Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Abi hükümet dediğin de aynı mayanın adamı. Milletvekili olunca yaya geçitlerinde yol vermemek yerine tüm şehrin trafiğini kitleyebiliyorsun ekstradan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 geçen gün yaya geciti de olmayan yerde polis durdu buyur etti geçtim trafik falan durdu,ilginç bi olay :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Daha evvel de yazmıştım bir konuda sanırım. Bu olay bile gününü güzelleştiren, güne gülücükle başlamanı sağlayan olaylardan biri. Evinden çıkıyorsun, sokağa geliyorsun, sen geçide yaklaşınca bile adam yavaşlayıp duruyor, gülümseyerek el sallıyorsun, o da sana karşılık veriyor, gülümseyerek devam ediyorsun yoluna. Türkiye'ye geliyorsun, yol vermiyorlar daha Atatürk Havalimanı girişinden geçen yolda, küfür ediyorsun "dur da geçeyim artık!" diye, eve dönüş yolunda da biri arkadan arabaya çarpıyor falan. Nerde o gülücük, nerde o mutluluk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 hollandada arabalar bisikletliden kaçıyor, gobeklerde fina bısıklet gordumu essek gibi beklıyorlar durum gecmenı meanwhile in turkey gobeklere trafik ışıgı koyuyoruz halkımız kullanmayı beceremıyro diye bi 300 sene filan lazım şu sevıyeye gelebılmesı için faşist ve yanlız memleketimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Ongoltorodo horkos çok soygolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Turk taklidi mi o? Cok basarilisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Geyik bi yana hak var hukuk var ve yaptirimi var memleketin. O yuzden boyle. Diger turlu Ingilizler -genellikle hakli olarak- uyuz oluyor yabancilara. En basitinden ne istedigini bilmeyen, derdini anlatamayan tiplerle ugrasmak zorundalar ve bu kisilerin ardi arkasi kesilmiyor lakin ne kadar nefret etseler de dillerini isirip yuzune gulup islerini yapiyorlar zira irkciligi dusunceden cikarip eyleme dokmek ciddi suc memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 dün yaya geçidi olmamasına rağmen öküzlüğümden yola atlamama rağmen biri yol verdi misal. gerçi polisin teki de çok kibar davrandı noluyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 seni elde etmek istiyorlar sanırım dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ayy bi hoş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ya ama bizde niye böyle değil yaaaaa neden yaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 medeniyet görmüs masum paticik köylüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 şöyle bir ülkede yaşayan hiç kimse türkiye nin ab ye girmesini istemez haklı olarak. türkler ikinci günden huzurunu kaçırır ortamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 romenleri aldılar başları yandı zaten, almanyada hırsızlık olayları bir yılda son 40 yılın zirvesine çıktı romenden başı yanan adamlar türklieri mi alacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Aynen Turklere gelene kadar o kadar cok millet var ki illallah dedirten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ingiltereden bir yaya gecti diye okudum dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Xenocide said: http://i41.tinypic.com/25uml4y.jpg şu foto çekilme durumu günde kaç kere yaşanıyor acaba. bi de türkiye'de olsa nasıl isyanlar çıkardı? 3 yil o caddeden gectim ben bisikletle ev-is arasi. yaklasik 5-10 dakikada bir yasaniyor gun boyu. bisikletle iken bile fenalik geliyordu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ingilterede bir yaay gecidi diye baslayan konunun devaminda, bir sunay akin hikayesi bekledim, ama deliverlayamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Bende karsiya gececek yayalara yol veriyorum , kuskuyla bakiyorlar,bir 5-10 sn suzuyorlar arabayi.Acaba gercekten bize yol mu veriyor yoksa ezicek mi diye ssfdsffa. Arabadan inip, hadi gecin valla ezmiycem diyorum anca inaniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Diger suruculer de durmasi lazim. Aksi halde birisinin yol vermesi cok sakat is Istanbul'da. Sen durdugunda gecmeye baslarlar yan seritteki araba gecip carpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Abbey Road'a bi yaya geçidi denmesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Istanbul gibi yerde sadece surucunun degil, herkesin adam olmasi lazim. Umraniye'de Alemdag caddesine cikin bi arabayla anlayacaksiniz ne demek istedigimi. Cadde cadde degil, resmen yola atlayan yayalara carpmadan eve varmaya calistiginiz atari oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Ülkenin olgunluğuyla alakalı abi. Sen durup yol verirsin yeri geldiğinde bu sefer arkandaki öküz korna çalıp küfreder. Sırf yol vermekle bitmiyor zaten. Her gün min. 2 otobüse binerek bir ay orada yaşadım. Onca seferden sadece bir kez(yazıyla bir) otobüs 2(2!?) dakika gecikti. Şöför de "kusura bakma, lastik patladı" diyerek özür diledi. Sonra olması gerekenden hızlı gidip süre farkını 3 durakta kapadı :/ Öyle güzel düzenlemeler yapmışlar ki ben bile otobüs geciktiğinde adamın gecikeceğine ihtimal vermedim. Saatim geri kaldı herhalde geciktim diye düşünmüştüm ._. Burda da otobüsler ara seferlerini atlıyorlar falan =C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Sufi said: GUARDS!, gurda! gurads! gaursd! OoooOOoooOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 avrupada kendi milletime karşı ırkçı olmam 2 ay surmedi, bu kadarmı kotu olur bi toplum ya ocakta bisiklet yoluna girip beni nerdeyse yoldan çıkaran kamyoncunun birde ustune turkce kufur ettigi andan itibaren nefret ediyorum kendi milletimden almasınlar bizi ab ye filan, buralarıda bok edicez cunki, 2 kat zor versinler hatta vize filan egitimlisi bile apaçi ya turklerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar