aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Bu aksam mudahale olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Tatilin gelip geçtiğini çekilen ayak, bacak ve göğüs fotoğraflarından anlıyorum lan, biz çalışalım siz tatil yapın. Harika lan. Dahası var, sol bileğimden dirseğime, dirseğimden omzuma imkansız bir sancıya sahibim artık. Kemiklerde en az birkaç tonluk shear flow var galiba, resmen ergonomi kurbanı oluyorum, doktora da gitmedim hala. İstanbul'da da kimsem kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 barbu said: blabla wastyrx said: meh sayfa başı; ne verirsen onu alırsın bence düzelt canım püre istedi bir de abi ben geri birşey almak istemiyorum geriye sorun o zaten. başıma kalacak sonra, kurtulamayacağım. ama böyle de çok piç gibi gözüküyorum. yeni gördüm mesjaını da anca attım. hayat senin hayatın abi için rahat olacağı şekilde davran işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ne zamandır böyle olmamıştım.iyi mi kötü mü bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Ağrıdan uyuyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 50 faktörlük güneş kremi sürmeme ve her 1,5 saatte yenilememe rağmen allahın gazabına yenik düştüm.sürdüğüm koruyucuya sövsem mi yoksa teşekkür mü etsem bilemiyorum.etkisini göstermedi de mi yandım yoksa beni ölmekten mi kurtardı emin değilim çünkü.koca bir tüp yanık kremi bitirdim ama hala istakozdan halliceyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Haiaha 3. Derece yaniktan kurtulmussun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ev taşıcam ve evde yicek hiç bişey kalmadı son tabak makarnamı yiyorum :/ akşama kadar parada yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Windwalkla sokaga cik, gozune kestirdigine once track sonra jinada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 1 haftalık işi son güne bıraktım za iks de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 baktım domatizler porsumeye baslamis dun gece hepsini pure kıvamina getirip kavanozladim gelsin simdi menemenler ohh misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 şu an pepsi kutu kola içiyorum. soundcloud'a sardım. hava sıcak bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Yine Harun abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 "Dalgaların sesini özledim" diye facebooktan durum güncellemsi yapan bayan arkadaşin durumunun altına "şak! şak! Şak!" diye yorum yazdım. Yorumumu sildi ve sanırım benimle bidaha konusmayacak. 29 yasindayim ve hala boyle salakliklar yapiyorum. heeee ama eglenceli mi? Hell yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 şak şak şak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 hıırş! hıırş! hıırş! falan yazsaydın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 aniyyeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 çipetpet çipetpet cibili cibili şakşakşak iyi giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Saeros said: şak şak şak? Yani iste abi yani dalgayi direk denizde olan git gel olarak dusunme. Vucudun bir uzvuyla yaptigin git gel sonucu cikan ses manasinda dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 bence sen bi süre düşünme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 sana bi hatun bulmak lazim artik galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 şak şak değil şap şap şap yazcaktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 bir sürü küfür falan -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Tomorrowland:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Az daha depresyona giriyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar