Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 934 muazzam sayiydi. tarquin'in dagger'la nale'in silahini kesmesi bayagi iyiydi. tarquin'de silah yok yalniz su an, yumrukla mi saldiracak? var mi unarmed skilli? tahminim bi' sonraki el julio'yu yukari cekmis olacaklar, o tarquin'i o oyalayacak. v vs laurin de gemiye bayagi hasar verecek gibi. 934 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 spo casterfight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Darklight1903 said: 934 muazzam sayiydi. tarquin'in dagger'la nale'in silahini kesmesi bayagi iyiydi. tarquin'de silah yok yalniz su an, yumrukla mi saldiracak? var mi unarmed skilli? tahminim bi' sonraki el julio'yu yukari cekmis olacaklar, o tarquin'i o oyalayacak. v vs laurin de gemiye bayagi hasar verecek gibi. 934 Nale diil Elan ^^ Ayrıca ne demek unarmed skill i var mı? Çatırt diye kırdı Haley in kolunu daha ne olsun :p Ayrıca Snatch Arrow için improved unarmed gerekli sanırım, yani kesin var. ayrıca; casterfight! Çıksın artık yeni bölüm, V vs Laurin kavgası beklemekten her gün refreshliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 evet elan :D ya ne bilim haley'e yetmistir belki falan. improved olmadan da kirardi belki vs. ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Giant'ın forumda birkaç önemli yeni yorumunu seçmişler. Enteresan şeyler var, özellikle Tarquin - Elan benzerliği ve Tarquin'in gerçek karakteri hakkındaki yorumları değişik. Tabloya link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Hangi günler güncelleniyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 iki haftayı geçti, yine elini falan kesti herhalde. Ben bir güncelleme yapayım o zaman Dragon Magazine'den: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 935 Casterfight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ahahahah V gerçekten en tatlısın bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Kahramanım BLACKWING how come my feathers hurt =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 V hakkında bilinmeyen gerçekler http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/vzzt_zpsa700f4ee.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Caster fight! Bölüm beklediğimize değdi, gerçi birkaç bölüm uzatsalar itirazım olmazdı, V yi iş başında daha fazla görmek isterdim. Ama görünüşe göre rich amca çok sevmiyor uzun dövüşleri, mümkün olduğunca çabuk bitiriyor. Sabine bayağı işe yaradı görünüşe göre ^^ Ayrıca Blackwing de çok iyi ahahahahahahahahahahah. Saldırmak için değil de ioun stone kapmak için dalmış resmen. Bölümün gecikmesinin sebebi de bilgisayarının mefta olmasıymış. https://twitter.com/richburlew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 nihayet, bu bölüm hiç çıkmayacak sandım. liderini bırakıp çok da uzağa gitmez gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 of akilalmazdi bu sayi ya ahahfjklasj. v'nin sondaki tribi cok basariliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Dragon Magazine taramalarına devam o zaman: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Sanırım bu story arc'ın sonuna geldik, en azından aksiyon sahnelerinin: 936 936 Tarquin'in düşünebileceği en kötü son gerçekleşti. Elan öldürse bile bir anlamda kendi istediği olmuş olacaktı. Recurring side-villain olur mu bilmiyorum, ama sanırım olmaması daha iyi. "... and you are not the real villain" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 tarq eleman hala olayı anlamadı, elan çok büyük bir şey kaybetti... kardeşini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 abi dialoglar filan çok başarılı ya. Arc ta bitti herhalde. Tarquin bile sonunda ending dediğine göre... Recurring villain olur mu emin değilim, belki. Gerçek villain benim diyebilmek için direkt Xykon a bodoslama bile dalabilir aslında. Xykon a karşı kapışabilecek pek fazla rakip yok çünkü, bir şekilde çevirmesi lazım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Muazzamdi diyaloglar. Çok iyiydi sayı. 936 Okları tuttuğunda 'niye yokluyor ki yemez tarq' diyodum da sonra tekrar okuyup bakınca bastı kafam Ahahahahah . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Ne guzel gunde 40 sayfa 50 sayfa okuyordum. Simdi hic cekilmiyor beklemesi. Cok fazla olay var daha baglayacaklari. Umarim birirmeden olmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Rich'in yeni OotS kitabının son bölümü bu olabilir. Bu kitap bittikten sonra OotS hikayesinin sonuna kadar iki kitap daha çıkaracakmış ki bu da toplamda 1500 bölüm falan eder diye tahmin ediyorum. O zaman Dragon Magazine'den bonus bölümlere devam: Dragon Magazine // "Trap Sense -2" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 937 I don't always take damage... But when i do, i drink a potion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 haahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 şahane olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 AAHAHAHAH akilalmaz espiriler yapmis herif bu sayida. 937 tam zamaninda gelme olayinin bokunu cikarmis :D superdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar