Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BİM'e gireyim dedim girmez olaydım

yuttum

Öne çıkan mesajlar

market reyonları buram buram kanser saçıyo özelliklede zim tarzı ucuza mal satabilmek uğruna bildiğin sentetik koruyucu madde leri gıda diye para verip alıyoruz sonuç hooop kanser.. ondan kurtulmak içinde dünya para harcıyorsun tabi şanslıysan kurtulursun oda ayrı, önceleri arkadaşımın arkadaşının bilmem ne derece yakını kanserden öldü diye haberler alırdık şimdi direk 1. derece akrabalardan duymaya başladık bu işin şakası yok dikkat arkadaşlar. ::o
Sosyal ağlarda paylaş

bim'in bazı ürünleri gerçekten çok iyi, istediğiniz kadar araştırın hiçbir şey bulamazsınız da

ben izmit'te yaşarken mesela eve bakliyat olsun vs. hep bim'den alırdım. Tatları olsun, sertlikleri olsun vs. tamamen harikaydı. Mesela nohut vs. yapacağım zaman direkt olarak alırdım. Benden sonra annemde oraya kaydı.

Sucuk reyonunda Dağhan diye bir marka var mesela, sadece mangal sucuğu bayağı iyi. İçine piliç, hindi vs. karıştırılıyor bana kalırsa, her ne kadar aksini iddia etseler de ama bayağı iyi bir tadı var.

Buffalo Wings geldi yeni o iyi, sütüydü yoğurduydu zaten on numara direkt. Daha var böyle birkaç tane gerçekten ucuza harika ürünler ama genele vurduğunda çöp ürünlerde çok fzla.

Mesela Bim'den kesinlikle sebze-meyve almayın. Hani elinize almanıza gerek yok, uzaktan bile baksanız buram buram "HORMON, MUMLAMA, HER TÜRLÜ KÖTÜLÜK"ü görebiliyorsunuz. Birkaç kere elma almıştım mesela da üstündeki mumu bile sökemedim yıkayarak, sonra vazgeçmiştim.

Çikolata, gofret tarzı ürünleri çok dandik yerlere yaptırıyorlar. 1-2 ürünleri ve ÜLker'den aldıkları dışında almamanızı tavsiye ederim. Kalorileri bile diğer markalarınkine göre çok daha yüksek, alıp karşılaştırsanız zaten üstünde yazan değerler bile uzak durmanıza yeter vs.

Böyle, ben bayağıdır alışveriş yapıyorum halen de işim düşerse giderim. Özellikle mangal vs. yapılacaksa o bahsettiğim mangal sucuk hayat kurtarıyor sdfsds
Sosyal ağlarda paylaş

yuttum said:

Genelde Migros veya A101 den alışveriş yaparım ancak bugün bi bakayım şu markete dedim ortalık ana baba günü , özellikle tek kasa çalışıyordu ve epey kuyruk olmuştu ve ürünler hiç kaliteli değil sadece yoğurt ve ayran alıp çıktım bi daha gitmem töbe

15 yaşındasın değil mi? :)

ayrıca yoğurt ve ayranı aynı anda almana gerek yoktu, ayranı yoğurdun bir kısmında yapabilirdin, cahil herif ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Bim benim gözümde Teatone demek. Bildiğiniz Lipton icetea'den daha güzel tadı var yeminlen.

Viral miral umrumda da diil. Masanın üstünde bi tane akşam üzeri bitirdiğim şeftalili bi tane de az önce açtığım limonlu var. Aşırı kafeinden nalları dikecem o olacak sonunda.
Sosyal ağlarda paylaş

ben mesela gerizekalıyım 3 paket sigara içiyorum hergün ama bu tip ürünleri kullanmıyorum çünkü herşeyin başı sağlık.

mesane böbrek kanser tiplerinde şöyle bi durum var biyopsi yapılıyor aneztezi kullanılamıyor. penisin içine kancalı boru sokup mesaneden örnek alınıyor.

akciğer için ağzından sokuluyor o boru. kanser olacaksam mantıklı kanser olayım. çünkü gerizekalıyım yani 3 paket nedir
Sosyal ağlarda paylaş

Bim-a101-şok üçgeninin ortasında gibiyim. Genelde bim yol üstü olduğunda dalıyorum ekmek almaya falan ama diğer ürünlerde artık içindekilere bakarak hangisinde kimyasal madde az ise ondan alıyorum mesela. Şok ülkerden malları ürettiği için biraz daha önce yer alıyor.

Bim de çekirdek içi var tavsiye ederim. Ayrıca o domatesler ne pahalı öyle ya kilosu 5-6 tl gibiydi.Sonra belirli zaman geçince indiriyorlar ama içine sinmiyor vs vs vs

Bim in en çok kullandığım yeri kuruyemiş reyonu. Simbat ın çekirdeğini beğeniyorum kabuklu ve kabuksuz. Bi ara o kakaolu kaplamalı leblebiye takmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bim denen marketler neden ben ufakken çıkmadılar piyasa ya. Çok istediğimiz kola,çikolata vs vs hepsini yarı fiyatına bulabiliyoruz. O zaman bol bol yeseydik keşke

Şimdi kola şişesi yarısını içiyorsun yarısı kaybolup gidiyor genel temizlik yaparken çıkıyor bir yerlerden pekmez suyu gibi vs vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Bim-a101-şok üçgeninin ortasında gibiyim. Genelde bim yol üstü olduğunda dalıyorum ekmek almaya falan ama diğer ürünlerde artık içindekilere bakarak hangisinde kimyasal madde az ise ondan alıyorum mesela. Şok ülkerden malları ürettiği için biraz daha önce yer alıyor.

Bim de çekirdek içi var tavsiye ederim. Ayrıca o domatesler ne pahalı öyle ya kilosu 5-6 tl gibiydi.Sonra belirli zaman geçince indiriyorlar ama içine sinmiyor vs vs vs

Bim in en çok kullandığım yeri kuruyemiş reyonu. Simbat ın çekirdeğini beğeniyorum kabuklu ve kabuksuz. Bi ara o kakaolu kaplamalı leblebiye takmıştım.

Fetullah seytan ucgeni arasinda kalmissin sen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...