sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 öeh çok sayfa tartışılmış üşendim son 3 sayfayı okumaya da, şunu sölicem. ben yolda yürürken gs formasıyla arkamdan fenerli laf etse, tınlamadan yoluma devam ederim veya arkamı dönüp adam gibi konuşurum yani. adam da yakınıma geldiği zaman bıçağım olsa da bıçağı çekip sokmam adama yani. burada olan şey bu. kaçınız maça giderken veya normal hayatınızda dışarı çıktığınızda bıçak taşıyor yanında? taşıması bile belli şeyleri ortaya koyuyor bence... su testisi su yolunda kırılır lafı falan da direk ban sebebi bu arada. veya "işte ben haklı çıktım, sataşmışlar, sataşmadan olmaz böyle şeyler" falan..... ha bu arada fenerliler 2 gündür ağlıyorlar katil taraftara sahipsiniz bilmemne falan diye. hani sanki gs'li fb'linin yanından yürürken çotank diye durduk yere bıçaklamış, gs taraftarı direk holigan, psikopat, katil vs gibi yaftalar yapıştırıldı. bu gs'li arkadaş da sözde bu düşünceye karşı savunuyor gs'li taraftarı ama tabii savunulacak bir tarafı yok. fb'lilerin 2 gündür yaptığı çığırtkanlık biz sütten çıkmış ak kaşığız, siz katilsiniz falan gibi şeyler, bazı gs taraftarlarını rahatsız etmiş demek ki ve bu tür abuk subuk şekillerde savunmaya geçiyorlar. sonuç önemli burada. gerçek anlamda bir kavga sırasında olsaydı yine lanet ederdim tabii ki ama o zaman sebebini anlayabilirdim biracık da olsa, şu görüntülerde birinin ölmesi için en ufak bir sebep yok. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 http://www.ntvmsnbc.com/id/25442340 kaptan Sabri reyiz Sabri, "Normalde konuşmayacaktım, yukarıda Allah var. Ben kendimi biliyorum. Görüntülerde kimin küfür ettiği, kimin saygısızlık yaptığı çok açık ve net şekilde belli. Son dakikada sert bir müdahele yaptı bana olmaması gereken yerde. Kendisine ılımlı bir şekilde 'Volkan ne gerek var, neden böyle yapıyorsun' dememe rağmen anneme ağıza alınmayacak küfürler etti. Dışarıdaki bir insana yüz yüze bu kelimeleri kullansanız Allah korusun cinayet bile çıkabilir. Çok sinirlendim ve kendimi tutamadım. Verdiğim görüntülerden dolayı özür dilerim ama o an sinirlerime hakim olamadım. Galatasaray Kulübü'nün kaptanıyım ben, bu sorumluluğu her zaman biliyorum, o tatlı yük de beni yormuyor. Nerede nasıl davranmasını çok iyi biliyorum. Takımımı yalnız bıraktığım için takım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Kötü görüntü verdiğim için de taraftarlardan özür diliyorum. Yalan beyanlar veren Volkan'ı da kınıyorum, en kısa zamanda bunu düzeltmesini bekliyorum yoksa Volkan diye birini tanımıyorum. Şampiyon olduk çok mutluyuz. Derbiyi de kazanmak isterdim ama olmadı. Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz, önemli olan lig sonu şampiyon olmaktır, biz de bu şampiyonluğu kazandık" dedi. Meireles'in davranışı hakkında ise kaptan, "Yemekte olaydan haberim oldu. Kendi karakter yapısı ve terbiyesizliği diye düşünüyorum. Fenerbahçe'nin kendi içerisindeki sorunudur, bizi ilgilendirmiyor. Yaptığı hiç hoş karşılanacak bir davranış değildi" diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Kendisine ılımlı bir şekilde 'Volkan ne gerek var, neden böyle yapıyorsun' dememe rağmen bundan sonrasını okumadım ve sabriye burdan kocaman bir hee öyle öyle yolluyorum, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 applev0dka said: abi bana da laf atan olunca arkama bile bakmadan yürüyorum, olayın forma ile alakası da yok aslında senin kafa yapınla var. sana birisi laf atsa ceker bıcagı sokarım diyorsun işte, evrimin bu basamadıgında durmussun. ben de biri bana laf atsa,arkama bile bakmam yürümeye devam ederim diyorum.. fark burda ahahaha sesli güldüm. o kadar yazdıktan sonra yukarda (aynı şekilde ben de "yürümeye devam ederim" yazmıştım), okumaya devam edeyim dedim, neyse ki çoğunluk olayın farkında "normal" görmüyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Sabri ufakkene ladylik okuluna gitmis, ondan o kibarligi. Lutfen Volkancigim niye beni auta itiyorsun, araya girip gol atip kahraman olup takimda kalacaktim ben ama:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 applev0dka said: Kendisine ılımlı bir şekilde 'Volkan ne gerek var, neden böyle yapıyorsun' dememe rağmen bundan sonrasını okumadım ve sabriye burdan kocaman bir hee öyle öyle yolluyorum, lol ee vidyoda oyle oluyo sanki volkan sacpma sapan kolunu sallıyo sabriye sabride hacı nabıyon sen dıyo acmıs kolları asdgh sonrası bilindik volkan diklenmeye baslıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 applev0dka said: Kendisine ılımlı bir şekilde 'Volkan ne gerek var, neden böyle yapıyorsun' dememe rağmen bundan sonrasını okumadım ve sabriye burdan kocaman bir hee öyle öyle yolluyorum, lol ben "volkan küfür ediyor muhtemelen ki, sabri 'ne diyosun, naaptığını sanıyorsun" diye kollarını açıyor" yazmıştım. demek küfür yokmuş da volkan'ın hareketine sinirlenmiş adam. o kolları açma hareketi agresif, ofansif bir hareket değil yani. ben pek zannetmiyorum sabri'nin küfür ettiğini açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sabonis said: ha bu arada fenerliler 2 gündür ağlıyorlar katil taraftara sahipsiniz bilmemne falan diye. hani sanki gs'li fb'linin yanından yürürken çotank diye durduk yere bıçaklamış, gs taraftarı direk holigan, psikopat, katil vs gibi yaftalar yapıştırıldı. bu gs'li arkadaş da sözde bu düşünceye karşı savunuyor gs'li taraftarı ama tabii savunulacak bir tarafı yok. fb'lilerin 2 gündür yaptığı çığırtkanlık biz sütten çıkmış ak kaşığız, siz katilsiniz falan gibi şeyler, bazı gs taraftarlarını rahatsız etmiş demek ki ve bu tür abuk subuk şekillerde savunmaya geçiyorlar. sonuç önemli burada. gerçek anlamda bir kavga sırasında olsaydı yine lanet ederdim tabii ki ama o zaman sebebini anlayabilirdim biracık da olsa, şu görüntülerde birinin ölmesi için en ufak bir sebep yok. bu kadar basit.olay fb'li gs'li birinin yapmış olması değil. olay bunu yapanın sırf gsli olduğu için birileri tarafından savunulması. sabri öyle mi demiş volkan'a ? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bu arada fenerbhahçe küfürden ceza alacak (doğrudur, almalıdır). trabzon-sivas maçında 4-5 dakika aralıksız bütün tribün küfretti, 5.000 tl ceza vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bu sene hangi ceza düzgün verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 volkan'ın bu sene gördüğü ilk kırmızı heralde , oda özür diler , cezayı ertelerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 fizban said: bu arada fenerbhahçe küfürden ceza alacak (doğrudur, almalıdır). trabzon-sivas maçında 4-5 dakika aralıksız bütün tribün küfretti, 5.000 tl ceza vermişler. tırapsonun bütçei o kadar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4jq8gz0u2z4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Katil demiş ki; "Bana hişt diye seslendi. Ben de hayrola dedim. Üzerime yürümeye başlayınca korktum, bıçağımı çıkarttım ve salladım." İyi sallamış (bıçağı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yanlız volkan ın söylediği laflar ahahahah.ulan maçı izlemesek inanıcazda her şey açık açık gözüküyor abi ne pis bir adam bu volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 BlackRose said: Katil demiş ki; "Bana hişt diye seslendi. Ben de hayrola dedim. Üzerime yürümeye başlayınca korktum, bıçağımı çıkarttım ve salladım." İyi sallamış (bıçağı). ya vidyosunu ızlemıs mıllet , ben izlemedim, adamın uzerıne kalabalık yuruyolarmıs falan. var mı aslı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Esnaf said: yanlız volkan ın söylediği laflar ahahahah.ulan maçı izlemesek inanıcazda her şey açık açık gözüküyor abi ne pis bir adam bu volkan Sabri yapti aciklama, ustte yazan Sabrininki, ondan mi bahsediyorsun? Volkan da mi yapti ayrica? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 evet volkanda açıklama yapmış ntvspor galatasaraylılar bizi provoke etti diyorda hangi galatasaraylı etmiş çok merak ettim. şu volkan ve emre yi türk futbolundan tamamen men etmek gerekiyor ne kadar pis adamlar bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Theridone said: "Ünal Aysal" said: Bir gencimizi yitirdik. Suçu: Rakip takımı sevmesi. Herkes benim tuttuğum takımı sevemeyeceğine göre Burak Yıldırım’ın “suçunu paylaşan” kabaca 76 milyon sporsever daha var Türkiye’de. Sadece sporsever oldukları için sevmemiz gereken 76 milyon. Dünya yıldızları var ligimizde top koşturan. Üstelik bırakın oyunculuk yeteneklerini, sosyal aktiviteleriyle dünyaya örnek olmuş, sporun barış ve kardeşliğe getirebileceği en büyük katkıların örneğini vermiş bir yıldız var aralarında. Türkiye’yi seçtiği için dünyanın gündeminde bizi en üst noktalara getiren büyük bir sevgi ve tolerans elçisi. İmza attığı gün bir dostum, “sadece bir yıldız transfer etmediniz, bir kültür abidesi” transfer ettiniz demişti. Aynı kanıdaydım. Gururluydum. Kulübüme, ülkeme, gençliğime güvenim tamdı. Kendisini tercihinden dolayı tebrik etmiş, doğru ülkeye geldiğini belirtmiştim. Bugün, sporu insanlığın yücelmesi için en önemli araçlardan biri olarak gören bir spor adamı olarak utanıyorum. Biz “bu değiliz” demek yetecek mi? İnandırabilecek miyim “bu” olmadığımıza? Biz, “bu” olmadığımız için Olimpiyatlara talip olduk. Ulusları, ırkları, dinleri, kültürleri birleştirmek için. Hayatın diğer alanlarındaki nefreti, düşmanlığı spordaki sevgiyle, kardeşlikle yenebileceğimizin güçlü bir örneğini sergilemek için. Futbol sahalarımıza Yurt dışından ithal bu virüsün anında ve ilk görüldüğü yerde yok edilmesi hepimizin en önemli görevlerinden biri olmalıdır. Tarihi geleneklerimiz ve kültürümüz bizlere bu topraklarda ayrımcılıktan uzak hep birlikte yaşamayı öğretmiştir. Maalesef Türk sporu bir kez daha saldırıya uğradı. Ben yapmadım, o yaptı edebiyatı hiç birimizi temize çıkarmaz. Onu düştüğü yeren çıkarmak bizim sorumluluğumuzda. Tek yapacağımız “Bu” olmadığımızı her davranışımızla kanıtlamak. Sevginin, toleransın, saygının her gün bir örneğine imza atmak. Yapmazsak bu lekeyi, bu güzel ülkeye bizler yapıştırmış oluruz. Biz Galatasaray Spor Kulübü olarak ve hiç bir forma ayırımı yapmadan hukuki ve Sosyal her mecrada bu tür eylemlerin takipçisi olmakta kararlıyız. Dağılabiliriz bence, başgan söylenmesi gerekenleri söylemiş. Tabi tabi butun sene ortami ger ger sonra olaylar patlayinca da hemen baskan uslubuna sarilip yok utandim gucendim bla bla meydan bos nasil olsa o boslgu doldurcak tek adam Unal Aysal doldur arkadas doldur. Buyuk aristokratsin valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 kusura bakma ama ortamı geren asıl senin gibi ayılardır.timsah gözyaşı yada değil adam gayet güzel konuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Esnaf said: kusura bakma ama ortamı geren asıl senin gibi ayılardır.timsah gözyaşı yada değil adam gayet güzel konuşmuş. gs lisin di mi? Boyle konularda (ölüm muhabbetinde, ortamin gerilmesinde vesaire... macla alakali degil) yazilan mesajlardan kimin hangi takimli oldugunu anlayabiliyorsan o da bu ayilara dahildir o zaman. Gs li degilsen eger ustune alinma. üstekki msji alintilarim karismasin diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Kimse kusura bakmasın ama Turkiyedeki futbol terörünün mimarı Aziz Yıldırım'ın diğer takımlara karşı olan nefreti ve megolomanyaklığıdır. Hele hele GS ile olan nefretin artması ve rekabeti geçip ciddi anlamda nefret ve düşmanlığa dönmesinin TEK sebebi Azizdir. Dikkatinizi çekerim FBdir demiyorum Azizdir. Her türlü başarısızlığı ve hatayı GSye saldırarak kapatmaya çalışan bir üslubu var bugun saat 13.30daki açıklamasında da aynı şekilde kuduz köpek gibi saldıracağını ve insanları sakinleştirmesi gereken bir zamanda iyice delirteceğine eminim. Konuşmasının sonunda taraftara gaz veren 1-2 laf eder (darağacı ve ölene kadar fb gibi) ve olay kahraman başkana döner gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Olayla hiç bir alakası yokken parçalanarak ve yanaraka ölen onlarca vatandaşımıza bu kadar üzülmediniz. Burak Yıldırım ı kahraman yapmayan insanları insan olmamakla suçluyorsunuz , siz nesiniz o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 evet gs liyim. benim demek istediğim aysal gayet güzel konuşmuş.bunun arkasında bile art niyet aramak çok saçma bence. diyelim timsah gözyaşları dökmüş ne olmuş yani? ayriyetten sene boyunca ortamın neyini germiş ki bu adam.maçlara bile gitmedi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Burak Yıldırım'ın ölümünün futbolla alakası yok ki. Sokakta birine laf atıp ölen ilk kişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar