Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray 12/05/2013 - 20:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Muzcu aciklama yapti, ben elimde muzla o sekilde fotograflandigimda sahada bir tek muslera vardi, irkcilik yapmadim, tezahurat yaparken o sekilde goruntulendim diye, ardindan fotografi ceken kisi de adami dogruladi.

Katilin de daha onceden 3 kez adam yaralamaktan sabikali oldugu ortaya cikmis zaten, herifin ne mal oldugu baya belli.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

kusura bakma ama ortamı geren asıl senin gibi ayılardır.timsah gözyaşı yada değil adam gayet güzel konuşmuş.

Amma'da les agzin varmis. Senin gibi beyini olupta kullanamayanlar asil Unal Aysalin ve Aziz Yildirimin baslattigi savasin askerleri oluyor. Tabi canim adam ztn hic kotu konusurmu, Aristokrat agizli koskoca Unal Aysal.
Sosyal ağlarda paylaş

Maçla alakalı pek birşey yazmayı düşünmüyorum, bundan önce yazamadım yurtta kaldığım için IPler banlıydı sanırım.

Geçen hafta şampiyonluk kutlaması sırasın 10 Galatasaray taraftarı bıçaklandı. Bu maçtan sonra da bir Fenerbahçe taraftarı bıçaklandı ve malesef hayatını kaybetti. Galatasaraylı taraftarlar şanslıydı o 10 kişiden hiç birisi hayatını kaybetmedi. Medyaya göre, Galatasaraylıları Fenerliler, Fenerliyi Galatasaraylı bıçakladı olarak geçiyor. Bence içinde ölüm olan bir olayı renklere bağlamak bana çok saçma geliyor. Aziz Yıldırım ortamı gerdi, doğrudur. Ünal Aysal karşılık verdi, doğrudur. Galatasaraylı oyuncular orta sahada sevindi, gerekli miydi değil miydi bilinmez, tahrik etmiştir, doğrudur. Bunların herhangi birisini bir insanı bıçaklamak için sebep olarak görebilecek bir insan, gerçekten taraftar değildir. Tuttuğu takımın rengi ne olursa olsun, böyle bir şey kabul edilemez, bunu takıma yıkmak çok yanlıştır, taraftara yıkmak daha da yanlıştır. Muhtemelen hayatında hiç Ali Sami Yen'de maça gitmemiş bir soyu belirsiz, Fenerbahçeli diye bir genci öldürmüştür. Bu olayı, siz katilsiniz, siz şöylesiniz diye lanse eden insanların beyin faaliyetlerinin gerçekten az olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçeliler hiç böyle şey yapmıyor diyenlere, geçen haftaki 10 kişiyi bilmiyorsunuz herhalde diye cevap veriyorum ama aynı şekilde geçen hafta Galatasaraylılara bıçak sallayan adamların da "Fenerbahçe taraftarı" olarak görülmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Kırmızı yerine lacivert seviyor yada lacivert yerine kırmızı seviyor diye adam öldüren adam, ruh hastasıdır, insan değildir. Ona yakıştırdığım sıfatları buraya yazmak dahi istemiyorum.

Saha içinde yaşanan olaylara dair bişey yazmaya çok gerek yok zaten. Ne kadar gereksiz gergin bir maç olduğu ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

0. muz cumhuriyeti - şaraçoğlu'ndaki muz gösterisiyle ilgili elimizde üç tane görüntü var. ilk görüntü bu http://amkspor.com/2013/05/13/saracoglu ... reket.html

1. bu arkadaş daha sonra bir televizyon kanalına bağlanarak muzu sahada sadece muslera varken attığını söyledi.

2. elimizde muz gösterisiyle ilgili iki foto daha var. ilkine bakıyoruz şimdi. pic.twitter.com/Yy5LwQfuCz bu fotoda en soldaki insana dikkat

3. şimdi sırada üçüncü foto var. guardian'da yayınlanmış halini gönderiyorum. http://www.guardian.co.uk/football/2013 ... CMP=twt_gu bu fotoda yine en soldaki insana dikkat

4. şimdi birinci fotoda en solda yer alan arkadaşa bir kez daha bakıyoruz. http://amkspor.com/2013/05/13/saracoglu ... reket.html

5. görüldüğü gibi tüm fotolarda en solda yer alan arkadaş aynı şahıs. değişen şey elindeki muzu sahaya gösteren fenerbahçeliler.

6. fotolardan saptadığımıza göre en az iki kişi var sahaya doğru muz sallayan. ve bu iki kişi de stadın aynı yerindeler.

7. burada ilginç olan bu iki şahsın fotoğrafının farklı zamanlarda çekilmiş olması.

8. görülüyor ki saraçoğlu stadı'nın o bölümünde bir muz cumhuriyeti var. bu cumhuriyetin yurttaşlarının asıl işi sahaya doğru muz sallamak.

9. ve o muzları daha sonra sahaya atmak. bu da tv kanalına bağlanan arkadaşın gerçekleri söylemediğini ortaya koyuyor.

10. ayrıca şu soru da önemli. drogba kendisi sahada yokken gerçekleşen bir olayı nasıl bilebilir? ve bunu yapanı nasıl ırkçılıkla suçlar?

11. son söz. ırkçılık bir insanlık suçudur. kriminolojik bir olay değildir. ırkçılık suçunun üzerini örtmeye kalkanlar insanlık suçu işler.

Kaynak: http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=97403&view=unread#unread#ixzz2TMSlTEYy
Sosyal ağlarda paylaş

Gösteriyo şimdi muz meselesini, saat 19:06'da göstermiş eleman muzu :p Sahada tafarel muslera falan çalışıyo, tribünlerin bayağı bir kısmı boş hatta. Ama bilemeyiz tabi başka da vardır mutlaka daha sonra "muzunu" gösteren.

Muzlu fotoyu çeken Vatan muhabiri konuşuyo şimdi o da onayladı. Muzu uzatan taraftar da konuşuyo, amcadan almış muzu, elimde ne olsa sallardım farketmezdi diyor :p Başka biri daha çıktı şimdi sindirim sisteminden ameliyat olmuş o yüzden meyve ile besleniyomuş, tam o sırada da muslera el kol hareket çekince dayanamamışlar muzu kullanmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yapan adamlarda kafa mı var ki, kendi takımında var mı yok mu bilsin?

Irkçılık konusu hele hele Drogba gibi bir adama yapılan ırkçılık ciddi bir prestij kaybı olacaktır. Olimpiyat seçimleri arefesinde hiç hoş şeyler değil bunlar.

Ama her yapılan hareketi de ülke menfaati, ülkenin parası filan diye örtmek tam bizlik iş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...