Komutan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Şurada oyunun son haliyle ilgili bir inceleme var: http://www.rockpapershotgun.com/2015/09/23/the-forest-review-early-access/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 son gelen patch ile hikayeyi bitirebiliyoruz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 senelerdir bekliyorum bitse de oynasam diye. simdi baktim V0.51b diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 nasıl bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 cilgin yamyamli ve agac kesmeli, ama yamyamli korkunclu kismini kapatabiliyorsun istersen. onun disinda crafting building falan yeterli duzeyde. ayrica story tamamlandi gecende, bitirilebiliyor tumden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Bu oyun 5 senedir early accessde mi ya? Var mı gelişme? 30 Nisanmış official release date. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 oo cok net alirim. hiiic oynamadim bir de. cok temiz ve keyifli olacak direkt son halini oynamak. hmmpfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 1.5 sene önce oynamıştımda berbat bir haldeydi umarım geliştirmişlerdir. Yerliler sizi bir kere buldumu tümünü öldürsenizde akın akın gebertene kadar sürekli geliyorlardı, bir süre sonrada pek yapacak bir şey kalmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Releasede fiyat artacak diye şimdiden aldım 24 Liraya. Arada donmalar oluyor nedense, ama oyun güzel. Releasede baya büyük bir patch gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 arkadaşlarla oynadık bir süre hataları düzeldikten sonra efsane oyun olur. zamanında ucuza kapatmış olmamda cabası asdğfomda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 ben aldim. baska kimler aldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 biz oynuyoruz 2-3 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Pati köyü kurduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 arcane said: ben aldim. baska kimler aldi? Bende de var, oynayalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 bombilo said: Pati köyü kurduk :D hile olmadan nasıl yapıyorsunuz şunları helal. ben 2 gün denedim, epey korktum sonra hile açtım tabi. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 tek kişi kormak normal tabi, co-op'da gideri var ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 kaç kişi olabiliyor co-op? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 xunn said: arcane said: ben aldim. baska kimler aldi? Bende de var, oynayalım mı? abi agzima yuzume vurdu yamyamlar. mahalleden adam toplayip gidip dovmemiz lazim. gerci bende hataymis base'i kurduktan sonra etrafi gezince koylerinin yanina kurdugumu farkettim. yapilmamasi gerekilen hareketler listesinin basindaymis eheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Siz daha gece boyunca,elinizde çakmak denizin ortasında, evinizi yıkan yamyamların gitmesini beklemediniz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 co-op oynanacaksa ben de geliyim ya. early access'deyken baya oynamistim ama release'den sonra hic oynamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 sinera said: Siz daha gece boyunca,elinizde çakmak denizin ortasında, evinizi yıkan yamyamların gitmesini beklemediniz değil mi? karada denedim bunu. gitmediler. mesela calilara saklanma varmis. saklandim buldular, wtf? bir de seyi anlamadim. duvari ordum abi. otomatik kapi yerlestirdi. baska yere ordugum duvara kapi yerlestirmedi. nasil yapi yapiyoruz bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Beni de alın. Hiç bir şey yapamadım ben, korkudan gezemedim bile etrafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Bu aksam akıyoruz madem, dürt discord'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 sona rework gelmiş alternatif ending gelmiş sanırım. ea'da bitirmiştik ama bir daha bitirmeye değer mi güzel değişmiş mi çok spoiler olmadan 2. kez oynayan biri söyleyebilir mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 ilk magara maceramiz: https://image.ibb.co/eTRSbJ/20180512225652_1.jpg oyunun en zor kismi: https://image.ibb.co/ifiJiy/20180512234346_1.jpg fon muzigi: https://www.youtube.com/watch?v=JeRz1fEndd0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar