Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere'de bir yaya geçidi

Tarumar

Öne çıkan mesajlar

Daha evvel de yazmıştım bir konuda sanırım. Bu olay bile gününü güzelleştiren, güne gülücükle başlamanı sağlayan olaylardan biri.

Evinden çıkıyorsun, sokağa geliyorsun, sen geçide yaklaşınca bile adam yavaşlayıp duruyor, gülümseyerek el sallıyorsun, o da sana karşılık veriyor, gülümseyerek devam ediyorsun yoluna.

Türkiye'ye geliyorsun, yol vermiyorlar daha Atatürk Havalimanı girişinden geçen yolda, küfür ediyorsun "dur da geçeyim artık!" diye, eve dönüş yolunda da biri arkadan arabaya çarpıyor falan. Nerde o gülücük, nerde o mutluluk...
Sosyal ağlarda paylaş

hollandada arabalar bisikletliden kaçıyor, gobeklerde fina bısıklet gordumu essek gibi beklıyorlar durum gecmenı

meanwhile in turkey

gobeklere trafik ışıgı koyuyoruz halkımız kullanmayı beceremıyro diye

bi 300 sene filan lazım şu sevıyeye gelebılmesı için faşist ve yanlız memleketimin
Sosyal ağlarda paylaş

Geyik bi yana hak var hukuk var ve yaptirimi var memleketin. O yuzden boyle.

Diger turlu Ingilizler -genellikle hakli olarak- uyuz oluyor yabancilara. En basitinden ne istedigini bilmeyen, derdini anlatamayan tiplerle ugrasmak zorundalar ve bu kisilerin ardi arkasi kesilmiyor lakin ne kadar nefret etseler de dillerini isirip yuzune gulup islerini yapiyorlar zira irkciligi dusunceden cikarip eyleme dokmek ciddi suc memlekette.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Xenocide said:

http://i41.tinypic.com/25uml4y.jpg

şu foto çekilme durumu günde kaç kere yaşanıyor acaba. bi de türkiye'de olsa nasıl isyanlar çıkardı?

3 yil o caddeden gectim ben bisikletle ev-is arasi.
yaklasik 5-10 dakikada bir yasaniyor gun boyu.
bisikletle iken bile fenalik geliyordu bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Istanbul gibi yerde sadece surucunun degil, herkesin adam olmasi lazim.

Umraniye'de Alemdag caddesine cikin bi arabayla anlayacaksiniz ne demek istedigimi. Cadde cadde degil, resmen yola atlayan yayalara carpmadan eve varmaya calistiginiz atari oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ülkenin olgunluğuyla alakalı abi. Sen durup yol verirsin yeri geldiğinde bu sefer arkandaki öküz korna çalıp küfreder.

Sırf yol vermekle bitmiyor zaten. Her gün min. 2 otobüse binerek bir ay orada yaşadım. Onca seferden sadece bir kez(yazıyla bir) otobüs 2(2!?) dakika gecikti. Şöför de "kusura bakma, lastik patladı" diyerek özür diledi. Sonra olması gerekenden hızlı gidip süre farkını 3 durakta kapadı :/ Öyle güzel düzenlemeler yapmışlar ki ben bile otobüs geciktiğinde adamın gecikeceğine ihtimal vermedim. Saatim geri kaldı herhalde geciktim diye düşünmüştüm ._.

Burda da otobüsler ara seferlerini atlıyorlar falan =C
Sosyal ağlarda paylaş

avrupada kendi milletime karşı ırkçı olmam 2 ay surmedi, bu kadarmı kotu olur bi toplum ya

ocakta bisiklet yoluna girip beni nerdeyse yoldan çıkaran kamyoncunun birde ustune turkce kufur ettigi andan itibaren nefret ediyorum kendi milletimden

almasınlar bizi ab ye filan, buralarıda bok edicez cunki, 2 kat zor versinler hatta vize filan egitimlisi bile apaçi ya turklerin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...