Catze Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Herkes yanlis konusuyormus, olay acikliga kavustu dagilin. Eldar sagolsun cozdu olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 geçen adidas tshirtm ile cıktım sokaga böyle geziyorum, baktım karsıdan nike giyen biri geliyor, hişt dedim ne var lan dedi lan mi ? dedim soktum bıcagı nasıl nike giyersin diye, bu da böyle bir anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Surada takim gozlukleriyle yazip sadece diger tarafa bok atanlarin cidden muzcudan da katil holiganlardan da pek farki yok, zaten dunku mesajlarda bu kanitlandi. Cidden cok dustu forumun futbol bolumu kalitesi. Cocuk gibi seninki boole bizimki cok super, off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Muzcu aciklama yapti, ben elimde muzla o sekilde fotograflandigimda sahada bir tek muslera vardi, irkcilik yapmadim, tezahurat yaparken o sekilde goruntulendim diye, ardindan fotografi ceken kisi de adami dogruladi. Katilin de daha onceden 3 kez adam yaralamaktan sabikali oldugu ortaya cikmis zaten, herifin ne mal oldugu baya belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Esnaf said: kusura bakma ama ortamı geren asıl senin gibi ayılardır.timsah gözyaşı yada değil adam gayet güzel konuşmuş. Amma'da les agzin varmis. Senin gibi beyini olupta kullanamayanlar asil Unal Aysalin ve Aziz Yildirimin baslattigi savasin askerleri oluyor. Tabi canim adam ztn hic kotu konusurmu, Aristokrat agizli koskoca Unal Aysal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/487506_575006362530365_764821180_n.jpg olm bu melonun çıplak dansı gerçekmi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 OHA ÇIPLAK ERKEK VAR!!! gerizekalı mısınız lan soyunma odası orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 lan oldu olacak adamların yatak odasına girip eşleriyle fotolarını çekip " edepsizler karılarla cima ediyorlar" falan deselermiş. soyunma odasındaki eglence ile saha içini nasıl karıştırıyorlar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 aman tanrım galatasarayda homofobik yok!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 çük dansı ayrı bir boyut yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abi evet ya başkan gelmiş bi toplan mınakoi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bu ülkenin kafasını çok seviyorum ya insanlar çok mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Maçla alakalı pek birşey yazmayı düşünmüyorum, bundan önce yazamadım yurtta kaldığım için IPler banlıydı sanırım. Geçen hafta şampiyonluk kutlaması sırasın 10 Galatasaray taraftarı bıçaklandı. Bu maçtan sonra da bir Fenerbahçe taraftarı bıçaklandı ve malesef hayatını kaybetti. Galatasaraylı taraftarlar şanslıydı o 10 kişiden hiç birisi hayatını kaybetmedi. Medyaya göre, Galatasaraylıları Fenerliler, Fenerliyi Galatasaraylı bıçakladı olarak geçiyor. Bence içinde ölüm olan bir olayı renklere bağlamak bana çok saçma geliyor. Aziz Yıldırım ortamı gerdi, doğrudur. Ünal Aysal karşılık verdi, doğrudur. Galatasaraylı oyuncular orta sahada sevindi, gerekli miydi değil miydi bilinmez, tahrik etmiştir, doğrudur. Bunların herhangi birisini bir insanı bıçaklamak için sebep olarak görebilecek bir insan, gerçekten taraftar değildir. Tuttuğu takımın rengi ne olursa olsun, böyle bir şey kabul edilemez, bunu takıma yıkmak çok yanlıştır, taraftara yıkmak daha da yanlıştır. Muhtemelen hayatında hiç Ali Sami Yen'de maça gitmemiş bir soyu belirsiz, Fenerbahçeli diye bir genci öldürmüştür. Bu olayı, siz katilsiniz, siz şöylesiniz diye lanse eden insanların beyin faaliyetlerinin gerçekten az olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçeliler hiç böyle şey yapmıyor diyenlere, geçen haftaki 10 kişiyi bilmiyorsunuz herhalde diye cevap veriyorum ama aynı şekilde geçen hafta Galatasaraylılara bıçak sallayan adamların da "Fenerbahçe taraftarı" olarak görülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Kırmızı yerine lacivert seviyor yada lacivert yerine kırmızı seviyor diye adam öldüren adam, ruh hastasıdır, insan değildir. Ona yakıştırdığım sıfatları buraya yazmak dahi istemiyorum. Saha içinde yaşanan olaylara dair bişey yazmaya çok gerek yok zaten. Ne kadar gereksiz gergin bir maç olduğu ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 0. muz cumhuriyeti - şaraçoğlu'ndaki muz gösterisiyle ilgili elimizde üç tane görüntü var. ilk görüntü bu http://amkspor.com/2013/05/13/saracoglu ... reket.html 1. bu arkadaş daha sonra bir televizyon kanalına bağlanarak muzu sahada sadece muslera varken attığını söyledi. 2. elimizde muz gösterisiyle ilgili iki foto daha var. ilkine bakıyoruz şimdi. pic.twitter.com/Yy5LwQfuCz bu fotoda en soldaki insana dikkat 3. şimdi sırada üçüncü foto var. guardian'da yayınlanmış halini gönderiyorum. http://www.guardian.co.uk/football/2013 ... CMP=twt_gu bu fotoda yine en soldaki insana dikkat 4. şimdi birinci fotoda en solda yer alan arkadaşa bir kez daha bakıyoruz. http://amkspor.com/2013/05/13/saracoglu ... reket.html 5. görüldüğü gibi tüm fotolarda en solda yer alan arkadaş aynı şahıs. değişen şey elindeki muzu sahaya gösteren fenerbahçeliler. 6. fotolardan saptadığımıza göre en az iki kişi var sahaya doğru muz sallayan. ve bu iki kişi de stadın aynı yerindeler. 7. burada ilginç olan bu iki şahsın fotoğrafının farklı zamanlarda çekilmiş olması. 8. görülüyor ki saraçoğlu stadı'nın o bölümünde bir muz cumhuriyeti var. bu cumhuriyetin yurttaşlarının asıl işi sahaya doğru muz sallamak. 9. ve o muzları daha sonra sahaya atmak. bu da tv kanalına bağlanan arkadaşın gerçekleri söylemediğini ortaya koyuyor. 10. ayrıca şu soru da önemli. drogba kendisi sahada yokken gerçekleşen bir olayı nasıl bilebilir? ve bunu yapanı nasıl ırkçılıkla suçlar? 11. son söz. ırkçılık bir insanlık suçudur. kriminolojik bir olay değildir. ırkçılık suçunun üzerini örtmeye kalkanlar insanlık suçu işler. Kaynak: http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=97403&view=unread#unread#ixzz2TMSlTEYy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Gösteriyo şimdi muz meselesini, saat 19:06'da göstermiş eleman muzu :p Sahada tafarel muslera falan çalışıyo, tribünlerin bayağı bir kısmı boş hatta. Ama bilemeyiz tabi başka da vardır mutlaka daha sonra "muzunu" gösteren. Muzlu fotoyu çeken Vatan muhabiri konuşuyo şimdi o da onayladı. Muzu uzatan taraftar da konuşuyo, amcadan almış muzu, elimde ne olsa sallardım farketmezdi diyor :p Başka biri daha çıktı şimdi sindirim sisteminden ameliyat olmuş o yüzden meyve ile besleniyomuş, tam o sırada da muslera el kol hareket çekince dayanamamışlar muzu kullanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 dogrumu samet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Hehe demek ki UEFA iyi korkutmuş, kuzu gibi meliyor fenerli temsilci televizyonda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Samet yok malesef :( Temsilci arkadaş (Deniz Tolga Aytöre'ymiş) bu konuyu bugün burada kapatalım, ülkemiz adına falan filan deyince ben de kıllandım şimdi. Neticesi çok büyük sıkıntılar yaratabilir diye herkesi oturup konuşarak ikna mı ettiler nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Muz konusunda ağır dansözlük var yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Evet evet bu işin kimseye faydası yok ülke dışı falan sözlerine geçildi demek ki varsa da yokmuş gibi yapılıyor olabilir. Kıllandım sadece umarım yoktur tabi böyle bi dümen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Fenerde siyahi futbolcular varken hangi motivasyonla irkcilik yapilsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Abi yapan adamlarda kafa mı var ki, kendi takımında var mı yok mu bilsin? Irkçılık konusu hele hele Drogba gibi bir adama yapılan ırkçılık ciddi bir prestij kaybı olacaktır. Olimpiyat seçimleri arefesinde hiç hoş şeyler değil bunlar. Ama her yapılan hareketi de ülke menfaati, ülkenin parası filan diye örtmek tam bizlik iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Salak herif muzu hakaret diye sallamıştır ama bilmiyordur ırkçı bir anlamı olduğunu cahil herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 aha bu muz sana girsin demiştir heralde sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Abi cahil olmaları bana daha mantıklı geliyor. Çünkü hakaten cahil kaynıyor ülke. Bizim millet ne anlıyacak zenci beyaz ırkçılığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar