BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 GS'ın haftaya çıkacağı maç değil de Türkiye kupası final maçına iki takım da çıkmasın ne olur ki? Ne kaybederler? Ama böyle habersiz sızdırmasız falan anlaşacaklar (TS ile zor gerçi ama). Millet oyuncuların çıkmasını beklerken biri çıkıp açıklayacak apışıp kalacak herkes, belki işe yarardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Galatasaray Spor Kulübü adam öldürmüş beyler, başta Ünal başgan olmak üzere Melo'ya kadar herkes yargılanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 İyi de oldu bitti konuştuk tartıştık o kadar hâlâ neyin hesabını yapıyosunuz ki mesela şöyle videolar derleyerek? Şimdi biri çıkıp buyrun bu da GS'li bilmemkimlerin performansı diye derlese, sonra ona bi cevap sonra cevaba bi cevap eee nereye varacağız? Maçtan sonra o kadar berbat, saçma meseleyi ortaya koyduk ettik gram yol alamamışız durup durup en başa dönüyoruz. Yahu tamam Emre rezil Volkan rezil de bir tek onlar değil işte kurtulun şu sidik yarıştırma huyundan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Bu arada Peru olayı süpermiş fiz. said: GALATASARAY SPOR KULÜBÜ’NDEN AÇIKLAMA 18 Mayıs 2013 Cumartesi akşamı oynanacak Galatasaray-Trabzonspor maçı sonrasında 19. Şampiyonluğumuz vesilesiyle yapılması planlanan kupa törenimiz Reyhanlı’da meydana gelen vahim olaylar ve Burak Yıldırım adlı genç sporseverimizin futbol terörü yüzünden elim kaybı nedeniyle Standard UEFA Kupa Törenleri uygulaması çerçevesinde yapılacak olup, şampiyonluk kutlamaları yeni sezon başına ertelenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Galatasaray Spor Kulübü Bir de bence Engin'in Cüneyt Çakır'a yaptığından sonra 11 maç ceza aldığını düşünüerek Volkan ne ceza alacak merak ediyorum. Gerçi Sabri'nin savcılığa vermesi lazım adam öldürmeye teşebbüsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 BlackRose said: GS'ın haftaya çıkacağı maç değil de Türkiye kupası final maçına iki takım da çıkmasın ne olur ki? Ne kaybederler? Ama böyle habersiz sızdırmasız falan anlaşacaklar (TS ile zor gerçi ama). Millet oyuncuların çıkmasını beklerken biri çıkıp açıklayacak apışıp kalacak herkes, belki işe yarardı. şu baya bi saçma olurdu sanki ya =) onun yerine TFF ye başvursun iki klüp de ortaklaşa, yaşanılan olaylar yüzünden ilerki bir tarihte oynamak istiyoruz vs kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Bence hem Sabri hem de Volkan zaten gergin olan taraftarı daha çok gerecek ve herhangi bir anlamı, sonucu, getirisi olmayan hareketler yaptıklarından hapis cezası almalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Kırmızı kartalardan dolayı 3 maç ceza gelsin öpüp başımız koyalım. Ceza bile gelmeyecek belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 düzenli olarak rakip taraftarları öldürüyorsunuz,hala ironik cevap verme peşindesiniz,siz genelleme yaparken herşey on numara biz yapınca ünal başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Lan biri öldürülmüş? Bu nasıl hayvanlıktır. Ayrıca birileri muz falan sallamış Drogbaya ırkçılık yapmış. Nereye gidiyor bu taraftarlık. İyice hayvanlaşmaya başladı millet. Yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 gs taraftarı olarak çok aşşağılık adamlardan oluşuyoruz arkadaşlar. kabul edelim, herkes rahatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 kimseye aşşağılık falan demedim de biz elitiz ayaklarını bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 saha içindeki skoru dışarda eşitlemişiz neyse 2-2 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 muz sallayan admi anlamadim ben, yobodan, webodan, sowdan haberi yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Böyle yapan adamları bir daha derbide oynatmama gibi bir ceza gelse ya? Emre, Volkan, Sabri. Bunları men edeceksin GS-FB derbisinden, yavaş yavaş biter gider bu hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 http://www.ligtv.com.tr/haber/drogbadan-webolu-maymun-yaniti said: Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı, derbide ırkçı hareketlerde bulunan kişiye sosyal paylaşım sitesi instragram'dan yanıt verdi. Fildişi Sahilli yıldız, kendisine ırkçı ifadeler kullanan kişiye "Bana maymun diyorsunuz ama 2008'de Chelsea, Fenerbahçe'yi yendiğinde ağlıyordunuz... Bana maymun diyorsunuz ama geçen sene ben Şampiyonlar Ligi'ni kazanırken ekranlarınızın önünde sevinçten zıplıyordunuz... Bana maymun diyorsunuz ama Galatasaray'la şampiyonluk yaşadığımda deliye döndünüz...” yorumunu yaptı. WEBO'YLA VURDU Golcü yıldız ırkçı hareket yapan kişiyi Fenerbahçeli Webo'ylu göndermede bulunurken, "Ve en kötüsü, bana maymun diyorsunuz ama dün benim maymun kardeşimin attığı iki golde de sevinçten zıpladığınızı unutuyorsunuz... Ve kendinize gerçek taraftar diyorsunuz, öyle mi?” göndermesinde bulundu. Yıldız oyuncu yanıtını, "“Bana destek verenlerin yorumlarını okuyun ve onlardan bir şeyler öğrenmeye çalışın... Arkamda duran herkese teşekkür ediyorum ve sizi artık daha çok seviyorum" diye tamamladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Holy said: Böyle yapan adamları bir daha derbide oynatmama gibi bir ceza gelse ya? Emre, Volkan, Sabri. Bunları men edeceksin GS-FB derbisinden, yavaş yavaş biter gider bu hareketler. bunu ilk yapana yarim sezon, 2. kere yapana tam sezon, 3 kere yapanin lisansini yirtican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Holy said: Böyle yapan adamları bir daha derbide oynatmama gibi bir ceza gelse ya? Emre, Volkan, Sabri. Bunları men edeceksin GS-FB derbisinden, yavaş yavaş biter gider bu hareketler. Abi böle adamları geç. Stada kamera koyacan her tarafına. Böyle muz sallayan adam öldüren taraftarı ömür boyu o stada girişlerini yasaklıyacan. Bence bu daha önemli bir mevzu. Umarım polisler yakalarlar o bıçaklı saldırıyı yapanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 emre tam bir Annen Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 böyle işlere kalkışan adamlara taraftarın falan sırt dönmesi lazım aslında ama bizde daha da bağra basılıyor, prim yapıyor böyle hıyarlıklar. fenerbahçe taraftarının en çok sevdiği oyunculara baksan emre ve volkan en üst sıralardadaır eminim. bizde de durum farklı değil, saha içi oyunla değerlendirsen sabri yerlerde ama böyle işlerde adam en önde koşuyor, 3 lü çektiriyor stada falan, sonra sabriden kralı yok tribünün gözünde. takım arkadaşlarının da prim vermemesi lazım aslında, ama bakıyorsun riera sabriyi sırtında taşıyor. saçma sapan işler amaan, gazozuna maçı ne hale getirdik ya, emeği geçen herkesin abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 SeaGle said: http://www.ligtv.com.tr/haber/drogbadan-webolu-maymun-yaniti said: Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı, derbide ırkçı hareketlerde bulunan kişiye sosyal paylaşım sitesi instragram'dan yanıt verdi. Fildişi Sahilli yıldız, kendisine ırkçı ifadeler kullanan kişiye "Bana maymun diyorsunuz ama 2008'de Chelsea, Fenerbahçe'yi yendiğinde ağlıyordunuz... Bana maymun diyorsunuz ama geçen sene ben Şampiyonlar Ligi'ni kazanırken ekranlarınızın önünde sevinçten zıplıyordunuz... Bana maymun diyorsunuz ama Galatasaray'la şampiyonluk yaşadığımda deliye döndünüz...” yorumunu yaptı. WEBO'YLA VURDU Golcü yıldız ırkçı hareket yapan kişiyi Fenerbahçeli Webo'ylu göndermede bulunurken, "Ve en kötüsü, bana maymun diyorsunuz ama dün benim maymun kardeşimin attığı iki golde de sevinçten zıpladığınızı unutuyorsunuz... Ve kendinize gerçek taraftar diyorsunuz, öyle mi?” göndermesinde bulundu. Yıldız oyuncu yanıtını, "“Bana destek verenlerin yorumlarını okuyun ve onlardan bir şeyler öğrenmeye çalışın... Arkamda duran herkese teşekkür ediyorum ve sizi artık daha çok seviyorum" diye tamamladı. Ben olsaydım cevap bile vermezdim ama cevabı tam gediğine oturtmuş ama sormak lazım o muzlu taraftar bir şey anlamış mı bu laflardan? Bu kadar kamera görüntüsüne rağmen o taraftara bi yaptırım olmazsa şu olayın 19 yaşındaki burak adlı fb taraftarının cinayetinden çok farkı kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 UEFA daha yeni ırkçılığa karşı projeler başlattı. Cezalar yağdırdı. Bizim satılık federasyon bu olayda da herhangi bir duruş sergileyemez.. Drogbanın yerinde olsam UEFA ya şikaye ederim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Uefaya falan kalmadan emniyetle iletisime gecip 20 sene stad bani cakmalari lazim o muzcu denyoya. Yasasi cikacakti bu uzun sureli stad banlarinin, yok cikmadiysa Fb olarak kombine ve biletle stad bani atilmali simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Stada giriş yasağı nasıl olacak. Hiç Saraçoğlunda maç izlemedimde. Diğer şehirlerde bilette isim falan yazmıo. 52bin kişi içinden nasıl ayıracaklar o adamı tekrar girmemesi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 2 basit çözümü var. o adam fenerbahçe iç saha maçlarını bir karakolda geçirecek, 3 kere gelmezse karakola hapse atılacak. bir de kapıda polislerin ellerinde resim olacak, o adamı almayacaklar içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar