Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interstellar (2014)

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Laorx said:

geçen hafta mı yazmıştım buraya hatırlayamadım

abi hala kara deliğe giriş çıkış mı konuşuluyor? ajhahahaHAHA

https://essayshark.com/blog/wp-content/uploads/2014/12/tumblr_nezm1odhc81t2v9gdo2_r1_500.png

:)

adam nasil azdiysa artik 80 sene sonra kizini gorup (ki kizina donmek icin neler cekti) iki dakika sonra koca istasyondan gemiyi calip uctu gitti :)
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca ben filmlerde böyle şeyler aranmaz demedim.
her filmde aranır, bu sahnede aranacak bişey yok, adam zaten açık açık yazmıs oraya neyin ne oldugunu hala altından bir mesaj cıkartma derdine düşmeye gerek yok diyorum.

lafı kıçınızdan anlamak konusunda ısrarcı olmasanız aynı yerde bulusup konusup anlasıcaz ama.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

uzun yazınca haklı oldugunu kim söylediyse büyük hata yapmış.

filmde açık açık dialog olarak, o wormhole'u açanların 4. boyutta evrimleşmiş insanlar oldugu söyleniyor.

alt metin ıvır zıvır,perdenin arkasındaki gerçek mesaj falan hiç bir şey aramana gerek yok.

Others dedikleri, gelecekteki humanity, bitti tek cümle bu kadar.

hala bana edebiyat parçalıyorsun boş boş, suna karsı bişey diyorsan de işte, laf kalabalığı ile kendi kendini haklı göstermeye calısma.

filmde konu anlatımını savunmadım zaten, ama fiziği açısından öyle söylenildiği kadar sacmalık yok, hele karadelik konusunda hic yok

ÖLÜYORUM. ŞAFAAAAAAAAAAAAAK.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında orada robot yok, robot orada kızınla normalde iletişim kuramayan babanın ruhsal bunalımlarının maddeleşmiş hali, durumunu anlamlandırmasına yarıyor, kızıyla karadeliğin içindeki gitar telleri vasıtasıyla iletişim kurmaya başladığında zaten robotla muhabbeti kesiyor, merhaba merhaba o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

gayet güzel açıkalımışım işte ne güzel tekrar oku bak, sanki tüm filmler için söylemişim gibi kendini haklı cıkartmaya calısıp rezil olmaya gerek yok.

ayrıca ben sana ekran kartı alacak kadar zengin de değilim başka kapıya canım hadi

ulan düdük ha hepsi için demişsin ha orası için demişsin. DÜNYANIN EN ÇOK SUBTEXT ARANAN ŞEYİNDE ARAMA DEDİN AZ ÖNCE, GİT KİTAP OKU AAAAAAAAAAAAA.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

halbuki cümle cok basit. 'Onlar gelecekteki bizleriz'
hadi bunun altında başka anlam arayıp tanrıya bağlayalım :S

EVET, ZAMAN YOLCULUGU. İŞTE PLOTUN İHTİYACI OLAN TEKŞEY BU. ÇÜNKÜ LOOP DILEMMA DİYE BİRŞEY YOK. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

applev0dka said:

EVET, ZAMAN YOLCULUGU. İŞTE PLOTUN İHTİYACI OLAN TEKŞEY BU. ÇÜNKÜ LOOP DILEMMA DİYE BİRŞEY YOK. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

zaman yolculuğu değil. daha cok Zaman'ın düz bir çizgi olmayıp, başı sonu olmayan bir çevrim olması.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

xunn said:

applev0dka said:

zaman yolculuğu değil. daha cok Zaman'ın düz bir çizgi olmayıp, başı sonu olmayan bir çevrim olması.

HİYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

http://i.imgur.com/iD9kypB.png
Sosyal ağlarda paylaş

Yok baba ikisini birden tanklıyorum 20 sayfadır, biri "Ben zaten bunları uyduruyorum tabi" dedi, digerine 20 sayfadır düzgün dille anlatıyorum, gel düzgün konusalım dedigimde, baktı tutulacak tarafı yok "DÜZGÜN TARTIŞMIYORSUNUZ" çekti.

HA BİR DE FİLMDE FİZİGİN KUSURSUZ OLDUGUNU SAVUNUYOR.

Ebin.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

applev0dka said:

xunn said:

applev0dka said:

HİYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

http://i.imgur.com/iD9kypB.png

allah cezanı vermesin ne yediysem komple çıkarıyodum gülmekten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...