Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Buradan devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 frirst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 mis gibi konunun üstüne kondun çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 BOMBA son bolum yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Origin of the PC's ve Start of Darkness'ı okuduktan sonra Redcloak'ı desteklemeye karar verdim. Belkar ise hala favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ilk sayfada postum olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 benim de bulunsun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 oncekinin son postunu atmis olma serefine ulastim. buraya da first page ho'luga geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 İlk sayfada oots avatarım olsun http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/axedice_zpsae9038a9.png Richard da iyice tembelliğe sardı, haftada 1 bölüm gelse iyi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 haftada 1 bolum gelse opup basima koyarim. bir ara 7 8 haftada bir koyuyordu. jinx'leme su anki halini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 886 Xykon?! Yoksa Vaarsavius muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 886 yok, belkar da ayakta rune'u okuyunca inceptiona girdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 X yerine V yi mi öldürdü diyorsan sanmıyorum, muhtemelen koridora girdikleri andan itibaren ilizyon altındalar(Halüsinasyon değil de rüya görüyorlar gibi gözüküyor, öteki türlü olsa kılıcı kınında olmazdı, Belkar yerde olurdu filan birşeyler yapmaya devam ediyor olurlardı, bunlar odun gibi kitlenmiş bekliyorlar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 886 bu kadar concentration check faillemesi hakikaten imkansız defensive casting yapamasa bile bir mid-level bir karaktere karşı. aynı hipnotize olma seansını team evil da yaşıyor olabilir. enteresan bölümdü. edit: anladığım kadarıyla ilüzyon/rüya roy'un istediği biçimde gelişmesine yönelikti. Redcloak'ın yanlış gözü kapalı, çünkü Roy bilmiyor hangi gözü aslında kör. Aynı şekilde Redcloak'ın ne kadar güçlü olduğunu ne büyülerini yapabildiğini de bilmiyor. Dolayısıyla team evil aynı durumu yaşamıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Hmm.. Güçlendirilmis bir False Vision yada epic level bi spell olan Delude kullanılmıs gibi..zaten will saveleri düşük enteresan oldu bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 En sonda Xykon un wait roy demesi bi ton ihtimal getiriyor insanın aklına. Acaba diyorum V.. Ama silahı da elinde değil kınında falan. Ahahah belki roy un en büyük hayali Xykon'un kendini tanımasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 post atayım ki favorilerden takip edebileyim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Cilgin yerde bitti bu bolum. Uyuz oldum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 887 887 ve böylelikle Oracle'ın kehaneti olan Elan'ın mutlu sonu ve Belkar'ın ölümü paralel evrende gerçekleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 İlüzyon paralel evren sayılıyor mu? Aslında gerçekleşmiyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 abi güzel seri de bu kadar detaylı konuşmak falan ? aboooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 axedice said: İlüzyon paralel evren sayılıyor mu? Aslında gerçekleşmiyor bunlar. 887 yani epic spell olduğu için öyle dedim, olmuyor da olabilir. :P hemen hemen hepsinin (belkar hariç) ortak rüyaları var bu bölümde. uzun bir süre donakaldıkları kesin gerçek hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 brainmelt'e devam. sunun cizgifilmi, filmi falan olsa odul alir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 888 köşedeki kuklalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Bi önceki strip de elanın rüyası gibiydi, bu da öyle. Umarım tek tek herkesin rüyasını göstermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar