Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Benfica : Fenerbahçe [2 Mayıs Perşembe 22.05] @ Estádio da Luz

Wyand

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

barbu said:

SeaGle said:

Şu skor fenere yarıyore di mi

yarıyor da atarlar böyle giderse daha. çok iyi geliyolar.

Peki 1 tane atarsa noluyo benfica.

Ya ben bu deplasman golü muhabbetini çözemiyorum ya sfss

toplam gol sayısı iki tarafta da eşitse ve taraflardan birinin deplasman golü fazlaysa galibiyet onun oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

fener çok yaslanmazsa ikinci yarı başında kontradan 1 gol bulur, ikinci yarı başlar başlamaz deli gibi saldıracak benfica, o ara aykut takımı geriye yaslamazsa uyanık olurlarsa atarlar 1 tane , aslında stoch luk maç olur bu ikinci yarı

he bir de bu salih felaket bir çocuk ya,

allah seni bildiği gibi yapsın samet
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

fener çok yaslanmazsa ikinci yarı başında kontradan 1 gol bulur, ikinci yarı başlar başlamaz deli gibi saldıracak benfica, o ara aykut takımı geriye yaslamazsa uyanık olurlarsa atarlar 1 tane , aslında stoch luk maç olur bu ikinci yarı

he bir de bu salih felaket bir çocuk ya,

allah seni bildiği gibi yapsın samet

stocha futbol bıraktırtır o benfica kanadı. o kadar diyim. hiç bir şey yapamaz bu maçta.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

Selçuk'un maçı kaldıramayıp sakatlık bahanesiyle kaçması, Caner'in üşenmeden yanına koşup yavaş çık demesi. Çok güldüm ya.

selçuk baya sakat gibi duruyordu?

canerde adettendir diye geldi yoksa bu işi profesyonel olarak yapan 2 adamın böyle yavaş çık hacı demesine gerek yok. ilköğretimi bitir öyle gel.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

eldar said:

Selçuk'un maçı kaldıramayıp sakatlık bahanesiyle kaçması, Caner'in üşenmeden yanına koşup yavaş çık demesi. Çok güldüm ya.

selçuk baya sakat gibi duruyordu?

canerde adettendir diye geldi yoksa bu işi profesyonel olarak yapan 2 adamın böyle yavaş çık hacı demesine gerek yok. ilköğretimi bitir öyle gel.

aynen caner orda manevi olarak destek vermek için geldi sonuçta daha ilk yarı bitmeden kenara alınıyorsun. selçuk sürüne hızında çıkıyordu zaten kimsenin gelip yavaş demesi gerekmiyordu
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

Zegna said:

Masticore said:

şaka gibi olan penaltıydı bence hakem olmasa fener gg'di.

he, degildi dimi penaltı :D

aga ofsayt vardi ?

sen neyin kafasındasın yahu ne kadar detaylı görüyorsunda orada ofsayt gördün. arkadaş kendimi yetersiz hissettim şuan, var mıydı ofsayt? :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...