onu geçtim basın toplantısı yapıp adamları savunmak nedir? Resmen saçma hesaplarla ırkçıları koruyorsun.

Diyelim ki salaksın, muslera'ya salladılar sanıyorsun. Ya arkadaş öyle olsa bile bu adamları çıkarıp basının önüne bak muslera'ya muz salladılar diye savunulur mu? Başka bir dangalak Drogba'ya twitter'da monkey diyor, o da belki hayvansever olduğundan diyordur.

Irkçı her takımdan çıkabilir, ama bunlara göstereceğin tek reaksiyon kınama veya cezalaandırma olmalıdır. Savunma ya da sahiplenme değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Biz Fb nin ve taraftarının ne olduğunu biliyoruz. Böyle 3-5 çapulcu ile koca camia ırkçı olmaz. Ama gel gör dış basından bunu duyan diğer ülke vatandaşları nasıl tanıyacak FB yi ? Şike bilmem ne bir sürü adı geçti zaten. Bir de ülke olarak bir sürü organizasyona ev sahipliği yapmak istiyoruz. Böyle olayları deşifre edip suçluları cezalandırmak yerine ikinci doğru mu samet olayı ile son derece rezil bir yönetim sergileniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız şöyle bişe hatırlıyorum şimdi basın toplantısından; Vatan muhabiri özellikle vurgulayarak dedi ki "evet bu fotoğrafı çektiğim anda sahada sadece muslera vardı". Adam bunu dedi teşekkür ettiler yolladılar. Belki de müsade etseler ya da cesaret edebilse daha sonra bunlar gibi bikaç angut daha aynı şeyi bütün takım sahadayken de yaptı diyecekti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...