WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 applevodkanın futboldan buraya doğru yonelmesi iyi olmuş AHAHAAHA xunn uğraşsın biraz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Laorx said: geçen hafta mı yazmıştım buraya hatırlayamadım abi hala kara deliğe giriş çıkış mı konuşuluyor? ajhahahaHAHA https://essayshark.com/blog/wp-content/uploads/2014/12/tumblr_nezm1odhc81t2v9gdo2_r1_500.png :) adam nasil azdiysa artik 80 sene sonra kizini gorup (ki kizina donmek icin neler cekti) iki dakika sonra koca istasyondan gemiyi calip uctu gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ayrıca ben filmlerde böyle şeyler aranmaz demedim. her filmde aranır, bu sahnede aranacak bişey yok, adam zaten açık açık yazmıs oraya neyin ne oldugunu hala altından bir mesaj cıkartma derdine düşmeye gerek yok diyorum. lafı kıçınızdan anlamak konusunda ısrarcı olmasanız aynı yerde bulusup konusup anlasıcaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 applev0dka said: uzun yazınca haklı oldugunu kim söylediyse büyük hata yapmış. filmde açık açık dialog olarak, o wormhole'u açanların 4. boyutta evrimleşmiş insanlar oldugu söyleniyor. alt metin ıvır zıvır,perdenin arkasındaki gerçek mesaj falan hiç bir şey aramana gerek yok. Others dedikleri, gelecekteki humanity, bitti tek cümle bu kadar. hala bana edebiyat parçalıyorsun boş boş, suna karsı bişey diyorsan de işte, laf kalabalığı ile kendi kendini haklı göstermeye calısma. filmde konu anlatımını savunmadım zaten, ama fiziği açısından öyle söylenildiği kadar sacmalık yok, hele karadelik konusunda hic yok ÖLÜYORUM. ŞAFAAAAAAAAAAAAAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Aslında orada robot yok, robot orada kızınla normalde iletişim kuramayan babanın ruhsal bunalımlarının maddeleşmiş hali, durumunu anlamlandırmasına yarıyor, kızıyla karadeliğin içindeki gitar telleri vasıtasıyla iletişim kurmaya başladığında zaten robotla muhabbeti kesiyor, merhaba merhaba o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 applev0dka said: lafı kıçınızdan anlamak konusunda ısrarcı olmasanız aynı yerde bulusup konusup anlasıcaz ama. http://galeri12.uludagsozluk.com/515/absolutely-haram_656380.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 gayet güzel açıkalımışım işte ne güzel tekrar oku bak, sanki tüm filmler için söylemişim gibi kendini haklı cıkartmaya calısıp rezil olmaya gerek yok. ayrıca ben sana ekran kartı alacak kadar zengin de değilim başka kapıya canım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Iy applevodka ne kötü bir yoldaşsın sen ya, şu argümana beraber baş koyduk altımızı oyuyorsun durmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 applev0dka said: gayet güzel açıkalımışım işte ne güzel tekrar oku bak, sanki tüm filmler için söylemişim gibi kendini haklı cıkartmaya calısıp rezil olmaya gerek yok. ayrıca ben sana ekran kartı alacak kadar zengin de değilim başka kapıya canım hadi ulan düdük ha hepsi için demişsin ha orası için demişsin. DÜNYANIN EN ÇOK SUBTEXT ARANAN ŞEYİNDE ARAMA DEDİN AZ ÖNCE, GİT KİTAP OKU AAAAAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 halbuki cümle cok basit. 'Onlar gelecekteki bizleriz' hadi bunun altında başka anlam arayıp tanrıya bağlayalım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 applev0dka said: halbuki cümle cok basit. 'Onlar gelecekteki bizleriz' hadi bunun altında başka anlam arayıp tanrıya bağlayalım :S EVET, ZAMAN YOLCULUGU. İŞTE PLOTUN İHTİYACI OLAN TEKŞEY BU. ÇÜNKÜ LOOP DILEMMA DİYE BİRŞEY YOK. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 abi işte adam acıklamasını yapmıs diyenler, konuyu "allah var kitapta yazıyo" getirdiginizin farkındamısınız beendiyseniz beendim diyin neden mantıksız seyelri savunma ihtiyacı duyuyonuzki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 xunn said: applev0dka said: halbuki cümle cok basit. 'Onlar gelecekteki bizleriz' hadi bunun altında başka anlam arayıp tanrıya bağlayalım :S EVET, ZAMAN YOLCULUGU. İŞTE PLOTUN İHTİYACI OLAN TEKŞEY BU. ÇÜNKÜ LOOP DILEMMA DİYE BİRŞEY YOK. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA zaman yolculuğu değil. daha cok Zaman'ın düz bir çizgi olmayıp, başı sonu olmayan bir çevrim olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 applev0dka said: xunn said: applev0dka said: halbuki cümle cok basit. 'Onlar gelecekteki bizleriz' hadi bunun altında başka anlam arayıp tanrıya bağlayalım :S EVET, ZAMAN YOLCULUGU. İŞTE PLOTUN İHTİYACI OLAN TEKŞEY BU. ÇÜNKÜ LOOP DILEMMA DİYE BİRŞEY YOK. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA zaman yolculuğu değil. daha cok Zaman'ın düz bir çizgi olmayıp, başı sonu olmayan bir çevrim olması. HİYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA http://i.imgur.com/iD9kypB.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 gördüğün gibi 2 medeni insan gibi karşılıklı konusulacak birisi degilsin zuncum kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 http://cdn.meme.am/instances/500x/56127122.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 applev0dka said: gördüğün gibi 2 medeni insan gibi karşılıklı konusulacak birisi degilsin zuncum kusura bakma. http://i.imgur.com/CO6AIHH.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 applev0dka said: gördüğün gibi 2 medeni insan gibi karşılıklı konusulacak birisi degilsin zuncum kusura bakma. AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 HIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 http://images-cdn.9gag.com/photo/aZWwKg9_700b_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 hahah birazdan da ben trollüyodum zaten muhabbeti gelir it's all in the game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Yok baba ikisini birden tanklıyorum 20 sayfadır, biri "Ben zaten bunları uyduruyorum tabi" dedi, digerine 20 sayfadır düzgün dille anlatıyorum, gel düzgün konusalım dedigimde, baktı tutulacak tarafı yok "DÜZGÜN TARTIŞMIYORSUNUZ" çekti. HA BİR DE FİLMDE FİZİGİN KUSURSUZ OLDUGUNU SAVUNUYOR. Ebin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 random resim atmaların ve klavyeden cıkarttığın anlamsız yazılar bittiyse, zaman konusundaki sacmalıklarına devam et de dinleyelim. evet zaman yolculuğu vardı filmde sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 xunn said: applev0dka said: xunn said: applev0dka said: halbuki cümle cok basit. 'Onlar gelecekteki bizleriz' hadi bunun altında başka anlam arayıp tanrıya bağlayalım :S EVET, ZAMAN YOLCULUGU. İŞTE PLOTUN İHTİYACI OLAN TEKŞEY BU. ÇÜNKÜ LOOP DILEMMA DİYE BİRŞEY YOK. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA zaman yolculuğu değil. daha cok Zaman'ın düz bir çizgi olmayıp, başı sonu olmayan bir çevrim olması. HİYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA http://i.imgur.com/iD9kypB.png allah cezanı vermesin ne yediysem komple çıkarıyodum gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 BAK DİN VS SCIENCE TARTIŞICAZ AMA ÖNCE ALLAH VAR TAMAM MI? dedin şu an. filmde science işine gelince var, plotuna oturtamayınca yok. GÜLE GÜLE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar