Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. Lige düşen 3. takım hangisi olur ?

loop

Öne çıkan mesajlar

Zaten düşman takım gibi değiller yani bir ara isim filan değişmişlerdi birisi aşağı düşünce. Kardeş kardeş takılırlar. Ama bu kardeş kardeş takılma ne kadar sürer bilemiyorum tabi.

Kayseri takımlarının yaptığını İzmir takımlarının yapamamasını anlayamıyorum cidden. Hele ki İzmir takımları daha köklü ve geçmişinde başarılar olan takımlar karşılaştırırsak.
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Zaten düşman takım gibi değiller yani bir ara isim filan değişmişlerdi birisi aşağı düşünce. Kardeş kardeş takılırlar. Ama bu kardeş kardeş takılma ne kadar sürer bilemiyorum tabi.

Kayseri takımlarının yaptığını İzmir takımlarının yapamamasını anlayamıyorum cidden. Hele ki İzmir takımları daha köklü ve geçmişinde başarılar olan takımlar karşılaştırırsak.

sol ve sağ düşünce gibi.

sağ düşünce bütün herkesi tebaa haline getirip istikrar sağlayabilirken, sol düşünce bilumum fikir ayrılığına sebep olup demokrasi ayağına bir adım ilerleyemez.

izmirin takımlarıyla bunun ne alakası var dersen.

yok. ama kayseriyle var. hepsi din kardeşi mübarek, aralarından su sızmaz. Fakat alışveriş yapmaya kalk aralarındaki orgy e sen de katılırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...