Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fire Emblem Awakening (3DS)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Lunatic'in zorlugunu gordum ben, oyunu 3-4 ay sonraya erteledim. Oteki oyunlari oynuyorum simdi. Tekrar actigimda 20 Euro'luk filan DLC alip girerim.
Mesaj tarihi:
steam modeli gibi olucak sonunada bi ton oyun hiçbirini bitiremedim ama ds oyunları böle bi başlıyıp bir solukta bitirmelik değil, hani saatlerce oynadığım yada bana öle geliyor, chrono triggerda bile daha başında gibiyim.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
cidden aşırı zmaana yayarak oynuyorum şu oyunu aylardır bitirmedim ama sırf diğer waifular için şimdiden 2 kere tekrar oynamayı kafaya koydum. birde magic gittim oyun birde kılıç gidicem ikinciye değişiklik olsun.
Mesaj tarihi:
büyü/kılıç diye ayırmaya gerek yok, mag ve str aynı miktarda artıyor ve maxlayabiliyorsunuz zaten item'larla. ben kah magic kah sword kullandım, her şekilde dövdüm.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Tamam öyle yaptım, yanlız ben bu oyunu 3D oynamak istiyorum çok beyendim ama nedense 10 dk bile bakamıyorum ya, sanki gözlerini uzun süre şaşı yaparsında bir ağrı olur ya, o tür bir ağrı oluyor. Acaba benim gözümde mi bir problem var. Nintendoya mail attım bu tarz bir etkisi var mı diye.
  • Yeni Oluştur...