Livered Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Başlık ne diyeceksiniz şimdi. Dün gece evime eşim ve ben uykudayken hırsız girdi. Çok kötü bir deneyim birde uyanıp hırsızla burun buruna kaldım. daha dogrusu dün horladıgımdan kaynaklı eşim beni salona gönderdi. Saat 16.10 sıralarında hırsız salonun balkon kapısından giriyor ve yatak odasına gidiyor. Eşim uyanarak hırsızı görünce çıglıgı bastı. Bende çıglıga uyandım uyku serseme yatak odasına giderken evden çıkmaya çalışan hırsızla burun buruna geldim. Salon kapısında biraz itiş kakış yaşadık hırsızla ama beni ittirip balkona kaçtı ben peşinden kovalayıp tam balkondan aşagı sarkanken ellerinden yakaladım. Buda yakalanmamak için 2.katın balkonundan (yaklaşık zemine 6 metre ) kendini aşagı attı ve kaçtı. Bu nasıl bir cesaret evde insan oldugunu bile bile sen 6 metre yukarı tırman bir de kaçarken oradan atla. çok kötü bir deneyim oldu benim ve eşim için kimse böyle bir olayla karşılaşmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 gecmis olsun picaklasaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 geçmiş olsun, bundan böyle sizin için korkulu geceler başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bir şey götürmediyse mis gibi macera işte. ha bir de güvenlik önlemleri için uyarı gibi olmuş. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 haplanıp işe öle çıkıyorlar. Ayrıca adama fiziksel müdahelede bulunacaksanız ne yapıp edin iş bitince yatak odasına taşıyın. Olayında yatak odasında gerçekleştiğini söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Büyük geçmiş olsun yani adam o hengamede bıçak falanda takabilirdi. Adamın girdiği cam veya pencere ne ise oraya önlem al bir daha denemesin. Genelde aynı eve tekrar girebiliyorlar bir kere tırmandım gene tırmanırım mastıgı ile. Yatak odası konusu tamamen sehir efsanesi adam evine giriyorsa ve elindeki silah senin elindekinden büyük ise :P o zaman kendini savunmadan yırtma şansın var ama adamın elinde bişi yoksa ve sen silah veya bıçakla yaralarsan evin neresinde olursan ol ceza alırsın. Adam hırsızlıktan sen darptan falan davalık olursunuz. Birde adamı hırsızlık niyeti ile girdiğini kanıtlaman falan lazım evinde yaralarsan veya öldürürsen malum belkide borcun vardı ve adamı yemeğe çağırıp hırsızmış gibi gösterip öldürdün vs vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 geçmiş olsun. ulan ne kötü olay. bide dövsen kesin sen suçlu çıkarsın türk adalet sisteminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 trap kurun abi oralara. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 dolu eve hırsız girme olayı çok oluyor ve genelde yalnız da olmuyorlar böyle durumlarda adamları kovalamaya falan kalkmayın sakın. geçen yıl arkadaşımın evine girmişti, çocuk gece 4de ısıgı söndürüp yatıyor daha sonra odasındaki hırsızın sesine uyanıyor. bizimki uyanana kadar çocuğun 2 gitarını ipdodunu telefonunu cüzdanını her şeyi yürütmüşler, 5.katta ev bu arada. kapının arkasında şundan da varmış: herifler bir şekilde büküp açmış bunu da. sürgülü kilit kullanmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 alarm taktırmak en iyi çözüm galiba. dandikleri de var, en azından içerde hırsız ile karşılaşma riskini düşürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 16.10 bir de güpegündüz. . peh.. bir de iyi yönünden bak abi bir daha yenge seni yanından ayırmaz.. istediğin gibi horlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 yatak odasında ona tecavüz etsen yine bişi olmazdı öyle birdaha balkona filan kaçarsa geri çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 16.10 degil 04:10 yanlış yazmışım oraya. neyseki fazla bir şey almamış. eşime ait 3 altın bileklikle tek taşı almış. ben nasıl müdahale ettim adamı kovaladım hiç fikrim yok normalde yapmamak gerektigini biliyorum ama işte bir adrenalin geldi herhalde orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 6 metre dediğin 1. kat mı 2. kat mı oluyor? 2 heralde? balkon kapısı da açıktı diye tahmin ediyorm? tek taraflı kilit olmalı herhalde bu hırsız olayını durdurmak için. kapıyı kırmadan giremeyecekler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Malesef Midnight Express filminde abartilmis degil adalet sistemimiz iyi en azindan ciddi bir bogusma, yaralama olmamis birde mahkeme bedel odemek zorunda kalmadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Geçmiş olsun hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Livered said: Başlık ne diyeceksiniz şimdi. Dün gece evime eşim ve ben uykudayken hırsız girdi. Çok kötü bir deneyim birde uyanıp hırsızla burun buruna kaldım. daha dogrusu dün horladıgımdan kaynaklı eşim beni salona gönderdi. Saat 16.10 sıralarında hırsız salonun balkon kapısından giriyor ve yatak odasına gidiyor. Eşim uyanarak hırsızı görünce çıglıgı bastı. Bende çıglıga uyandım uyku serseme yatak odasına giderken evden çıkmaya çalışan hırsızla burun buruna geldim. Salon kapısında biraz itiş kakış yaşadık hırsızla ama beni ittirip balkona kaçtı ben peşinden kovalayıp tam balkondan aşagı sarkanken ellerinden yakaladım. Buda yakalanmamak için 2.katın balkonundan (yaklaşık zemine 6 metre ) kendini aşagı attı ve kaçtı. Bu nasıl bir cesaret evde insan oldugunu bile bile sen 6 metre yukarı tırman bir de kaçarken oradan atla. çok kötü bir deneyim oldu benim ve eşim için kimse böyle bir olayla karşılaşmaz umarım. geçmiş olsun. biz de benzerini yaşadık. ama bizdeki şans kimsenin karşılaşmaması oldu. zira evin ufacık bir cam aralığından girmişti ve kaçmasına imkan olmazdı o aceleyle. edit; evde biri zarar görürdü kesin. muhtemelen o girmeden 30 dkk kadar önce yatmış olan ben tabii alarm sistemi taktırın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Myshkin said: dolu eve hırsız girme olayı çok oluyor ve genelde yalnız da olmuyorlar böyle durumlarda adamları kovalamaya falan kalkmayın sakın. geçen yıl arkadaşımın evine girmişti, çocuk gece 4de ısıgı söndürüp yatıyor daha sonra odasındaki hırsızın sesine uyanıyor. bizimki uyanana kadar çocuğun 2 gitarını ipdodunu telefonunu cüzdanını her şeyi yürütmüşler, 5.katta ev bu arada. kapının arkasında şundan da varmış: herifler bir şekilde büküp açmış bunu da. sürgülü kilit kullanmak lazım o aleti açmak çok basit. kapıyı açtıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bu arada yatak odasına giriyorsa sprey sıkıyorlar demişti polis. uyanmasın odadakiler diye. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 o sprey olayını duydum ben de. kapı kilidi olayı için de aha 01:00'a gidin: http://www.youtube.com/watch?v=N_6NeOAWFM0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 2. kattı adam 6 metreden aşagı salladı kendini ben ellerini tutunca yani hiç bir şey olmadan da kalktı koşa koşa kaçtı. Amfitaminmi alıyorlar diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sabonis said: kapı kilidi olayı için de aha 01:00'a gidin: öyle değil, adamlar demiri büküp açmışlar benim yazdıgım olayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bizim de kot farkıyla 4. kattı abi. farketmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 rogue tabi herif, safe fall vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 didididiid idirididididi diidi diye çalan 1 milloncudan alınan kapı alarmı takaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar