Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 SDFKJUSDFLSDFLJKH Caner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Galatasaray'a bak yaa umurlarında degil maç. Tamam sakatlamasınlar kendilerini de bu kadar ruhsuz da oynanmasın. Derbi maçına çıkıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 cüneyt çakır'ın bu sene iyi yönettiği maç yok galiba ya. seneye de böyle giderse baya gözden düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 BlackRose said: Kuytın pozisyona faul verse dışarıda verirdi zaten çizgi üstü gibiydi Yok abi icerde oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Ulan ilik gibi penaltıyı vermedi hakem. Kuyt pozisyonunda. Daha ne olacak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 fenerin hakkı yenmiş. penaltıyı yedi cüneyt sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 cüneyt çakır show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bariz kambur lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 İzledim şimdi tekrarını, ince müdahale var, faul verilebilir ama çizginin hemen dışında. Sabri'nin girmesi iyi olabilir. Sahada "gazla" oynayacak ateşleyici adam yok herkes hayalet gibi geziniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 sabrinin pozisyona çok feci güldüm ama ya, nedendir bilmem ama komik geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Oha Baroni'nin yanındaki bayan :( Edit: Ulan Mehmet Topuz'un saçları görür görmez aha Van Hooijdonk giriyo diyorum ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 SeaGle said: goldbären said: ilk yarı fener ikinci yarı GS diye kupon yapmıştım İLK YARISI TUTTU ikinci yarı sen tutacaksın kanka. 88' semih 90' drogba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Gassaray tatile girmis. Patato tier derbi oluyo 2. yarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SabriyeBak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Sabri aykutu bile güldürdü yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 DSJFKSDJFKSFJS SÖW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Sow yanlış tuşa bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bu kadar sıradan, üçüncü sınıfa bile giremeyecek bir rakip karşısında bu kadar aciz bir takım yaratan terimi alnının çatından öpüyorum aferim olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 goldbären said: 88' semih 90' drogba Fenerin UEFA+şampiyonlar ligi finali+lig şampionluğu maçı olduğu için bu maç olmaz gibi 2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Aydın ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 SabriyeBak said: Sabri aykutu bile güldürdü yeto. bu kim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 kadıköyde küfür yok diyen çerçeveli fenevliye soruyorum, duyuyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 gs niye sallamıyor maçı anlamadım. adamların hepsi sonradan gelme, rival derdi yok diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ooooooo aydın girdiğine göre maç bitti beyler. yayını kapatsın digiturk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Keşke geçen hafta sivas yenseydi bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Emre yedek kulübesinden birine bi hareket yaptı kameraya doğru, naptı orda ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar