tortu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Cinlere, meleklere, Cennete, Cehenneme inanmayanlar, (Kim gitmiş, kim görmüş? Var olsalardı görürdük. Görülmeyen şeye inanılmaz) diyorlar. Gözü akla değil, aklı göze bağlı sanıyorlar. Halbuki akıl, duyu organları üstünde bir kuvvettir ve hissedilen şeylerin doğrusunu, yanlışını ayıran bir hakimdir. İnsanlar, göze tâbi olsaydı, insanlık şerefi, gözün kuvveti ile ölçülseydi, kedi, köpek ve farenin insandan daha şerefli olması gerekirdi. Çünkü, bu hayvanlar, karanlıkta da görüyor, insan ise göremiyor. O halde, göremediğine inanmak istemeyen kimse, insanlığı, hayvandan aşağı düşürmektedir. Demek ki, his organlarımız, aklın aletleridir. Hakim, kumandan akıldır. Akıl, görünmeyen, duyulmayan şeyleri reddetmediği gibi, yokluğu ispat edilemeyen ve anlaşılamayan şeylere de yok demez. Bunlara yok demek, akla uygun olmaz.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 tortu said: Merak ediyorum bu adamlar kuranda geçen varlıklara inanıyorlarsa ateist değillerdir böyle bişey yok said: eğer inanmıyorlarsa korktuklarında ne yapıyorlar sanane said: biliyorsunuz Cinler kendilerine inanmayanlara düşman olurlar bilmiyoruz, senin nerden bildiğini de merak etmiyoruz. böyle bir bilg hiçbiryerde mevcut değil uza
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kIDWgqDBNXA
Emmioglu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=jDLX8PrhZng
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 tortu said: Cinler kendilerine inanmayanlara düşman olurlar gelsinler bekliyorum bu gece, ama başlarına birşey gelirse tüm sorumluluk senin sdfs.
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Cinlere inaniyoruz tabiki http://cdn.hafiftarif.com/wp-content/uploads/2010/05/eti-cin.jpg
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Boyutlar ötesi bir varlığın kahve fincanıyla summon edilebildiğine inanmak çok iyi değil mi.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 peki cinler ateistlere inanıyor mu?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Kahve fincanina ben guvenmiyorum, en azindan bir caydanlik lazim.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 nescafe fincanı olsa demekki Lammasu hatta Marid bile gelir lol
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 abi dün gece rüyamda çok fena şeyler gördüm. cin kaçıyoda içime. lise gibi bi ortamdaydım öğrenciydim. insanlar yüz şekli falan değişiyodu sürekli dünya dışı şeyler gördüm. sonra o panikle hemen din öğretmenimi buldum ve durumu anlattım. o da çok yapabileceğim bişey yok ama 2-3 bişeyler okuyayım dedi. bişeyler okurkan canım yandı o sırada uyandım. az önce de youtubedan aratıp bişeyler izliyodum. ikinci partı da. birinci cin müslüman değilmiş. bunu müslaman yapıyor hoca efendi. sonra tam çıktı derken yerine kıza aşık başka bir cin geliyo. o biraz inatçı, izliyoruz..
tortu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 fede said: böyle bişey yok sanane said: biliyorsunuz Cinler kendilerine inanmayanlara düşman olurlar bilmiyoruz, senin nerden bildiğini de merak etmiyoruz. böyle bir bilg hiçbiryerde mevcut değil uza Kur'an-ı kerimde cin ile ilgili daha birçok âyet-i kerime vardır. Hadis-i şerifte cinlerden korunmak için dualar bildirilmiştir. Göz ile görmediğini inkâr etmek, akla da, ilme de aykırıdır. Cinleri inkâr etmek, Allahü teâlâyı inkâr etmektir.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Din bizden ciksin abi, birbirimizi kirmaya gerek yok.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Rasmon said: abi dün gece rüyamda çok fena şeyler gördüm. cin kaçıyoda içime. lise gibi bi ortamdaydım öğrenciydim. insanlar yüz şekli falan değişiyodu sürekli dünya dışı şeyler gördüm.sonra o panikle hemen din öğretmenimi buldum ve durumu anlattım. o da çok yapabileceğim bişey yok ama 2-3 bişeyler okuyayım dedi. bişeyler okurkan canım yandı o sırada uyandım. az önce de youtubedan aratıp bişeyler izliyodum. ikinci partı da. birinci cin müslüman değilmiş. bunu müslaman yapıyor hoca efendi. sonra tam çıktı derken yerine kıza aşık başka bir cin geliyo. o biraz inatçı, izliyoruz.. 'pffff napıyım ki şimdi ben ımhhhh ? neyse, tütütütütü' gibi olmuş
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 çıktım bi hava aldım geldi. içerisi nolmuş öyle ya göz gözü görmüyodu valla. dışarısı iyiymiş
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Ekoilibrium said: Boyutlar ötesi bir varlığın kahve fincanıyla summon edilebildiğine inanmak çok iyi değil mi. bi de düşünsene, kahve fincanı icad edilmemişken cinler ne kadar sıkılıyordu kimbilir :/
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 kahve fincanıyla çağırmıyolar ki lan, bi nesne kullanarak çağırmıyolar daha doğrusu. cin gelince fincanı oynatıp harflerle bişeyler yazıyo
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Rasmon said: - ikinci partı da. birinci cin müslüman değilmiş. bunu müslaman yapıyor hoca efendi. sonra tam çıktı derken yerine kıza aşık başka bir cin geliyo. o biraz inatçı, izliyoruz.. ikinci partı da ne demek kardeş , ayrıca bu kaçıncı part ne ikincisi bu video 2. mi? son saniye gözleri açarken tekrar mı giriyorlar
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 cinlere inanmıyorum ama bi güç var
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 said: harflerle bişeyler yazıyo vee scrable'ın icadı :o
Öne çıkan mesajlar