di Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 DA2019 said: ShadowFax said: Soruldu mu bilmiyorum ama, uzaya çıkarken Dünyadan uzaya giderken roketler ile çıkıyorlar. Fakat gittikleri gezegenlerden ayrılırken falan uçtukları araç ile rokete gerek duymadan uzaya çıkabiliyorlar sanki. Haklısın Dünyadan çıkarken 2 ayrı roket ile çıkıyorlar malum ama gravitysi Dünya x 1.03 olan gezegenden normal motorları ile kalkıyorlar. Onunla ilgili hatayı IMDBde de yazmışlar, goof olarak. Mevcut yakiti harcamak vs bagli bulundugun roketlerin yakitini harcayip kendininkini muhafaza etmek seklinde bakarsan hata falan yok. Alet capable ama yakit tasarrufu yapiyo dunyadan ayrilirken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Aynen, 0.8'lik gravityli gezegenden de aynı şekilde çıktı, her iki gemi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Abi öyle de Mevcut yakıtı korumak için kullanılıyor roketler ama motorlarının büyüklüğünü ve harcadıkları yakıtı düşünün. Diğer gezegende buna ihtiyaç duymadılar. Star Trek shuttle ı hesabı pıt diye orbite çıktı adam. In order to escape the Earth gravity the Ranger spaceship needs two-stage rocket propulsion system, however to leave the "ocean" planet with 130% of Earth's gravity the ship's internal engines are suddenly sufficient. Bu da diğer gooflara link: http://www.imdb.com/title/tt0816692/trivia?tab=gf&ref_=tt_trv_gf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Tek etkenin gravity olmadığını düşünüyorum. Kıçımdan sallayayım, mesela havanın yoğunluğu ve buna bağlı friction, ot bok gibi etkenlerin de farklı olabilitesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 DA2019 abi bu ve bunun gibi şeylerden ötürü 'meeh' diyen taraftayım açıkcası. hani öküz gibi beklentiyle gidip bu tarz ayrıntılarla ayrıldım salondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Ben filme IMDBde 10 puan verdim o ayrı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Yakıt tasarrufu içindir dünyadan fırlatma ile çıkmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 The Science of Interstellar http://i.space.com/images/i/000/043/505/i02/interstellar-wormhole-travel-141107c-02.jpg?1415391304 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaşılmıştı Onur. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Di bana özel mesaj atmışsın da: Rocket propulsion hakkında Şimdi olay sadece yakıt tasarrufu değil k, atmosferin üst katmanlarına çıkabilmek için, çok büyük bir güce ihtiyaç var. Zaten propulsionların motorları da shuttlelara göre çok büyük boyutlarda. He, teknoloji ilerledi, direkt uçak gibi kalkıp atmosfer dışına çıkabilseydi, bize öyle sunsalardı, ok derdik. Ya aslında çok takılmamak lazım, buna benzer filmlerde neler neler var. Bu yine çok üzerinde durulacak bişey değil. Ama filmin geneline göre, sonradan düşündüğünde, biraz sırıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 bu film simdi hangi ortamda izlenir? - dvd si ciksin evdede izlenir - illaki sinema - imax3d falan filan en komplike ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 2. ve 3. seçenekler arasında gidip geliyorum da görsellik çok büyük yer tutuyor, ne kadar iyi o kadar iyi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Marmara Forum Cinemaximumda seyrettim ama IMAXde görmek lazım. Kara delik ve uzay efektleri çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 IMAX fo sho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 2D olmasi ne iyiydi ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 AscAnsio said: Bu arada yukarıda verilen infografikte bir hata var bence. Soldaki Black Hole, Worm Hole olmalı. worm hole da blackhole abi zaten. gargantua single singularityken, wormhole circular singularity işte, içinden geçebiliyosun (yani geçilebileceği düşünülüyor diyelim, ) ama bunun olması için aynı anda iki blackhole un birleşmesi gerekiyor ki bu da doğal şartlarda oluşması imkansız. birileri açıyo sana o delikleri. filmde de superhuman lar açıyo güya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 İyi ki şu yazdıklarını ben seyrettikten sonra yazmışsın. Yoksa basmıştım raporlamaya spoiler yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 evet abi bilimi spoil ettim. çarmıha gerebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 filmde superhuman mı var lan yedik spoyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 aynen ışın atıyorlar gözlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Esh said: evet abi bilimi spoil ettim. çarmıha gerebilirsiniz. şimdi bana şunu söyleyin bu filmi izlemek için hangi kitap/film/belgeseli izlemem lazım. hangi kursa gidecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 cosmos izle yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 backdoor sluts 9 izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Galaksimizdeki kara delik ile ilgili: If You Want to Survive a Black Hole Encounter, Bring a Friend http://www.slate.com/blogs/bad_astronomy/2014/11/05/black_hole_anomaly_weird_object_at_the_heart_of_a_weird_cloud.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Saeros said: backdoor sluts 9 izle russian instute başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar