Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. Lige düşen 3. takım hangisi olur ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zaten düşman takım gibi değiller yani bir ara isim filan değişmişlerdi birisi aşağı düşünce. Kardeş kardeş takılırlar. Ama bu kardeş kardeş takılma ne kadar sürer bilemiyorum tabi.

Kayseri takımlarının yaptığını İzmir takımlarının yapamamasını anlayamıyorum cidden. Hele ki İzmir takımları daha köklü ve geçmişinde başarılar olan takımlar karşılaştırırsak.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Zaten düşman takım gibi değiller yani bir ara isim filan değişmişlerdi birisi aşağı düşünce. Kardeş kardeş takılırlar. Ama bu kardeş kardeş takılma ne kadar sürer bilemiyorum tabi.

Kayseri takımlarının yaptığını İzmir takımlarının yapamamasını anlayamıyorum cidden. Hele ki İzmir takımları daha köklü ve geçmişinde başarılar olan takımlar karşılaştırırsak.

sol ve sağ düşünce gibi.

sağ düşünce bütün herkesi tebaa haline getirip istikrar sağlayabilirken, sol düşünce bilumum fikir ayrılığına sebep olup demokrasi ayağına bir adım ilerleyemez.

izmirin takımlarıyla bunun ne alakası var dersen.

yok. ama kayseriyle var. hepsi din kardeşi mübarek, aralarından su sızmaz. Fakat alışveriş yapmaya kalk aralarındaki orgy e sen de katılırsın.
Mesaj tarihi:
kesinlikle karabük düşmeli. trabzon attı sıra bizde sesleri unutulmadı. hiç bir iddiaları yokken kalecilerinin kornerde gelip gol araması unutulmadı. trabzon için oynadık demeçleri unutulmadı. İNŞALLAH karabük düşer son hafta da maçımız var mis.
Mesaj tarihi:
Karabük bize Emenike'yi vermişti zamanında, bi kıyak geçeriz son maçta onlara.

İBB baya güzel bir takım aslında ama taraftar sıkıntısı çok gerçekten. Boz baykuşlar bir avuç adamla gidiyor maça, yetmiyor doğal olarak.
Mesaj tarihi:
ibb düşsün ya.boz baykuşlarada sürekli sansür koyup duruyorlar.pankartlarını felan içeri almıyorlar.tam akp takımı oldu ibb umarım düşerler

akhisar sırf gekas için kalsın :P adamı seneyede izleyelim
  • Yeni Oluştur...