Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Öncelikle tras, dis fircalama, peeling gibi ön hazirliklar var yaklasik 10dk sürüyo. Ardindan hizlica sac ve vücut yikanir 15dk sürer ortalama. Durulandiktan sonra küvet dolmaya birakilir ve (o anki ruh halime göre tarcinli yada gül aromali banyo özleriyle 30dk yatilir. 55 dk'dan sonra yeme de yanimda yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 cillop keyifçiymişşin. afyon nickin sonuçta mest olmak v.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ya bi berberde elidorun bi şampuanıyla yıkanmıştı saçlarım, oha çokzelmiş lan bu, bundan sonra bunu kullanayım derken unuttum adını rengini modelini vs. var mı tavsiye? pantene klasik kullanıyorum ve aslında seviyorum kokusunu fln da o elidor harbi iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nrqSCn0sBPw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 osbirle beraber 3 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kazan ile mi yıkanıyorsunuz hala ya ne sıcak su bitmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 karlar erimişse 2 dakika erimemişse 8-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 http://karikaturistan.files.wordpress.com/2013/01/palmolive-ozer-aydogan.jpg?w=433&h=547 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: ya bi berberde elidorun bi şampuanıyla yıkanmıştı saçlarım, oha çokzelmiş lan bu, bundan sonra bunu kullanayım derken unuttum adını rengini modelini vs. var mı tavsiye? pantene klasik kullanıyorum ve aslında seviyorum kokusunu fln da o elidor harbi iyiydi ya elidorun yeşil olanı, koyu, parlak yeşil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 turuncusu en güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boneclol Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Noyzura said: çok seviyorum neden acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kokusu çok hoşum gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 0-5 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 PrudenT said: Fistan said: oha benimde uykumu getiriyor sac kurutma makinası http://buildingbridgesworld.wordpress.com/2010/12/24/cant-sleep-without-a-hair-dryer/ oha neler neler varmış lan, her odada ayrı saç kurutma makinesi bulundurup 7/24 çalıştıranı, karnına tutmadan uyuyamayanı sfdshjh var bu seste bi huzur hakkaten. ayakta uyuyup elimden düşürmüşlüğüm vardır zira bebeğini uyutmak için kullanan çok duydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Noyzura said: cillop keyifçiymişşin. afyon nickin sonuçta mest olmak v.s. fikir = zikir ^^ zira; Ayfon said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Flassh said: kazan ile mi yıkanıyorsunuz hala ya ne sıcak su bitmesi bkz: termosifon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Noyzura said: çok seviyorum duş jeli çok kullanmam, beyaz sabun ftw, ama kullanıcaksam direkt bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Senelerce beyaz sabunla dalga gectim. Gecen sene bi deniyim dedim. Artik baska sey kullanmaz oldum. Liflenirken ya beyaz sabun yada cetintas'in dedigi gibi zeytinyagli olan yesili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 -Deno- said: Noyzura said: çok seviyorum duş jeli çok kullanmam, beyaz sabun ftw, ama kullanıcaksam direkt bu. parçacıklar falan var ya içinde baya güzel hissettiriyor peeling gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Bu kozmetik ürünlerin üzerindeki ifadelere bitiyorum. "Cildinizin DNA'sina isler" gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 cilt yenileyici nasıl oluyor, hücreler kendini iyileştirip düzeltiyor mu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 reampage said: kellerin insomnia yatkınlığı çözüldü. hadhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 4 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 KuddusiMavra said: keseyi haftada bir atıyorum. normalde hafta içi kışın 2 günde 1, yazın her gün duş şeklinde banyo yapıyorum. belli bir şampuanım yok. hiçbiri iyi gelmiyor ama sabunum yeşil zeytinyağlı sabun. :)-D Ben yalnız yeşil sabun yerine bioblas mı ne onu kullanıyorum, o bayağı iyi geliyor benim saçıma; duş jeli olarak da bu enercik kokanlardan kullanmayı çok seviyorum, sabah kendime getiriyor tak diye. İstanbul'a gittikçe de babamla sitenin hamamı var oraya gidiyoruz sldfjhsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar