kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yok lan buffalo wings tekrar koydular süper şu anki.sdfsd hazır pizzaları var ya süperfresh, feast cart curt hepsini ezer geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 market reyonları buram buram kanser saçıyo özelliklede zim tarzı ucuza mal satabilmek uğruna bildiğin sentetik koruyucu madde leri gıda diye para verip alıyoruz sonuç hooop kanser.. ondan kurtulmak içinde dünya para harcıyorsun tabi şanslıysan kurtulursun oda ayrı, önceleri arkadaşımın arkadaşının bilmem ne derece yakını kanserden öldü diye haberler alırdık şimdi direk 1. derece akrabalardan duymaya başladık bu işin şakası yok dikkat arkadaşlar. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 1 kere girdim ne var ne yok diye. Ballı fıstık aldıydım bitek. Bidaha da girmem zorunlu kalmadıkça. Şakirtlere para mı kazandırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bim'in bazı ürünleri gerçekten çok iyi, istediğiniz kadar araştırın hiçbir şey bulamazsınız da ben izmit'te yaşarken mesela eve bakliyat olsun vs. hep bim'den alırdım. Tatları olsun, sertlikleri olsun vs. tamamen harikaydı. Mesela nohut vs. yapacağım zaman direkt olarak alırdım. Benden sonra annemde oraya kaydı. Sucuk reyonunda Dağhan diye bir marka var mesela, sadece mangal sucuğu bayağı iyi. İçine piliç, hindi vs. karıştırılıyor bana kalırsa, her ne kadar aksini iddia etseler de ama bayağı iyi bir tadı var. Buffalo Wings geldi yeni o iyi, sütüydü yoğurduydu zaten on numara direkt. Daha var böyle birkaç tane gerçekten ucuza harika ürünler ama genele vurduğunda çöp ürünlerde çok fzla. Mesela Bim'den kesinlikle sebze-meyve almayın. Hani elinize almanıza gerek yok, uzaktan bile baksanız buram buram "HORMON, MUMLAMA, HER TÜRLÜ KÖTÜLÜK"ü görebiliyorsunuz. Birkaç kere elma almıştım mesela da üstündeki mumu bile sökemedim yıkayarak, sonra vazgeçmiştim. Çikolata, gofret tarzı ürünleri çok dandik yerlere yaptırıyorlar. 1-2 ürünleri ve ÜLker'den aldıkları dışında almamanızı tavsiye ederim. Kalorileri bile diğer markalarınkine göre çok daha yüksek, alıp karşılaştırsanız zaten üstünde yazan değerler bile uzak durmanıza yeter vs. Böyle, ben bayağıdır alışveriş yapıyorum halen de işim düşerse giderim. Özellikle mangal vs. yapılacaksa o bahsettiğim mangal sucuk hayat kurtarıyor sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yuttum said: Genelde Migros veya A101 den alışveriş yaparım ancak bugün bi bakayım şu markete dedim ortalık ana baba günü , özellikle tek kasa çalışıyordu ve epey kuyruk olmuştu ve ürünler hiç kaliteli değil sadece yoğurt ve ayran alıp çıktım bi daha gitmem töbe 15 yaşındasın değil mi? :) ayrıca yoğurt ve ayranı aynı anda almana gerek yoktu, ayranı yoğurdun bir kısmında yapabilirdin, cahil herif ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 insanlik disi keskul kazandibi falan bimde degilmiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Bim benim gözümde Teatone demek. Bildiğiniz Lipton icetea'den daha güzel tadı var yeminlen. Viral miral umrumda da diil. Masanın üstünde bi tane akşam üzeri bitirdiğim şeftalili bi tane de az önce açtığım limonlu var. Aşırı kafeinden nalları dikecem o olacak sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 çayda tein var kafein yok bide gerçekten kansere çok yakınsın abartı içiyorsan öyle markaları. kapi bile içiyosan mahfediyosun zaten böbrekleri öle düşün. iyice basıyolar koruyucuyu korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ben mesela gerizekalıyım 3 paket sigara içiyorum hergün ama bu tip ürünleri kullanmıyorum çünkü herşeyin başı sağlık. mesane böbrek kanser tiplerinde şöyle bi durum var biyopsi yapılıyor aneztezi kullanılamıyor. penisin içine kancalı boru sokup mesaneden örnek alınıyor. akciğer için ağzından sokuluyor o boru. kanser olacaksam mantıklı kanser olayım. çünkü gerizekalıyım yani 3 paket nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Bim-a101-şok üçgeninin ortasında gibiyim. Genelde bim yol üstü olduğunda dalıyorum ekmek almaya falan ama diğer ürünlerde artık içindekilere bakarak hangisinde kimyasal madde az ise ondan alıyorum mesela. Şok ülkerden malları ürettiği için biraz daha önce yer alıyor. Bim de çekirdek içi var tavsiye ederim. Ayrıca o domatesler ne pahalı öyle ya kilosu 5-6 tl gibiydi.Sonra belirli zaman geçince indiriyorlar ama içine sinmiyor vs vs vs Bim in en çok kullandığım yeri kuruyemiş reyonu. Simbat ın çekirdeğini beğeniyorum kabuklu ve kabuksuz. Bi ara o kakaolu kaplamalı leblebiye takmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 çekirdeği güzel olsada kabak çekirdekleri çok küçük oluyor yenmiyor, tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Kabak çekirdeklerini birde çok pişiriyorlar gibi geldi bana ağzında daha dokunmadan dağılıp gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Bim denen marketler neden ben ufakken çıkmadılar piyasa ya. Çok istediğimiz kola,çikolata vs vs hepsini yarı fiyatına bulabiliyoruz. O zaman bol bol yeseydik keşke Şimdi kola şişesi yarısını içiyorsun yarısı kaybolup gidiyor genel temizlik yaparken çıkıyor bir yerlerden pekmez suyu gibi vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 belkide daha iyi olmuştur sağlıksız onların çoğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 DarKRideR said: Sucuk reyonunda Dağhan diye bir marka var mesela Kafamda Arena'nın müziği çalıyo şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 fenn said: Bim-a101-şok üçgeninin ortasında gibiyim. Genelde bim yol üstü olduğunda dalıyorum ekmek almaya falan ama diğer ürünlerde artık içindekilere bakarak hangisinde kimyasal madde az ise ondan alıyorum mesela. Şok ülkerden malları ürettiği için biraz daha önce yer alıyor. Bim de çekirdek içi var tavsiye ederim. Ayrıca o domatesler ne pahalı öyle ya kilosu 5-6 tl gibiydi.Sonra belirli zaman geçince indiriyorlar ama içine sinmiyor vs vs vs Bim in en çok kullandığım yeri kuruyemiş reyonu. Simbat ın çekirdeğini beğeniyorum kabuklu ve kabuksuz. Bi ara o kakaolu kaplamalı leblebiye takmıştım. Fetullah seytan ucgeni arasinda kalmissin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Markasız ürünleri sayesinde fiyatlar düşük zaten, öğrenciler için falan iyidir BİM. Simbad kuruyemişleri de imba bu arada.. Ama sakın prezarvatif almayın. (ben aldığımdan değil de, nolur nolmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 fakir , çulsuz insan kokmuş buralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 BİM'in pirinci bayağı iyi ya. Hatta en iyi. Kaanbey de kült statüsüne erişmiş bir markadır kaşar dalında. Kaanbey lezzetli kaşar; Pınar ve Sütaş anca amatör eğlendirir, lezzetli değil. Mantı ve pizzaları denmiş, onların da üzerine gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar