Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 clan wars nedir bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Clan kapışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ya bunu alıyim de online oyniim diyorum i7 haswell işlemci 8gb ram gt 740m ekran kartı var kaldırır dimi oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 abi 70$ verip şu oyunun orjinalini almayı düşünüyosanız size herşey müstehak yani kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 valla son 3-4 senedir sadece orijinal oyun alıyorum. muhtemelen çakma oyun yüklemedim bile bu dönemde bilgisayarıma. ama CoD serisi hariç... şerefsizler aynı motorla, aynı grafikle senaryoyu değiştirip çakıyorlar millete oyunu. multiplayer'ında da sonuçta bi değişiklik yok. bi de üstüne 5 dolar, silah 8 dolar, bayrak 2 dolar falan gibi DLC'ler koyuyorlar. yetmiyormuş gibi çıkış fiyatını 50'den 70'e kadar çektiler. 70 dolar oyun ne lan? Dalga mı geçiyorsunuz? online oynayan sadece 1-2 arkadaşım var zaten bunu, ben de hayatta para yedirmem valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 benim cod delisi bi listem var yarısı her gece ghostta. küfrediyorum yetemio makinem diye, sonra "yok yok alma oyun kötü zaten" diyorlar. e niye oynuosunuz abi her gece o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 abi pc kasmıyo güzel ama online da şöle bişi var takur tukur vuruylar beni. hadi ben acemiyim tamam da bu kadar da piskopat mı oynuyo millet aminoasit ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 hilecilerle oynayıp saatlerce training yapmadıysan demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bu oyun çıkmış ama o kadar boktan ki artık ses seda çıkmıyor patide, ama fiyatı 70 dolar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=oCB1ac4jIrE vidyoda oyunun communitysi hakkında fikir de elde edilebiliyor konusan tiplerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=6AMgmCx7jFg#t=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 CoD 2k14'i Sledgehammer yapiyormus. Sledgehammer artik IW bunyesinde degil kendince bir firma olarak ureticekmis CoDlari. Sledgehammer-Treyarc-IW diye 3 senelik development surelerinden gecicek codlar. Kim bilir belki kurtarirlar seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 satış rakamlarını merak ediyorum. diğer codlardan daha az oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ilk haftalarda azdı ama sonra yine 20 milyona ulaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 lol ki ne lol http://www.youtube.com/watch?v=LT1ycFs618g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Niye olm işte daha çok amarigan bebesi alır, adamlar pazarlamayı iyi biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 anormal gelmedi zaten bana ama komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 when the kills are racking up ma killstreak like it's hot killstreak like it's hot killstreak like it's hot when the enemy's right in front of you knife him like it's hot knife him like it's hot knife him like it's hot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Hedef kitlesine uygun olmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 o değilde, yenisi cyborglusu robotlusu zencilisi geliyor galiba CoD: http://www.callofduty.com/new-era http://media1.gameinformer.com/filestorage/CommunityServer.Components.SiteFiles/imagefeed/featured/activision2014/callofduty/154865/CODfullsize.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Oce4n said: lol ki ne lol http://www.youtube.com/watch?v=LT1ycFs618g ahahaha gülmekten oynanmaz lan fgjkldfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 aman tanrım ne kadar korkunc kötü bir oyundu bu.. black opsların konusu falan negzeldi, bu infinity wardlarınki hep cok kötü, bu sefer limitleri aşmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar