hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 hayır burası 20 milyon nerdeyse daha ben bi kere streetpass görmedim lol anca japonyada tutar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Sam said: Streetpass de Japonya'da yaşamayan için anlamsız. bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Sam said: Psp bile vc2'yi ps3 üzerinden multi oynatıyordu, nintendo ciddi beceriksiz. Üzgünüm ama başka açıklaması yok. Streetpass de megapolde yaşamayan için anlamsız. b-but what happened to 'graphics aren't that important its the game that matters' uh oh bu farkli bir tartisma konusuydu pardon(:P) belki bir baska nesile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 net olayı hiçbir oyununda yok mu 3ds'in? yoksa sadece bazı oyunları için mi? çünkü ben ds'de zelda multi atıyodum battle. hani ds de varda 3ds de yoksa biraz saçma olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 var. fire emblmede yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 hamsili mario kart aldım kapışak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 GERGE falanda gelsin toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Emmeryn çok taş yahu = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 tharja yok lan bende dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 nerde diye bekliyorum kaçırmışız meğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 cleric geberdi lanet olsun ya =\\\\\ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 emmeryn taş gibi düşüyor cidden. (:P) wireless güncellemelerini unutma fin. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 hamsilipilav said: nerde diye bekliyorum kaçırmışız meğer tharja ve gaius düşman, kafalarına sıkıp öldürmeyin heh. konuşarak çözüm yolu bulun. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 terröristlerle anlaşmayız biz kardeş hepsini kesmiştim zamanında. öbür kıtadayım şuan world tree tarzı ağacın dibinde. bi romance olduğu falan yok yalnız benim avatar'da hiç bu gidişle chrom'a yavşıcak diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Tharja da en OP karakterlerden. Kacirmamak lazim. SpotPass yapiyorum su anda bu arad, memnun kalmadim hic. Arkadasin bana denk ordusu var ama paired up olmuyorlar, tek basina saldiriyorlar. Karsilikli oynamak yok zaten, haritama geldiler, AI kontrol ediyor. Oyunda multi yok yani, boyle garip birsey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Asilani keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 heh aynen o kafadayım bende GERGE ADAMSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 >2013 >jew waifu hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 tharja mis gibiymiş de kaçırdım mal gibi elde bu kaldı kardeş napak fredericke mi hallenek?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 TANOMOO!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 nerden sipariş verebilirim en ucuz bunu ya? 3ds alma sebebim resmen :) eshopta ne kadar? birde eshopa irlanda diye mi kayıt olayım alet gelince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 eShop'dan aldim ben 45 Euro dogru hatirliyorsam. Daha ucuza yok. Degiyor ama. 50 saat oynadim bile, tekrar baslayacagim haftaya da. Yillar sonra acilip tekrar tekrar oynanacak bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 29pounda pre orderlamıştm bende shoptodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Oyunda itemizasyon ve combat teknikleri olarak pek derinlik yok gibi geldi bana demosunu oynayip wikisine baktiktan sonra yaniliyormuyum ? Story ve atmosferi için mi bukadar övülüyor bu oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 evet aynen dediğin gibi. sadece silahlar var item olarak. combat tekniği diye birşey yok, move & attack. class skill'ler hepsi proc-based. ben combat gameplay olarak hayalkırıklığına uğradım maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar