knox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bak simdi fp smt almayi dusunmuyordum ama su olay belki aldirabilir. ya adamlar cidden bu isi iyi biliyorlar.yani pazarlamayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ama bir yandan 2.el değerlerini öldürüp ordan epey kazanıyorlar. eshopa teşvik ediyorlar yani insanları, bi ısınamadım şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 SMTIV'u digital alacagimi sanmiyorum. O Collecter's Edition cok iyi. EU'ya da gelecekmis diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 physical copy'lerde oluyor ama NA/CA icin bu kampanya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 öf daha bitirmeden yeniden başlicam galiba ya, öldü bir sürü güzel karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Noob :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bu arada, geçen hafta son bedava side story haritası da geldi sanırım. güncellemediyseniz bir süredir güncelleyin oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Lunatic'in zorlugunu gordum ben, oyunu 3-4 ay sonraya erteledim. Oteki oyunlari oynuyorum simdi. Tekrar actigimda 20 Euro'luk filan DLC alip girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 shoptodan 2 oyun soluosun 200 liraya geliyor ya, alıcam şunuda elim titriyor, aslında bundan evel donkey kong ve animal crossing almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 o 3 oyunda 3ds aldırtan şeyler aslında ya AC çok vakit alıyor diye pek ısınamadımda luigi + donkey kong akıyor adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Aldiklarim arasinda en begendigim Donkey Kong oldu benim. Onu kesin al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 donkey kong baya challange ya golden temple mirror mode kasıyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 steam modeli gibi olucak sonunada bi ton oyun hiçbirini bitiremedim ama ds oyunları böle bi başlıyıp bir solukta bitirmelik değil, hani saatlerce oynadığım yada bana öle geliyor, chrono triggerda bile daha başında gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 kutulu almak istiyorum. eğer satmak isteyen olursa talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 cidden aşırı zmaana yayarak oynuyorum şu oyunu aylardır bitirmedim ama sırf diğer waifular için şimdiden 2 kere tekrar oynamayı kafaya koydum. birde magic gittim oyun birde kılıç gidicem ikinciye değişiklik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 abi bitiren biri bana satsın şunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 büyü/kılıç diye ayırmaya gerek yok, mag ve str aynı miktarda artıyor ve maxlayabiliyorsunuz zaten item'larla. ben kah magic kah sword kullandım, her şekilde dövdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Eshoptan aldım eylülde tatile gidicem 2 hafta aletivereyim istersen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Abi yok ben epey sürer oynamam 2 haftada bitiremem yani saol yinede. bide almalık bi oyun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 walletta 1.9 pound kalmıştı onla gidip champions of yore 3 aldım :D dlc'lerden harbi güzel hikayeil falan olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Aldım sonunda, şimdi zorluk olarak ne seçmem lazım çok ortası yok ya çok zor ya çok kolay deniyordu en son ? ne seçeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Hard oyna, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Hard new comer yapıcam o zaman, ama new comer direk easy mod gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Sakın! New Comer oyunu öldürüyor. İkinci oynayışında insane açıp zorlanarak tüm oyunu açmak için o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Tamam öyle yaptım, yanlız ben bu oyunu 3D oynamak istiyorum çok beyendim ama nedense 10 dk bile bakamıyorum ya, sanki gözlerini uzun süre şaşı yaparsında bir ağrı olur ya, o tür bir ağrı oluyor. Acaba benim gözümde mi bir problem var. Nintendoya mail attım bu tarz bir etkisi var mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar