Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su futbol banını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 senedir forumdayım. en kolay ban verilen yerin futbol bölümü olduğunu kaçıncı kezdir öğrendim.bariz bir şekilde adam kayırılan bir bölüm olduğuna da inanıyorum. insanlar birbirlerine, başka klüplere pek çok hakarette bulunuyorlar, bir şey olmuyor fakat ben forum kurallarına göre yasak olduğunu da bilmeden "gassaray" dediğim için ban aldım. neyse, çok da önemli değil ama futbol bölümü ayrı bir dünya. sanırım oranın moderasyonu a)çok genç,sanırım 20-21 yaş civarında...b)kesinlikle fanatik galatasaraylı...
Mesaj tarihi:
Sacma sapan banlar oluyor orda. Direk kufur yazarsan sorun yok ama kufur ima eden kelime kullanirsan ban yiyorsun. 3-5 tane oldboys milleti tahrik ediyor surekli. İsin ilginc yani adamlar her daim ordalar. İssiz tayfasi belli . Onlara bir yaptirim yok lakin. Cunku gsliler.
Mesaj tarihi:
janis said:

Sacma sapan banlar oluyor orda. Direk kufur yazarsan sorun yok ama kufur ima eden kelime kullanirsan ban yiyorsun. 3-5 tane oldboys milleti tahrik ediyor surekli. İsin ilginc yani adamlar her daim ordalar. İssiz tayfasi belli . Onlara bir yaptirim yok lakin. Cunku gsliler.
Ne demem çünkü gs liler abi zegna fenerli ahaha
Mesaj tarihi:
Futbol bölümüne istek üzerine post atılır.

Normal post--------------- 5 TL.
Hafif küfürlü argolu post 10 TL.
Bölüm banlı küfürlü post 200 TL.
Ana, bacı düz------------- fiyat sorunuz.
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Futbol bölümüne istek üzerine post atılır.

Normal post--------------- 5 TL.
Hafif küfürlü argolu post 10 TL.
Bölüm banlı küfürlü post 200 TL.
Ana, bacı düz------------- fiyat sorunuz.

Yarı fiyatına aynı kalitede hizmet verilir. Diğer sorularınız için sorunuz özelden >:D<
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

3 senedir forumdayım. en kolay ban verilen yerin futbol bölümü olduğunu kaçıncı kezdir öğrendim.bariz bir şekilde adam kayırılan bir bölüm olduğuna da inanıyorum. insanlar birbirlerine, başka klüplere pek çok hakarette bulunuyorlar, bir şey olmuyor fakat ben forum kurallarına göre yasak olduğunu da bilmeden "gassaray" dediğim için ban aldım. neyse, çok da önemli değil ama futbol bölümü ayrı bir dünya. sanırım oranın moderasyonu a)çok genç,sanırım 20-21 yaş civarında...b)kesinlikle fanatik galatasaraylı...

Adamlar haklı bi zahmet 11 yaş altı esprilerle sidik yarışına döndürmeyelim orayı. Sen şimdi suzan a sazan diyip gülüyorsundur kahkahalarla
Mesaj tarihi:
aquila said:

janis kor fenerli oldugu icin soyledikleri gecersiz. zegna tier adam.

Fenerbahçe'ye laf eden babam olsa payını veririm... Kaldı ki 20 lik ergene hiç düşünmeden döşerim lafı. Cezası neyse de çekerim. Lakin , O ergende verdiği gazla kalmamalı. 3 tane oldoğlan 7/24 fenere giydirecek orda , bende cevap vermicem. Tier mi olcam ? YAVAŞŞŞŞ
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

janis said:

Ne demem çünkü gs liler abi zegna fenerli ahaha

Banları döşeyen Rewendor. Nasıl GS 'li olduğunu çok iyi biliriz. Futbol bölümünde admin olmadan önce ki postlarını iyi hatırlarım :D

Neyse , yatarız cezamızı. Ben hatamı da kabul ediyorum. Ama ortalığı ateşe verenlerde bir zahmet uyarılsın en azından.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:
fakat ben forum kurallarına göre yasak olduğunu da bilmeden "gassaray" dediğim için ban aldım.

ahahahah. ne kadar kötü moderasyon ya. inanılmaz iyiymiş bu.
Mesaj tarihi:
fenn said:

KuddusiMavra said:

Adamlar haklı bi zahmet 11 yaş altı esprilerle sidik yarışına döndürmeyelim orayı. Sen şimdi suzan a sazan diyip gülüyorsundur kahkahalarla

ya abi çok güldüm bu başlıkta
bi kere çeto eziksaray diye başladı, çocuk çocuk laflar üretti art arda bikaç mesajda.
ya neyse ..
ŞAMPİYON >:D<
  • Yeni Oluştur...