Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banyo süreniz

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle tras, dis fircalama, peeling gibi ön hazirliklar var yaklasik 10dk sürüyo.
Ardindan hizlica sac ve vücut yikanir 15dk sürer ortalama.
Durulandiktan sonra küvet dolmaya birakilir ve (o anki ruh halime göre tarcinli yada gül aromali banyo özleriyle 30dk yatilir.

55 dk'dan sonra yeme de yanimda yat.
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

ya bi berberde elidorun bi şampuanıyla yıkanmıştı saçlarım, oha çokzelmiş lan bu, bundan sonra bunu kullanayım derken unuttum adını rengini modelini vs. var mı tavsiye? pantene klasik kullanıyorum ve aslında seviyorum kokusunu fln da o elidor harbi iyiydi ya

elidorun yeşil olanı, koyu, parlak yeşil.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

Fistan said:

oha
benimde uykumu getiriyor sac kurutma makinası

http://buildingbridgesworld.wordpress.com/2010/12/24/cant-sleep-without-a-hair-dryer/

oha neler neler varmış lan, her odada ayrı saç kurutma makinesi bulundurup 7/24 çalıştıranı, karnına tutmadan uyuyamayanı sfdshjh var bu seste bi huzur hakkaten. ayakta uyuyup elimden düşürmüşlüğüm vardır zira

bebeğini uyutmak için kullanan çok duydum ben
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

keseyi haftada bir atıyorum.
normalde hafta içi kışın 2 günde 1, yazın her gün duş şeklinde banyo yapıyorum. belli bir şampuanım yok. hiçbiri iyi gelmiyor ama sabunum yeşil zeytinyağlı sabun.

:)-D

Ben yalnız yeşil sabun yerine bioblas mı ne onu kullanıyorum, o bayağı iyi geliyor benim saçıma; duş jeli olarak da bu enercik kokanlardan kullanmayı çok seviyorum, sabah kendime getiriyor tak diye.

İstanbul'a gittikçe de babamla sitenin hamamı var oraya gidiyoruz sldfjhsdg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...