Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Benfica : Fenerbahçe [2 Mayıs Perşembe 22.05] @ Estádio da Luz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SeaGle said:

barbu said:

SeaGle said:

Şu skor fenere yarıyore di mi

yarıyor da atarlar böyle giderse daha. çok iyi geliyolar.

Peki 1 tane atarsa noluyo benfica.

Ya ben bu deplasman golü muhabbetini çözemiyorum ya sfss

toplam gol sayısı iki tarafta da eşitse ve taraflardan birinin deplasman golü fazlaysa galibiyet onun oluyor.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

barbu said:

SeaGle said:

Şu skor fenere yarıyore di mi

yarıyor da atarlar böyle giderse daha. çok iyi geliyolar.

Peki 1 tane atarsa noluyo benfica.

Ya ben bu deplasman golü muhabbetini çözemiyorum ya sfss

onlar geçiyor.
Mesaj tarihi:
fener çok yaslanmazsa ikinci yarı başında kontradan 1 gol bulur, ikinci yarı başlar başlamaz deli gibi saldıracak benfica, o ara aykut takımı geriye yaslamazsa uyanık olurlarsa atarlar 1 tane , aslında stoch luk maç olur bu ikinci yarı

he bir de bu salih felaket bir çocuk ya,

allah seni bildiği gibi yapsın samet
Mesaj tarihi:
45 dakika kaleye Otobus degil TANK koysan yine atar bunlar.. oyunu sogutup aradan dereden bitane daha itelememiz lazım.. 2-2 olsa şu maç 3ü yine yerizde 4'u atıcak zamanları kalmaz.
Mesaj tarihi:
tinu said:

fener çok yaslanmazsa ikinci yarı başında kontradan 1 gol bulur, ikinci yarı başlar başlamaz deli gibi saldıracak benfica, o ara aykut takımı geriye yaslamazsa uyanık olurlarsa atarlar 1 tane , aslında stoch luk maç olur bu ikinci yarı

he bir de bu salih felaket bir çocuk ya,

allah seni bildiği gibi yapsın samet

stocha futbol bıraktırtır o benfica kanadı. o kadar diyim. hiç bir şey yapamaz bu maçta.
Mesaj tarihi:
eldar said:

Selçuk'un maçı kaldıramayıp sakatlık bahanesiyle kaçması, Caner'in üşenmeden yanına koşup yavaş çık demesi. Çok güldüm ya.

selçuk baya sakat gibi duruyordu?

canerde adettendir diye geldi yoksa bu işi profesyonel olarak yapan 2 adamın böyle yavaş çık hacı demesine gerek yok. ilköğretimi bitir öyle gel.
Mesaj tarihi:
Zegna said:

Masticore said:

şaka gibi olan penaltıydı bence hakem olmasa fener gg'di.

he, degildi dimi penaltı :D

abi yok laf anlatılmaz bunlara yemin ederim, adam komple eliyle alıp önüne atıyor lan topu.
Mesaj tarihi:
Zegna said:

Masticore said:

Ciddi ciddi penalti oldugunu iddaa ediyor ya, adam 3 metre ofsayttaydi
Mesaj tarihi:
Lectre said:

eldar said:

Selçuk'un maçı kaldıramayıp sakatlık bahanesiyle kaçması, Caner'in üşenmeden yanına koşup yavaş çık demesi. Çok güldüm ya.

selçuk baya sakat gibi duruyordu?

canerde adettendir diye geldi yoksa bu işi profesyonel olarak yapan 2 adamın böyle yavaş çık hacı demesine gerek yok. ilköğretimi bitir öyle gel.

aynen caner orda manevi olarak destek vermek için geldi sonuçta daha ilk yarı bitmeden kenara alınıyorsun. selçuk sürüne hızında çıkıyordu zaten kimsenin gelip yavaş demesi gerekmiyordu
Mesaj tarihi:
jacabo said:

Zegna said:

Masticore said:

aga ofsayt vardi ?

sen neyin kafasındasın yahu ne kadar detaylı görüyorsunda orada ofsayt gördün. arkadaş kendimi yetersiz hissettim şuan, var mıydı ofsayt? :D
  • Yeni Oluştur...